Survivor spoiler 7/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία

Survivor spoiler 7/1: Το ριάλιτι που καθηλώνει τους τηλεθεατές επιστρέφει για ακόμα μία χρονιά στις οθόνες και οι εκπλήξεις θα είναι πολλές

Ανανεωμένοι στίβοι μάχης, νέοι κανόνες και νέοι χαρακτήρες διεκδικούν τον τίτλο του κορυφαίου Survivor έρχονται από σήμερα στον ΣΚΑΪ και υπόσχονται να ανεβάσουν την αδρεναλίνη και το τηλεοπτικό ενδιαφέρον στα ύψη.

Φέτος, το παιχνίδι παίζεται αλλιώς, όπως λέει και ο Γιώργος Λιανός, που θα μας εξηγήσει τι αλλάζει στους κανόνες του ριάλιτι επιβίωσης. Οι 20 παίκτες οι οποίοι βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο, με την άφιξή τους κάνουν βουτιά στα βαθιά και κηρύσσουν την έναρξη του παιχνιδιού με τον πρώτο αγώνα επάθλου.

Η ομάδα που θα καταφέρει να συνεργαστεί καλύτερα και να φέρει αποτέλεσμα θα πάει στην παραλία της έχοντας στα χέρια της το πολυπόθητο… τσακμάκι. Ποιες δυσκολίες θα συναντήσουν στην πρώτη τους νύχτα στο νησί;

Το ξημέρωμα θα φέρει και το πρώτο αγώνισμα ασυλίας που θα μας δώσει και μια γεύση από τις αγωνιστικές ικανότητες των παικτών. Σε έναν στόχο που απαιτεί δύναμη και ακρίβεια ποιοι θα καταφέρουν να ξεχωρίσουν;

Φτάνοντας στο Συμβούλιο του νησιού αρκετά θα είναι τα θέματα που θα ανοίξουν ενώ η δήλωση ενός Survivor θα ανάψει την πρώτη… φωτιά.

Το ιλιγγιώδες ποσό που πρόσφεραν στον Τριαντάφυλλο για να μπει και πάλι στο ριάλιτι

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού έκανε ο Τριαντάφυλλος. Ο γνωστός τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor, μίλησε για το ποσό που του πρότειναν για να συμμετάσχει ξανά στο παιχνίδι, καθώς και για τον Αλέξη Παππά που μπαίνει για δεύτερη φορά στο ριάλιτι επιβίωσης.

Σχετικά με τον Αλέξη Παππά, ο Τριαντάφυλλος είπε: «Ο Αλέξης Παππάς είναι αυθεντικός, έχει μπει στο σπίτι μου τον ξέρω, είναι φίλος μου, είναι απίστευτο παιδί. Ναι είναι ηθοποιός, αλλά είναι η δουλειά του αυτή. Στην ζωή του και σ’ αυτό που έχω δει εγώ που τον έχω ζήσει έξι μήνες, ήταν το αυθεντικό παιδί και το παλικάρι το καλό».

«Του έρχονταν λεφτά και πήγαινε και τα έπαιρνε, δεν κατάλαβα που είναι το κακό και το άσχημο για κάποιον που θέλει να δουλέψει και να πάρει λεφτά», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής ανέφερε ότι: «Και εμένα μου έκαναν φανταστική προσφορά οι άνθρωποι, που την σέβομαι και ίσως να ήταν και τα πιο πολλά λεφτά που έχουν δώσει ποτέ σε παίχτη. Ήταν πενταψήφιο ποσό! Το ποσό που μου έδιναν στο Survivor ήταν λίγο πιο κάτω από 20.000 ευρώ».

«Η πόρτα του Survivor έχει κλείσει παντελώς για εμένα. Είναι δύσκολο να πάω ξανά όση προπόνηση και να κάνω, όσο εγωιστής και να είμαι. Δεν μπορώ να αφήσω τον μικρό ξανά και δεν μπορώ να περάσω και αυτά που ακούω. Φαντάζομαι αν πήγαινα τι κράξιμο θα έτρωγα», σημείωσε.

Survivor spoiler 7/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7, στο πρώτο αγώνισμα νικητές θα είναι οι Μαχητές, ενώ οι Διάσημοι θα χάσουν.