Survivor spoiler 7/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού

Survivor spoiler 7/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού

Survivor spoiler 7/3: Τι θα δούμε σήμερα Κυριακή 7 Μαρτίου 2021; Τον Τούρκο παραγωγό του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί, να κάνει πράξει την προ καιρού υπόσχεσή του και να προσφέρει ένα πολυτελές έπαθλο φαγητού στους νικητές της αποψινής μονομαχίας.

Τι είπε ο Κρις για το περιστατικό με τον σεκιουριτά και το φλερτ Άννας Μαρίας – Νίκου

Ο 31χρονος μίλησε στο «Love it» από τον Άγιο Δομίνικο όπου συνεχίζει να βρίσκεται και αναφέρθηκε στην εμπειρία του στο Survivor.

Ο Κρις απάντησε, μεταξύ άλλων, για το περιβόητο βράδυ με τον Αλέξη, αλλά και τη σχέση της Άννας Μαρίας Βέλλη με τον Νίκο Μπάρτζη.

«Δεν περίμενα πως θα αποχωρήσω. Ήταν η πρώτη ψηφοφορία που με έπιασε μια ταχυκαρδία. Δεν ήμουν ο χειρότερος παίκτης. Υπήρχαν πολλοί χειρότεροι παίκτες από εμένα. Αυτό που με έβαλε ουσιαστικά εκτός της ομάδας ήταν η πρώτη ψηφοφορία που με έβγαλαν υποψήφιο.

Με τον Αλέξη μια βολτούλα πήγαμε και χαθήκαμε σε ένα δάσος. Τα μέρη δεν τα ξέρουμε. Δεν μας πίστεψε κανείς από την ομάδα. Σπάστηκαν κιόλας. Μπορεί να είχαμε πάθει το οτιδήποτε και νευρίασαν όταν γυρίσαμε. Τα παιδιά νόμιζαν πως πήγαμε κάπου και φάγαμε. Γράφτηκε πως βρήκαμε έναν σεκιουριτά και τον χτύπησε ο Αλέξης. Εγώ που ήμουν μάρτυρας, δεν έγινε σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο.

Δεν ένιωθα τόσο Μπλε ομάδα. Όταν δεν είχε έπαθλο φαγητού δεν είχα κανένα κίνητρο να παίξω. Ο James θα κάνει το οτιδήποτε για να πετύχει τον σκοπό του. Πιστεύω πως ήρθε η αρχή του τέλους για τον James.

Δεν έκλεψε μόνο η Κάτια φαγητό – Η αποκάλυψη δεν άργησε να έρθει

Για περίπου μία εβδομάδα όλη η Ελλάδα (άντε το 40%) ασχολείτο με το ρύζι που βρήκε στα σκουπίδια η Κάτια Ταραμπάνκο και αν ήταν φάουλ να μην το μοιραστεί με τους συμπαίκτες της.

Την Παρασκευή όμως, ήρθε η αποκάλυψη, πως ακόμα ένας παίκτης έκλεψε φαγητό… Τα μαντάτα, μάλιστα, τα είπε ο ίδιος ο παίκτης που έκανε την κλεψιά.

Και αυτός ήταν ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love it και μίλησε για όλους και για όλα. Τόσο για την πολυσυζητημένη φιλία του με την Ανθή Σαλαγγούδη, που τώρα δεν μιλιούνται αλλά και για όσα βίωσε μέσα στο παιχνίδι.

Η πείνα δεν είναι αστείο και δεν ξέρω αν θα μπορούσε να το καταλάβει κάποιος τι είναι να ψάχνεις στα σκουπίδια. Βεβαίως και το έχω κάνει. Έχω φάει μουχλιασμένα πράγματα, έχω φάει από τα σκουπίδια, έχω φάει από κάτω και έχω κλέψει! Ξέφυγα από κάποιους ανθρώπους της παραγωγής που κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους, απλά άνοιξα ένα αυτοκίνητο και πήρα μια λουκανικόπιτα που είχε εκεί μέσα. Η πείνα μπορεί να σε κάνει να κάνεις τρελά πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην Ανθή Σαλαγκούδη με τη σχέση τους να έχει συζητηθεί έντονα το τελευταίο διάστημα.

«Είναι πολύ δύσκολο να περιγράψω αυτή τη σχέση και θέλω να είμαι σωστός και δίκαιος. Όπως έκανα εγώ λάθη μπορεί να έκανε ο οποιοσδήποτε μέσα στο παιχνίδι. Εγώ προσπάθησα να της πω κάποια πράγματα. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι η Ανθή ήξερε την καρδιά μου και την ψυχή μου και σταμάτησε να μου μιλάει, ενώ γνώριζε ποιος είμαι. Είναι πάρα πολύ άσχημο να σταματήσεις να μιλάς σε έναν άνθρωπο μέσα εκεί, δηλαδή είναι μεγάλη απόφαση. Μιλάς σε έναν άνθρωπο που έχεις γίνει “μπίλιες”, δεν σταματάς να μιλάς σε κάποιον με τον οποίο είσαι κοντά», σχολίασε.

Survivor spoiler 7/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού

Ας επιστρέψουμε, όμως, στα δικά μας και στο spoiler.

Οι πρώτες πληροφορίες από τον Αγιο Δομίνικο μιλούν κατηγορηματικά για επικράτηση της Μπλε ομάδας στην αποψινή μονομαχία για το έπαθλο φαγητού και… απόλαυση του γεύματος στο σκάφος του Ατζούν.

-Ad-