Survivor spoiler 6/2: Ανατροπή με τους νικητές της ασυλίας – Οι 3 υποψήφιοι

Survivor spoiler 6/2: Ανατρεπτικό θα είναι και σήμερα το ριάλιτι επιβίωσης. Ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία;

Η ήττα των Μαχητών στον πρώτο αγώνα ασυλίας φέρνει στην επιφάνεια τα προβλήματά τους, τα ματσαρίσματα, τη στρατηγική, τη συνεννόηση, την έλλειψη της σύμπνοιας και της κοινής γραμμής.

Ποιοι κατηγορούνται ότι βάζουν το εγώ τους πάνω από την ομάδα και πώς αυτό μπορεί να επηρεάσει την εξέλιξη του 2ου αγώνα ασυλίας; Θα μπορέσουν οι προσωπικές νίκες να φέρουν την τελική νίκη στους Μπλε ή θα χαθεί ακόμα ένας αγώνας;

Κάποιοι συνεχίζουν να χάνονται στη ζούγκλα και να λείπουν για ώρες, νύχτα και μέρα… Άλλη μια ατυχία χτυπάει κυριολεκτικά και μεταφορικά τη Μπλε ομάδα… Ποιος είναι η μαύρη γάτα; Στην Κόκκινη ομάδα νιώθουν χορτάτοι αφού οι ψαριές δεν σταματούν!

Στο Συμβούλιο συνεχίζονται οι προσωπικές επιθέσεις όμως αυτό που κυριαρχεί στις συζητήσεις είναι οι δεισιδαιμονίες, η αναζήτηση του «γκαντέμη» και όλοι ψάχνουν τη λύση… Ακόμη και ο Γιώργος Λιανός! Ο Κρις Σταμούλης περιμένει την παρέα του στην ψηφοφορία… Μπλε ή Κόκκινο θα βγάλει η κάλπη; Η απάντηση απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ!

Survivor spoiler 6/2: Αυτή η ομάδα παίρνει την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας

Το χθεσινό συμβούλιο του νησιού οι Μαχητές μετά την ήττα τους στον αγώνα ασυλίας και επάθλου του Survivor All Star κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους ως πρώτο προτεινόμενο για να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο. Οι παίκτες έβγαλαν στον τάκο για ακόμα μια φορά τον Κρίς Σταμούλη.

Είναι η δεύτερη φορά που ο παίκτης βρίσκεται σε αυτή τη θέση πάλι και τώρα πια ανησυχεί πραγματικά για την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο. Ενώ πολλοί παίκτες από τη μπλε ομάδα του Survivor All Star βλέπουν πως αγωνιστικά δεν έχει τίποτε να προσφέρει. Οπότε και είναι πολύ πιθανό να τον δούμε να παίρνει το αεροπλάνο της επιστροφής. Εκτός αν η επιρροή που έχει στον κόσμο που ψηφίζει είναι τόσο μεγάλη που οι ψήφοι τους τον κρατήσουν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Στον σημερινό αγώνα ασυλίας οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν σε έναν δύσκολο στίβο μάχης. Σύμφωνα με τις διαρροές που έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο, οι Διάσημοι κάνουν το σερί των δύο νικών που θα στείλει τους Μαχητές σε διπλή ψηφοφορία. Οι παίκτες της Μπλε ομάδας θα πρέπει στο τέλος του επεισοδίου του Survivor All Star να προσέλθουν στο συμβούλιο για να ψηφίσουν ακόμη έναν συμπαίκτη για αποχώρηση. Αυτό είναι μια τακτική που θα την βλέπουμε για αρκετό καιρό όταν μια ομάδα έχει δύο συνεχόμενες ήττες στην ασυλία.

Survivor spoiler 6/2: Οι 3 υποψήφιοι

Τις περισσότερες ψήφους σύμφωνα με τον Γιώργο Λιανό έλαβε ο Κρις Σταμούλης κι έτσι θα είναι και για αυτή την εβδομάδα υποψήφιος προς αποχώρηση.

Σήμερα θα προκύψουν ακόμη δύο, πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για τον Χάρο και τη Μελίνα!

«Μπεργκεράδικο» το δάσος του Survivor: Οι αποκαλύψεις του Μισθοφόρου

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος βάζει «βόμβα» στο Survivor All Star. Ο μισθοφόρος που αποχώρησε φανερά εκνευρισμένος από τον Άγιο Δομίνικο προχώρησε σε μερικές αινιγματικές αναρτήσεις αφήνοντας να εννοηθεί ότι η πρώην πλέον ομάδα του τρώει. «Οι μπλε τρώνε μην αγχώνεστε», έγραψε στο Twitter.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» του ALPHA, ο μισθοφόρος αποχώρησε εκνευρισμένος από τον Άγιο Δομίνικο όταν ανακάλυψε ότι κάποιοι συμπαίκτες του τρώνε φαγητά που τους δίνουν locals στη ζούγκλα. Συγκεκριμένα υπάρχει ένα δέντρο που τους αφήνουν γκοφρέτες, χυμούς ακόμα και μπέργκερ.

Ο μισθοφόρος το γνωστοποίησε στην παραγωγή και έθεσε μεγάλο ζήτημα, ωστόσο δεν υπήρχε δυνατότητα να αποβληθούν κι άλλοι παίκτες. Για το λόγο αυτό έκανα λόγο για τσίρκο και αποχώρησε με νεύρα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, ο ένας από τους παίκτες που φέρεται να έπιασε ο μισθοφόρος να τρώνε είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

-Ad-