Survivor spoiler 7/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο απόψε

Survivor spoiler 7/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο απόψε

Survivor spoiler 7/4: Εκτός αποχώρηση, απόψε, στο ριάλιτι επιβίωσης έχουμε και αγώνισμα με έπαθλο φαγητού!

Ναι. Καλά διαβάσατε, δεν έχουμε έπαθλο επικοινωνίας αλλά φαγητού, καθώς μετά την ένωση των δύο παικτών δεν ήταν εύκολη η παραγωγή!

Survivor spoiler 7/4: Μάθε μπαλίτσα από τον Τριαντάφυλλο – Το βίντεο που πρέπει να δει ο Ασημακόπουλος

Το ζέσταμα που έκανε ο γνωστός τραγουδιστής στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου έγιναν viral, όμως υπάρχουν ντοκουμέντα ότι το ζέσταμά του ήταν έτσι ανέκαθεν.

Οι συμπαίκτες του την ώρα που έβλεπαν τον τραγουδιστή να κάνει ζέσταμα για να μπει στον αγώνα, άρχισαν να γελούν, με τον Ασημακόπουλο να «λυγίζει».

Η εκπομπή «Ευτυχείτε» του OPEN έφερε στο φως ένα απίστευτο ντοκουμέντο από την εποχή που ο Τριαντάφυλλος ήταν ποδοσφαιριστής στον Απόλλωνα, στην ομάδα του χωριού του στη Ρόδο.

Στο βίντεο διακρίνεται ο γνωστός τραγουδιστής, με το νούμερο 23 σε νεαρή ηλικία να κάνει προθέρμανση με ποδοσφαιρική περιβολή για να είναι έτοιμος να παίξει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το βίντεο χρονολογείται από όταν ο Τριαντάφυλλος ήταν 23 ετών, ενώ όπως μαθαίνουμε είναι και αριστεροπόδαρος.

Πριν από μέρες ο Ροδίτης τραγουδιστής είχε γίνει viral για τον τρόπο που έκανε προθέρμανση πριν από τα αγωνίσματα, αλλά όπως φαίνεται και στο βίντεο, που θα έκανε τον… Ασημακόπουλο να πάρει πίσω όσα έλεγε, ακολουθούσε από τότε το ίδιο μοτίβο..

Survivor spoiler 7/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο απόψε

Όπως είπαμε και στην αρχή απόψε θα έχουμε και αγώνισμα, με το νικητή να… τρώει!

Ακόμη δεν έχουμε οριστικό spoiler, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι η μπλε ομάδα κερδίζει το έπαθλο.

Σε λίγο θα επανέλθουμε με το οριστικό spoiler.