survivor spoiler 7/6: Αυτός κερδίζει την ασυλία - Αυτός είναι υποψήφιος

survivor spoiler 7/6: Αυτός κερδίζει την ασυλία – Αυτός είναι υποψήφιος

survivor spoiler 7/6: Στο επεισόδιο της Κυριακής, ο Σάκης ήταν ο μεγάλος νικητής και υπέδειξε την Καρολίνα ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Τι θα συμβεί απόψε με ασυλία και υποψήφιο;

survivor spoiler 7/6: Αυτός κερδίζει την ασυλία – Αυτός είναι υποψήφιος

Όποιος κερδίζει την ατομική ασυλία θα υποδεικνύει έναν υποψήφιο, ενώ θα έχουμε τρεις ασυλίες.

Αν κάποιος υποψήφιος καταφέρει και κερδίσει δύο ασυλίες, τότε αυτόματα παύει να είναι και στη θέση του θα μπει άλλος. Για παράδειγμα αν η Καρολίνα κερδίσει τις επόμενες δύο ασυλίες, βγαίνεις εκτός υποψηφιότητας και ο Σάκης Κατσούλης θα πρέπει να ψηφίσει άλλον παίκτη. Αυτός όμως δεν θα συμβεί…

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, ο Ευβοιώτης αρχικά εμφανιζόταν να κερδίζει και σήμερα, τελικά όμως την ατομική ασυλία παίρνει η Μαριαλένα η οποία θα ψηφίσει τον Γιώργο Ασημακόπουλο

Survivor: Στο στόχαστρο η Ελένη Χαμπέρη στο συμβούλιο του νησιού – Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Στο συμβούλιο του νησιού ο Σάκης Κατσούλης κλήθηκε να δώσει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Προτού όμως ξεστομίσει το όνομα του παίκτη που θα έβγαινε στον τάκο οι τόνοι ανέβηκαν και στο στόχαστρο μπήκε η Ελένη Χαμπέρη.

Η συμπεριφορά της στο αγώνισμα ασυλίας ενόχλησε τη Μαριαλένα και τον Σάκη καθώς ενώ ανήκει στους Κόκκινους φώναζε υπέρ του Ηλία Μπόγδανου ενάντια στον Κατσούλη.

Μάλιστα, δεν δίστασε να της πει να πάει να κάτσει με τους φίλους της ώστε να μην χρειάζεται να την ακούει να στηρίζει τον αντίπαλο. Ο Ασημακόπουλος είχε δει νωριτερα στρατηγική πίσω από την αντίδρασή του και ότι υποδύονται τους ρόλους του Νίκου Μπάρτζη και του Τζέιμς Καφετζή που έπαιζαν δήθεν τους περιθωριοποιημένους.

Η Ελένη από πλευράς της αμύνθηκε λέγοντας πως αυτό συμβαίνει εδώ και καιρό στους πάγκους. Πάλι βρήκε όμως αντίσταση από τους συμπαίκτες της και κάπου εκεί ο Γιώργος Λιανός το έληξε για να περάσουν στη φάση της ανακοίνωσης του πρώτου υποψήφιου.

Πριν ανακοινώσει την απόφασή του ο Σάκης αναφέρθηκε και πάλι στην ενόχληση από το θεατρικό που έστησαν οι Amigos και ότι έχει σχηματίσει μία σαφή εικόνα από τον τρόπο που συμπεριφέρονται στο παιχνίδι.

Ολοκληρώνοντας τα όσα έλεγε έβγαλε στον τάκο την Καρολίνα. «Για εμένα τις τελευταίες 15 ημέρες βγάζει πολλά νεύρα και ένταση» είπε.