Survivor spoiler 8/2: Νέα ανατροπή! Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο

Survivor spoiler 8/2: Μετά από πολλές προσπάθειες οι Μαχητές κατάφεραν στο χθεσινό επεισόδιο να πάρουν τη νίκη που τόσο ήθελαν

Survivor spoiler 8/2… Σήμερα έχουμε έπαθλο. Και οι δύο ομάδες του Survivor το θέλουν πολύ.

Κόκκινοι ή Μπλε; Ποιοι θα κερδίσουν το έπαθλο;

Survivor spoiler 8/2: Τι έγινε εχθές

Οι διαλυμένοι Μαχητές μετά από βδομάδες αποτυχιών και συνεχόμενων υποψηφιοτήτων, κατάφεραν να κερδίσουν την τελευταία ασυλία και το έπαθλο φαγητού που τη συνόδευε. Ο αγώνας παρά το ευρύ προβάδισμα που απέκτησαν σε κάποια φάση, κρίθηκε στο flag race.

Καθοριστικός στην νίκη των Μπλε ήταν ο Ηλίας Γκότσης που έκανε το 3/3. Μετά τη λήξη του αγώνα ο Γ. Λιανός ζήτησε τη γνώμη του χειρότερου επικριτή του, Σπύρου Μαρτίκα. Ο κατά τα άλλα λαλίστατος φαρμακοποιός απάντησε όσο πιο βιαστικά μπορούσε.

Η καλύτερη στιγμή της αναμέτρησης πέρα από τα αγωνιστικά, ήταν η αφιέρωση – ευχή του Στάθη Σχίζα στην κόρη του για τα γενέθλιά της.

Οι ηττημένοι Κόκκινοι πήραν τον δρόμο για το Συμβούλιο. Εκεί καλούνταν να υποδείξουν έναν άντρα υποψήφιο, καθώς οι γυναίκες της ομάδας προστατεύονται από τον κανόνα των τριών. Η ομάδα των Διασήμων υπέδειξε με απόλυτη ομοφωνία τον Κώστα Παπαδόπουλο ως υποψήφιο προς αποχώρηση.

Το αποτέλεσμα της κάλπης παραξένεψε όχι μόνο τον Κώστα, αλλά τους Μπλε.

Για τον επωφελούμενο Μαρτίκα ωστόσο η ψηφοφορία αυτή έδειξε «υγεία».

«Γιατί λες ψέματα Μαριαλένα;»

Μεγάλη ένταση προκάλεσε στο Survivor All Star το προηγούμενο συμβούλιο στην ομάδα των Μπλε. Αποτέλεσμα της κάλπης ήταν οι υποψηφιότητες του Σώζωντος και της Μαριαλένας. Η Μαχήτρια αρχικά δήλωνε σαφώς ότι είναι κατανοητοί οι λόγοι για τους οποίους ψηφίστηκε.

Αργότερα βέβαια άρχισε να τα μασά, και συγκεκριμένα τα έβαλε με την Ρία. Η Μαριαλένα ισχυρίζεται ότι η Ρία την πλησίασε και της είπε ότι θα την ψηφίσει αλλά με “κούφια ψήφο”. Δηλαδή θα της έδινε μια ψήφο γιατί πίστευε ότι δεν θα κινδυνέυσει η Μαριαλένα, και δεν ήθελε να ψηφίσει κάποιον άλλο. Ο ισχυρισμός αυτός της Μαριαλένας πέρα από το ότι αμφισβητείται από τη Ρία, δεν στέκει λογικά και μοιάζει περισσότερο για μια απέλπιδα προσπάθεια από την Μαριαλένα να στρέψει τα βλέμματα καπου αλλού και όχι στην αγωνιστική της αδυναμία.

Από την άλλη η Ρία λέει κάτι εντελώς αντίθετο και σοβαρό. Όπως αναφέρει, όταν είπε στη Μαριαλένα ότι θα την ψηφίσει για αγωνιστικούς λόγους, εκείνη της αντιπρότεινε να ρίξει “κούφια ψήφο” σε έναν από τους δύο Ηλίες, που όντως δεν θα κινδύνευαν στην ψηφοφορία.

Οι δύο κοπέλες παρουσίασαν η κάθε μια τη δική της εκδοχή λίγο πριν τον αγώνα. Εκείνη που φάνηκες να ανταποκρίνεται λιγότερο καλά ως προς της επιχειρηματολογία της ήταν η κοπέλα του Σάκη Κατσούλη.

Παρόλα αυτά εκείνος της υποστήριξε τυφλά, χωρίς μάλλον να αντιλαμβάνεται ότι ίσως βλάπτει και την δική του εικόνα αυτή η υπόθεση…

Αργότερα στην καλύβα, Στέλλα, Ρία και Κρις, έβαλαν κάτω σε σειρά τα γεγονότα και φάνηκε όλα να συνηγορούν στο ότι η Μαριαλένα λέει ψέματα.

Survivor spoiler 8/2: Νέα ανατροπή! Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο

Όλοι περίμεναν πως οι μαχητές θα πάρουν τα πάνω τους μετά τη χθεσινή νίκη.

Κάτι τέτοιο όμως δεν συμβαίνει καθώς οι Κόκκινοι επιστρέφουν στις νίκες.