Survivor Spoiler 8/3: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor Spoiler 8/3: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor Spoiler 8/3: Όπως έχετε καταλάβει και εσείς, το κλίμα στην ομάδα των μπλε είναι σε τεντωμένο σχοινί και πλέον υπάρχει η κλίκα του Τζέιμς και η κλίκα του Σάκη.

Αριθμητικά υπερέχει η δεύτερη και αυτό θα παίξει καθοριστικό ρόλο τις υπόμενες μέρες, αρχής γενομένης από σήμερα.

Όπως σας αναφέραμε νωρίτερα, οι κόκκινοι θα κερδίσουν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, κάτι που φυσικά δεν επιθυμούσε ο «πρίγκιπας» και η παρέα του.

Μπορεί ο Τζέιμς να έχει δεχθεί επίθεση τις προηγούμενες μέρες από τον Σάκη και από ότι είδαμε στο σημερινό trailer η ένταση μεταξύ τους να συνεχίζεται, όμως γνωρίζει πως είναι σε δύσκολη θέση μετά τα τελευταία γεγονότα τόσο αυτός, όσο και ο Νίκος με την Άννα Μαρία. Κανείς τους δεν ήθελε να χαθεί η ασυλία όμως αυτό φαίνεται πως θα γίνει και πλέον τα πράγματα είναι δύσκολα για δύο από αυτούς.

Survivor Spoiler 8/3: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Σύμφωνα με όσα είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος στο «Πρωινό», η Άννα Μαρία Βέλλη είναι εκείνη που κερδίζει την ατομική ασυλία. Έτσι η μελαχρινή παίκτρια τη γλιτώνει αυτή τη βδομάδα, κάτι που δεν κάνει ο Νίκος.

Ο αγρότης θα ψηφιστεί από την υπόλοιπη ομάδα και έτσι θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Η Άννα Μαρία αποκλείεται να βγάλει για δεύτερο υποψήφιο την Τετάρτη τον Τζέιμς, οπότε αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε το ποιος θα κερδίσει αύριο, καθώς αν οι κόκκινοι κάνουν το δύο στα δύο, ο «πρίγκιπας» θα ψηφιστεί σίγουρα από την υπόλοιπη ομάδα.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Επιστρέφουν τα «Μεσογειακά» των Goody’s Burger House
27 Φεβρουαρίου, 2025
Αρβανίτης: Επίσημη επίσκεψη στη Βόρεια Μακεδονία
27 Φεβρουαρίου, 2025
Η Πειραιώς και το Μαζί για το Παιδί δημιουργούν δύο νέα Κέντρα Διερευνητικής Μάθησης σε Δημοτικά Σχολεία της Ξάνθης
27 Φεβρουαρίου, 2025
Παγκράτι: «Ήθελα να τη λυτρώσω από το κακό» λέει ο 56χρονος που σκότωσε την 94χρονη μητέρα του με μαγκούρα
27 Φεβρουαρίου, 2025
Βασίλης Καλογήρου: Βίντεο ντοκουμέντο από την τελευταία του διαδρομή
27 Φεβρουαρίου, 2025
Ανδρουλάκης: Την επόμενη Τετάρτη καταθέτουμε πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης
27 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: «Δεν υπάρχει κεντρική εντολή για μπάζωμα» – «Αν υπήρχε ΕΔΟΑΣΑΑΜ τότε δεν θα είχε γίνει το μπάζωμα», δηλώνει ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Χρήστος Παπαδημητρίου
27 Φεβρουαρίου, 2025
Απεργία στις 28/2 για τα Τέμπη: Χιλιάδες πολίτες, συνδικάτα, σωματεία και συλλογικότητες θα δώσουν δυναμικό παρών – Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ
27 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: Τα «θανάσιμα» λάθη της εθνικής τραγωδίας
27 Φεβρουαρίου, 2025
«Δικαιοσύνη είναι να μου φέρουν πίσω το παιδί μου» – Ξεσπούν οι συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών
27 Φεβρουαρίου, 2025