Survivor spoiler 6/2: Αποκάλυψη βόμβα! «Τρώνε μην ανησυχείτε»

Survivor spoiler 6/2: Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το ριάλιτι επιβίωσης – Τι έγραψε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος

Survivor spoiler 6/2 Μετά την αποκάλυψη για την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηνανδρέου, οι οποίες αποπέμφθηκαν από το Survivor All Star, ο «Μισθοφόρος» Κώστας Αναγνωστόπουλος έριξε μία νέα «βόμβα» στο twitter.

Μπορεί η ομάδα των μπλε να χάνει τους τελευταίους -αρκετούς- αγώνες επάθλων και ασυλίας, όμως, σύμφωνα με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο δεν πεινάνε, αλλά τρώνε.

Survivor spoiler 6/2: «Τρώνε μην ανησυχείτε»

«Οι Μπλε τρώνε, μην αγχώνεστε» έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Twitter o Κώστας

Αναγνωστόπουλος, με κάποιον από τους followers του να του επισημαίνει πως τα όσα μοιράζεται με τον κόσμο δεν τον τιμούν. «Την αλήθεια λέω, αν πιστεύεις ότι αυτά δεν με τιμάνε, ok δεκτό» ανταπάντησε ο «Μισθοφόρος».

Survivor spoiler 6/2: Τι έγινε εχθές

Με το δεξί ξεκίνησε ακόμη μία εβδομάδα στο Survivor για τους «Διάσημους», καθώς μετά από μια σκληρή αναμέτρηση, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και να στείλουν τους «Μαχητές» σε μια ακόμα ψηφοφορία.

Οι «μπλε» πάντως έχουν κάθε λόγο να ελπίζουν σε μια καλύτερη συνέχεια, καθώς μετά από πολύ καιρό κατάφεραν να κάνουν τον αγώνα… ντέρμπι.

Η ψηφοφορία της ομάδας των «Μαχητών» στο Συμβούλιο δεν ήταν τόσο απρόβλεπτη όσο άλλες φορές. Σε σχέση με αυτό που είδαμε πριν από λίγες μέρες με 6 άτομα να βλέπουν το όνομά τους σε ψήφους, το γεγονός ότι αυτή τη φορά ψηφίστηκαν μόλις τρεις παίκτες, είναι τουλάχιστον ενθαρρυντικό.

Οι παίκτες αυτοί ήταν ο Κρις, ο Σώζων και ο Ασημακόπουλος.

Εκείνος τελικά που πήρε τις περισσότερες ψήφους ήταν ο Κρις, καθώς δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του με κάποιον πόντο και εύλογα, όπως και ο ίδιος φάνηκε να παραδέχεται στη συνέχεια, οι συμπαίκτες του τον έστειλαν στον… τάκο.

«Σφαγή» στην μπλε καλύβα του Survivor All Star!

Ο Τάκης Καραγούνιας θέλησε να εκθέσει ορισμένα πράγματα που συμβαίνουν στην μπλε καλύβα, και δεν δίστασε να εκθέσει ,ενώπιων όλων των συμπαικτών του, τον Ηλία Γκότση και τον Ηλία Μπόγδανο για την απουσία συμμετοχής στις περισσότερες δουλειές στην καλύβα.

«Σε κάποια φάση είδα τον Ηλία Μπόγδανο και τον Ηλία Γκότση να είναι αρκετά απομακρυσμένοι, κάτω από έναν φοίνικα και να μιλάνε. Κάτι που δεν με πειράζει μιας και άλλωστε το συνηθίζουν. Αλλά αυτό που με πείραξε είναι πως πρέπει να γίνουν κάποιες δουλειές και είναι απόντες.

Δεν είναι δυνατόν να ερχόμαστε εδώ και να κάνουμε ηλιοθεραπεία, μποτέ, να τριβόμαστε και να μην κάνουμε τίποτα άλλο! Αν πρέπει να παρεξηγηθώ, ας παρεξηγηθώ. Εγώ όμως το καταθέτω γιατί αυτή είναι η αλήθεια και πρέπει να μοιράζονται οι δουλειές».

«Και ο Τάκης τον χαβά του! Ότι θυμάται, χαίρεται! Τα έχουμε φτιάξει όλα μαζί παρέα, μέσα και αυτός και περιμένει στην γωνία τη στιγμή που εγώ θα έχω πάει κάτω, θα φέρει δυο ξύλα και θα πει «που είναι ο Ηλίας να βοηθήσει;».

Έτσι τα είπαμε;» τόνισε, εμφανώς ενοχλημένος, ο Ηλίας Μπόγδανος στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Και να πω πως το έλεγε για κάποιον άλλον, αλλά για εμάς; Που είμαστε πάντα παρέα όλοι μαζί και τα χτίζουμε μαζί;».