Survivor spoiler 7/3: Ποιοι κερδίζουν την ασυλία – Ο 4ος υποψήφιος

Survivor spoiler 7/3: Χαμός στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι – Ακόμα πιο έντονες καταστάσεις απόψε – Ποιοι θα κερδίσουν την ασυλία

Survivor spoiler 7/3… Κόκκινοι και μπλε θα διαγωνιστούν για την τελευταία ασυλία της εβδομάδα.

Επίσης θα μάθουμε ποιος θα είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Survivor spoiler 7/3: «Είναι ψεύτης, αδίστακτος και δειλός»

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Σπύρος Μαρτίκας έχουν μία απίστευτη κόντρα… που απ’ ότι φαίνεται θα συνεχιστεί για πολύ…

«Δεν θέλω να ξέρω τίποτα. Είναι ψεύτης, είναι αδίστακτος, είναι δειλός, ό,τι πιο κακό και επικίνδυνο έχω γνωρίσει. Είναι όλα τα κακά που έχω γνωρίσει πάνω σε έναν άνθρωπο και αυτό λέγεται Σπύρος Μαρτίκας» λέει σε έντονο ύφος η Ελευθερία Ελευθερίου.

Έξαλλος ο Σπύρος Μαρτίκας λέει στην κάμερα: «Γυρνάει με θράσος, ειρωνεία και γέλιο να μας πει ότι εδώ μέσα τα πράγματα μεγαλοποιούνται».

Και αν νομίζετε ότι είναι η μοναδική ένταση, γελιέστε!

Στο συμβούλιο η κατάσταση θα ξεφύγει!

Απίστευτη κόντρα θα υπάρξει ανάμεσα στον Ηλία Γκότση και τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, ενώ μέρος στον καβγά θα πάρει και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Πάντως στο νέο επεισόδιο του survivor all star οι δυο ομάδες θα παλέψουν απόψε για την τρίτη ασυλία, σε έναν δύσκολο στίβο μάχης.

Ευρυδίκη και Σπύρος στον χορό των υποψηφίων

Μια ακόμη βραδιά γεμάτη τσακωμούς και έριδες από την Κόκκινη ομάδα, που δεν μπορεί να ξεπεράσει με τίποτα την αποχώρηση του Στάθη Σχίζα. Η ομάδα έχει γίνει σμπαράλια, η Ελευθερία Ελευθερίου βάλλεται από το Νίκο Μπάρτζη και κυρίως από τον Σπύρο Μαρτίκα, ενώ η Ευρυδίκη (που ψηφίστηκε πανηγυρικά από τους συμπαίκτες της) βλέπει στον Μπάρτζη το μεγαλύτερο πρόβλημα για τους Κόκκινους. Αλαλούμ. Και ενώ η κάλπη ήταν σαφής, μια ακόμη υποψηφιότητα για τους Διάσημους ξεσήκωσε αντιδράσεις και στους δύο πάγκους, αλλά και στους φαν του παιχνιδιού. Ο Σπύρος Μαρτίκας ακολούθησε στον χορό των υποψηφιοτήτων, ενώ την ανάσα τους πρέπει να ένιωσε και ο Μπάρτζης. Χαμός!

«Για ακόμα μία μέρα παίκτης ριάλιτι»

Εκτός του στίβου μάχης βρίσκεται απόψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο Survivor All Star, αφού ο πόνος στο πόδι του παραμένει έντονος.

Πριν τον αποψινό αγώνα, οι παίκτες των δύο ομάδων είχαν έναν σύντομο διάλογο με τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος ανακοίνωσε πως η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα βρίσκονται στον πάγκο.

Μιλώντας με τον παρουσιαστή, ο Κωνσταντίνος Βασάλος δήλωσε: «Αλίμονο, για ακόμα μία μέρα παίκτης ριάλιτι, για ακόμα μία μέρα το πόδι πονάει. Θέλω να πιστεύω ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα με πάει έτσι, από την επόμενη πιστεύω αν βρίσκομαι στο παιχνίδι, αν δεν ψηφιστώ και δεν φύγω, να βρίσκομαι στην ομάδα των Μπλε».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Χθες έκανα την πρώτη θεραπεία και νιώθω καλύτερα. Εύχομαι με το τέλος των συνεδριών να είμαι όπως πρέπει να είμαι και να μπορώ να αγωνιστώ με την ομάδα μου».

Survivor spoiler 7/3: Ποιοι κερδίζουν την ασυλία – Ο 4ος υποψήφιος

Οι κόκκινοι κερδίζουν την 3η ασυλία και δεν βγάζουν άλλο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Οι Μαχητές θα κληθούν να βγάλουν παίκτη στον τάκο. Και ποιος θα είναι αυτός; Η λογική λέει πως αυτός θα είναι ο Πάνος. Αυτός ήταν και την περασμένη εβδομάδα. Μόνο που ο νέος παίκτης γύρισε την κατάσταση υπέρ του, φέρνει νίκες, ενώ κάποιος άλλος.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι φαβορί για να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση.

-Ad-