Survivor spoiler 7/2: Απίστευτο! Αυτοί κερδίζουν την ασυλία σήμερα

Survivor spoiler 7/2: Σε κακή κατάσταση οι μπλε οι οποίοι έχασαν ξανά και αναγκάστηκαν να ψηφίσουν – Θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη σήμερα;

Οι μαχητές φαίνεται να μην μπορούν με τίποτα να συνέλθουν από τις απανωτές ήττες, ενώ αναζητούν διαρκώς τους λόγους για τους οποίους δεν μπορούν να κερδίσουν.

Μέχρι στιγμής έχουν βγάλει 3 υποψήφιους προς αποχώρηση. Θα κερδίσουν την ασυλία σήμερα ή θα βγάλουν και 4ο;

Survivor spoiler 7/2: Τι έγινε εχθές

Οι ήττες των Μαχητών συνεχίζονται, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ μετρούν έξι συνεχόμενες στο Survivor All Star, κάτι που έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση στην ομάδα.

Κάποιοι κατηγορήθηκαν ότι βάζουν το εγώ τους πάνω από την ομάδα. Κάποιοι συνέχιζαν να χάνονται στη ζούγκλα και να λείπουν για ώρες, νύχτα και μέρα…

Κατά την έναρξη του επεισοδίου της Τρίτης είδαμε μάλιστα τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να φεύγουν κρυφά μες το σκοτάδι, την ώρα που οι συμπαίκτες τους είχαν πέσει για ύπνο, και να χάνονται στο δάσος.

Και αυτό ήταν κάτι που και το είδαμε αλλά και συζητήθηκε από τους παίκτες.

Στον δεύτερο αγώνα ασυλίας, οι Διάσημοι πήραν μία ακόμα νίκη, ενώ πλήρης απογοήτευση επικράτησε στους Μπλε που έχασαν για έκτη φορά σερί.

Στο Συμβούλιο συνεχίστηκαν οι προσωπικές επιθέσεις όμως αυτό που κυριάρχησε στις συζητήσεις ήταν οι δεισιδαιμονίες, η αναζήτηση του «γκαντέμη» και όλοι έψαχναν τη λύση… Ακόμη και ο Γιώργος Λιανός!

Οι Μαχητές έπρεπε να ψηφίσουν δύο ακόμα παίκτες για αποχώρηση.

Έτσι, μαζί με τον Κρις Σταμούλη, υποψήφιοι για αποχώρηση είναι οι Σώζων Παλαίστρος Χάρος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο Τριαντάφυλλος «καρφώνει» την παραγωγή για τα πλάνα Κωνσταντίνου Βασάλου – Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star προβλήθηκε ένα πλάνο όπου φαίνεται πως «καίει» την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Οι δύο Μαχητές ξαφνικά σηκώθηκαν από την καλύβα τους και έφυγαν κρυφά μέσα στο δάσος. Μετά από λίγη ώρα τους είδαμε να ξαναγυρνάνε μαζί και να πέφτουν για ύπνο.

Ο Τριαντάφυλλος, βλέποντας το χθεσινό επεισόδιο, δεν δίστασε να «καρφώσει» την παραγωγή του reality επιβίωσης και να αποκαλύψει ότι Βασάλος και Μαριαλένα έφυγαν από την καλύβα για να συναντήσουν τον Σάκη Κατσούλη και την Σταυρούλα Χρυσαειδή!

Ο γνωστός τραγουδιστής άφησε υπονοούμενα έτσι για τη σχέση του personal trainer με την φρεσκοχωρισμένη Σταυρούλα, υποστηρίζοντας για άλλη μια φορά τους καλούς του φίλους, Σάκη και Μαριαλένα.

«Μη μασάτε ρε κόλπα της παραγωγής να ανεβάσει λίγο τηλεθέαση. Βρίσκονται στο δάσος Μαριαλένα, Σάκης, Βασάλος, Σταυρούλα. Ακούτε λίγο τον πρόεδρο. Πώς τα ξέρω όλα, είμαι ένα βήμα πιο μπροστά από την παραγωγή. Συγγνώμη παραγωγή μου, φιλάκια. Ωραίος ο Βασάλος και η Μαριαλένα βρίσκονται με Σάκη και Σταυρούλα, όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Απλά μη τρώτε ότι σας σερβίρουν. Η Μαριαλένα δεν είναι χθεσινή ξέρει ότι έχει κάμερες, δεν τη νοιάζει γιατί ξέρει ότι πάει να δει τον Σάκη, ότι ο αδερφός Σάκης θα τη δει οπότε μη μασάτε!» έγραψε ο Τριαντάφυλλος.

Survivor spoiler 7/2: Απίστευτο! Αυτοί κερδίζουν την ασυλία σήμερα

Οι μπλε ψάχνουν μια νίκη απεγνωσμένα και θα τα δώσουν όλα…

Όμως ούτε σήμερα θα τα καταφέρουν καθώς οι Διάσημοι θα κερδίσουν και πάλι!