Survivor spoiler 7/5: Ανατροπή! Αυτή η ομαδα κερδιζει σημερα

Survivor spoiler 7/5: Επιστρέφει στις οθονες μας το ριαλιτι επιβιωσης. Με επαθλο φαγητου! Ποια ειναι η ομαδα που κερδιζει;

Το Survivor επιστρέφει σήμερα και οι παίκτες θα πρέπει να διαχειριστούν την αποχώρηση της Σοφιάννας Αβραμάκη και την παραμονή του Τάκη Καραγκούνια, που έχει γίνει κόκκινο πανί τόσο για τους μπλε όσο και για τους κόκκινους.

Στη μπλε ομάδα θα κυριαρχήσουν για ακόμα ένα επεισόδιο οι εντάσεις και οι προστριβές δεν θα λείψουν.

Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε μέχρι και την Βρισηίδα με τον Εμμανουήλ να πιάνονται στα χέρια σε μια αψιμαχία, την ώρα που η κόντρα του Τάκη Καραγκούνια με τον Άρη Σοϊλέδη καλά κρατεί.

Στο σημερινό επεισόδιο ο Άρης Σοϊλέδης κάνει μία ανασκόπηση των γεγονότων καθώς αναφέρει ότι καλώς ή κακώς ο Τάκης έχει παραμείνει στο παιχνίδι.

Ακολουθεί η συνέντευξη του Τάκη ο οποίος καρφώνει για ακόμη μία φορά τον Άρη λέγοντας πως είναι αυτός που υποκινεί όλα και παίζει στη πλάτη τους βρώμικα παιχνίδια. Μετά τη Σοφιάννα, καιρός είναι αποχωρήσει και ο Άρης, καταλήγει.

Survivor: «Είναι πολλοί αυτοί που μιλάνε με τους έξω»

Η Αθηνά Ευμορφιάδη πέταξε τα «καρφιά» της στους πρώην συμπαίκτες της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Αυτή τη φορά, η πρώην παίκτρια του Survivor, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι παίκτες έχουν επικοινωνία με ανθρώπους του περιβάλλοντός τους εκτός παιχνιδιού, ενώ στη συνέχεια μίλησε και για το φαγητό που βρίσκουν.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του Survivor, δημοσίευσε ένα story στο Instagram, στο οποίο εξομολογείται:

«Λοιπόν δεν θα μπορούσα να μη σχολιάσω, για το γίνεται μέσα στο παιχνίδι. Το ποιος τρώει, το ποιος δεν τρώει, το ποιος μιλάει κρυφά με τον έξω κόσμο και το ποιος δεν μιλάει. Λοιπόν φίλοι μου, πιστέψτε με, ότι είναι πολλοί αυτοί που μιλάνε στον έξω κόσμο. Μπορεί να είναι και ένας και πέντε και δέκα. Και τρώνε και πάρα πολύ, εξαιτίας μου, που ανακάλυψα μία κρυψώνα και μέχρι σήμερα τρώνε κι ευθύνομαι εγώ γι’ αυτό. Συν του ότι βρίσκουν και μόνοι τους και τρώνε, το μόνο σίγουρο. Αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Ότι γίνονται πολλά! Και δεν τα ξέρετε!».

Survivor spoiler 7/5: Εκπληξη! Αυτή η ομαδα κερδιζει σημερα

Κόκκινοι και Μπλε μπαίνουν ξανά στο στίβο μάχης του Survivor με ένα από τα κρισιμότερα έπαθλα φαγητού στη… μέση!

Οι δύο ομάδες ξεχνώντας όλα όσα έχουν γίνει έξω από τον στίβο μάχης, θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους, προκειμένου να πάρουν τη νίκη.

Μιλάμε για ένα από τα πιο απαιτητικά αγωνίσματα, αφού οι παίκτες θα πρέπει να κάνουν πολλές στροφές πάνω σε μία κατασκευή και στη συνέχεια ζαλισμένοι να περάσουν το στίβο.

Έτσι, τα πράγματα μόνο εύκολα δεν μπορούν να θεωρηθούν, αφού εκτός όλων των άλλων θα πρέπει να υπάρξει σωστή διαχείριση και στον τρόπο που θα αντιμετωπιστεί η ζάλη.

Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει;

Με τις γκρίνιες σε… ημερήσια διάταξη, η ομάδα των Μπλε θα είναι αυτή που θα απολαύσει σήμερα το έπαθλο φαγητού, σε ένα από τα κρισιμότερα σημεία του φετινού Survivor!