Survivor spoiler 8/3: Μαθεύτηκε! Αυτός αποχωρεί

Survivor spoiler 8/3: Με έπαθλο επικοινωνίας επιστρέφει στις οθόνες το ριαλιτι επιβίωσης – Και οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα

Στο χθεσινό επεισόδιο συμπληρώθηκε η τετράδα των υποψήφιων προς αποχώρηση. Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες;

Survivor spoiler 8/3: Νέα κόντρα

Μια νέα κόντρα άνοιξε στο επεισόδιο της Τρίτης (7/3) του Survivor All Star στον ΣΚΑΪ ανάμεσα στον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη και τον Ηλία Γκότση. Αφορμή αποτέλεσε η στάση του δεύτερου στον αγώνα ασυλίας. Εκεί, ο Ηλίας κλότσησε άθελά του το δοκάρι που όριζε τη γραμμή ρίψης των βαριδιών και σταμάτησε να «φορτώνει» το αντίπαλο καλάθι.

Την ίδια ώρα, ο Σάκης Κατσούλης από την αντίπαλη ομάδα συνέχιζε κανονικά τις ρίψεις, με συνάπεια οι Κόκκινοι να κερδίσουν τον κρίσιμο ένατο πόντο που τους έφερε αγκαλιά με την ασυλία. Ο Παναγιώτης δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του προς τους συμπαίκτες του, κατηγορώντας τον Ηλία Γκότση ότι το έκανε σκόπιμα.

Με τη λήξη του αγωνίσματος, οι δύο ομάδες επέστρεψαν στα πρόχειρα καταλύματά τους. Τότε, άρχισε νέος κύκλος αντιπαράθεσης, αυτή τη φορά με τη συμμετοχή όλης της ομάδας. Ο Παναγιώτης συνέχισε να κατηγορεί τον Ηλία για σκοπιμότητα με απώτερο σκοπό να τον ψηφίσει. Από την πλευρά του ο Ηλίας συνέχισε να αρνείται τα πάντα, την ώρα που οι υπόλοιποι Μαχητές άρχισαν να δυσανασχετούν με τον Παναγιώτη.

Φυσικά, η ένταση μεταφέρθηκε και στο συμβούλιο, όπου ξεκίνησε νέος κύκλος αντιπαράθεσης, αυτή τη φορά με τη συμμετοχή και της Κόκκινης ομάδας. Σύσσωμη πήρε το μέρος του Παναγιώτη, θεωρώντας πως ο Ηλίας Γκότσης αισθάνεται «απειλή» από έναν δυνατό αγωνιστικά παίκτη και αφήνοντας αιχμές πως φοβάται για τα στατιστικά του.

«Τους έλεγα επανειλημμένα να μιλήσω στην οικογένειά μου, έβλεπα εφιάλτες»

Στην Ελλάδα επέστρεψε το απόγευμα της Τρίτης 7/3 η Χριστίνα Κεφαλά, λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, λίγη ώρα μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο έκανε και την πρώτη της ανάρτηση στα social media, δημοσιεύοντας κάποια stories. Στα εν λόγω βίντεο, η Χριστίνα Κεφαλά εξήγησε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι θα απαντήσει στις ερωτήσεις τους τις επόμενες μέρες στις συνεντεύξεις της, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, αποκαλύπτοντας πως η παραγωγή δεν τους είχε ενημερώσει.

«Είμαι σίγουρη ότι όλοι περιμένατε αυτό το story, εγώ να δείτε πόσο το περίμενα, τρεις βδομάδες τώρα που δε σας έχω μιλήσει. Σήμερα γύρισα ,το έχετε πάρει είδηση, έχουνε γράψει και στα site ότι γύρισα. Ήθελα καιρό να κάνω αυτό το story. Αρχικά να σας πω για το δυσάρεστο συμβάν που έγινε στα Τέμπη, ότι εμείς οι παίκτες δεν ήμασταν ενημερωμένοι. Εγώ ενημερώθηκα δύο μέρες πριν πετάξω για Ελλάδα. Ξέρουμε ότι δε γίνεται να πάρουμε κινητό μέχρι να παίξει το επεισόδιο και να επικοινωνήσουμε με τους δικούς μας ανθρώπους.

Εγώ παιδιά προσωπικά όταν αποχώρησα το πρώτο πράγμα που έλεγα είναι αν είναι όλα καλά στην Ελλάδα, αν είναι καλά οι δικοί μου, ζήταγα επανειλημμένες φορές να μου δώσουν ένα τηλέφωνο για να μιλήσω στην οικογένειά μου να δω ότι είναι όλα καλά αλλά δεν μπορούσα να μιλήσω. Τελικά είδα ότι το ένστικτό μου βγήκε αληθινό και πριν την αποχώρηση μου, δύο μέρες πριν να ξέρετε έβλεπα εφιάλτες, δεν κοιμόμουνα, γι’ αυτό ήμουνα και πολύ down ψυχολογικά και είδα ότι όλα είχαν βγει τελικά αληθινά λυπάμαι πάρα πολύ στεναχωριέμαι παρά πολύ», είπε η Χριστίνα Κεφαλά.

Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο

Σύμφωνα με το spoiler, η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας σήμερα, Τετάρτη 8/3, στο All Star Survivor είναι η Μπλε.

Survivor spoiler 8/3: Μαθεύτηκε! Αυτός αποχωρεί

Η τετράδα των υποψηφίων είναι οι: Ελευθερία Ελευθερίου, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Σπύρος Μαρτίκας και Γιώργος Ασημακόπουλος.;

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι το φαβορί να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Αρκετές πιθανότητες έχει και η Ελευθερία Ελευθερίου.