Survivor spoiler 7/2: Ανατροπή με τους νικητές της ασυλίας – Οι 4 υποψήφιοι

Survivor spoiler 7/2: Πάμε για φινάλε στις ασυλίες σήμερα, με την τρίτη ασυλία για αυτή την εβδομάδα.

Ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα την ασυλία και ποιοι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Survivor spoiler 7/2: Ανατροπή με τους νικητές της ασυλίας

Ένα σερί ηττών έχουν διαγράψει οι Μπλε στο Survivor All Star, οι οποίοι στο προηγούμενο συμβούλιο, κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους ως πρώτο προτεινόμενο, για να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο. Οι παίκτες έβγαλαν στον τάκο για ακόμα μια φορά τον Κρίς Σταμούλη.

Στον χθεσινό αγώνα ασυλίας οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν σε έναν δύσκολο στίβο μάχης με τους Κόκκινους να επιτυγχάνουν μια ακόμα νίκη στέλνοντας τους Μπλε στο συμβούλιο όπου ψήφισαν προς αποχώρηση δύο ακόμα παίκτες. Τον Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Θα επιτύχουν και απόψε το τρία στα τρία οι Κόκκινοι. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Μπλε θα βρουν τελικά την ψυχική δύναμη να ορθώσουν το ανάστημά τους στους ανίκητους μέχρι χθες Διάσημους οι οποίοι θα κληθούν απόψε να ψηφίσουν έναν από του συμπαίκτες τους.

Survivor spoiler 7/2: Οι 4 υποψήφιοι

Γνωρίζουμε ήδη τους τρεις από την πλευρά των Μαχητών, Κρις Σταμούλης ο πρώτος, Σώζον Χάρος ο δεύτερος και Μαριαλένα Ρουμελιώτη η τρίτη…

Οι Μαχητές κατακτούν τη νίκη στο αγώνισμα για την τρίτη ασυλία, όπερ σημαίνει ότι οι Διάσημοι έχουν πλέον το 25% των πιθανοτήτων να χάσουν εκείνοι παίκτη.

Ποιος θα είναι ο υποψήφιος από την πλευρά τους; Ο Κώστας Παπαδόπουλο.

Την Πέμπτη το ραντεβού του Ατζούν με Δαλάκα και Ασημίνα

Οι μέρες περνούν, τα επεισόδια του «Survivor All Star» κυλούν, ωστόσο δεν υπάρχει καμία εξέλιξη και αναφορά στο όνομα της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου. Μπορεί οι παίκτες του ριάλιτι να νομίζουν ότι το εν λόγω κεφάλαιο έχει κλείσει, όμως για τον Ατζούν Ιλιτζαλί όλα παραμένουν ανοιχτά! !

Έτσι, την ερχόμενη Πέμπτη 9/2, ο Τούρκος παραγωγός θα κάνει το κρίσιμο ραντεβού με τα δύο κορίτσια που έχουν αποβληθεί και παραμένουν απομονωμένα σε ξενοδοχεία στον Άγιο Δομίνικο.

«Η Ασημίνα Χατζηανδρέου επιμένει ότι δεν έκανε χρήση κινητού, το ότι μπορεί να έπιασε το κινητό δεν σημαίνει ότι έκανε και χρήση αυτού. Όπως είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, η αρχική πρόταση του Ατζούν ήταν να μην αποβληθούν από το παιχνίδι, αλλά να μην φάνε 5 έπαθλα. Αυτό απορρίφθηκε από 5 παίκτες της μπλε ομάδας. Εγώ δεν το γνωρίζω αυτό το ρεπορτάζ, αλλά γνωρίζω ότι ερευνήθηκαν τα πάντα, όλα τα στοιχεία και θεωρήθηκε ψέμα», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παρτσώλης το πρωί της Τρίτης στο «Πρωινό Μας» στο ΣΚΑΪ.

Ο Ιλιτζαλί θα μιλήσει με Δαλάκα και Ασημίνα ξεχωριστά και θα κληθεί να πάρει μία τελική απόφαση, με την οποία θα πρέπει να συμφωνήσουν και οι προαναφερθείσες αλλά και οι συμμετέχοντες του «Survivor All Star».

Ένα ακόμη θέμα που έχει πέσει στο τραπέζι είναι η μεταξύ τους σχέση. Όπως είπε και ο δημοσιογράφος του πρωινού μαγκαζίνο του καναλιού του Φαλήρου, Κατερίνα και Ασημίνα μένουν σε ξεχωριστά ξενοδοχεία, ενώ η πρώτη -όταν έγινε η αποκάλυψη από τον Μπάρτζη- δεν στήριξε τη δεύτερη. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, λοιπόν, το αν θα πουν τα ίδια πράγματα στον Ατζούν ή θα προσπαθήσει η μία να τα ρίξει στην άλλη για να «γλιτώσει». Τόσο για την Ασημίνα όσο και για την Κατερίνα, η επιστροφή τους είναι σημαντική αφού τα 5.000 ευρώ είναι ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό ενώ θεωρούνταν και από τα φαβορί του φετινού κύκλου.