survivor spoiler 6/6: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα – Ποιος αποχωρεί;

survivor spoiler 6/6: Δεύτερο αγώνισμα ασυλίας σήμερα. Ποια ομάδα κερδίζει. Ποιος είναι το φαβορί για αποχώρηση;

Ολοκληρώθηκε στον Αγιο Δομίνικο και το αγώνισμα για την κατάκτηση της δεύτερης ασυλίας της νέας εβδομάδας. Ποια ομάδα την κερδίζει;

Σφίγγει ο κλοιός για τον Κωνσταντίνο Βασάλο…

Με τους Μαχητές στο 1-0 μετά την κατάκτηση της πρώτης ασυλίας, στο αγώνισμα που θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας, τα πράγματα έμοιαζαν με απόλυτο μονόδρομο για τους Διάσημους, καθώς έχουν απομείνει μόλις 4 στον Αγιο Δομίνικο και μοιραία οι Μπλε έχουν το αριθμητικό και όχι μόνο πλεονέκτημα.

Παρ’ όλα αυτά με τον Σάκη Κατσούλη πρωταγωνιστή, καθώς σηκώνει πλέον το μεγάλο βάρος των αγώνων ως ο κορυφαίος σε επιδόσεις έναντι όλων των παικτών στον στίβο μάχης, οι Διάσημοι βρίσκουν λύσεις, δίνουν απαντήσεις και κατακτούν την δεύτερη ασυλία.

Ετσι, κλείνει στο 1-1 ο κύκλος των ασυλιών και οι Μπλε είναι αυτοί που οδηγούνται στο Συμβούλιο του Νησιού για να αναδείξουν υποψήφιους για αποχώρηση με Ασημακόπουλο, Στέλλα Ανδριώτου και Νίκο Μπάρτζη να είναι τα φαβορί.

survivor spoiler 6/6: Ποιος αποχωρεί;

Την Τετάρτη το βράδυ θα διεξαχθεί η ψηφοφορία με τη συμμετοχή του τηλεοπτικού κοινού για την αποχώρηση αυτής της εβδομάδας που θα είναι και η τελευταία με τη συγκεκριμένη διαδικασία διεξαγωγής, αν το αποτέλεσμά της οδηγήσει σε αποχώρηση των Κωνσταντίνο Βασάλο.

Δεν αποκλείεται, ακόμα και αν αποχωρήσει Μαχητής, να διαλυθεί το Survivor All Star από το ομαδικό του μοντέλο διεξαγωγής και να ξεκινήσει την ερχόμενη Κυριακή η ψηφοφορία με τη συμμετοχή των εννέα παικτών που θα απομείνουν, ώστε με βάση την κατάταξη να κριθούν όλες οι επόμενες αποχωρήσεις κατά το διάστημα διεξαγωγής του ατομικού παιχνιδιού και έως τη συμπλήρωση των 4 φιναλίστ που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για την τελική φάση.

Με τα σημερινά δεδομένα ανάμεσα σε Βασάλο και Ασημακόπουλο υπάρχει, σε σχέση με τα δεδομένα προηγούμενων ψηφοφοριών, σχετική ισορροπία δυνάμεων, μην πούμε πως ελαφρώς υπερισχύει ο Ασημακόπουλος.

Αν στους δύο υποψηφίους αυτούς προστεθεί ως τρίτη υποψήφια η Στέλλα Ανδριώτου, τότε εκτός απροόπτου θα είναι αυτή που θα αποχωρήσει.

Αν προστεθεί ο Νίκος Μπάρτζης, τότε ξεκάθαρα θα κριθεί η αποχώρηση ανάμεσα σε Βασάλο και Ασημακόπουλο με τον τελευταίο να είναι σε ελαφρώς καλύτερη θέση, αλλά εκτιμούμε πως τελικά θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει.

Αν προκύψει τετράδα υποψηφίων με Βασάλο, Ασημακόπουλο, Μπάρτζη και Στέλλα, πάλι η Στέλλα είναι αυτή που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να αποχωρήσει.