survivor spoiler 8/5: Αυτη η ομαδα κερδιζει σημερα την 1η ασυλια

survivor spoiler 8/5: Η πρώτη ασυλια της εβδομαδα θα δεξαχθει σημερα. Ποια ομαδα θα νικησει. Κοκκινη η Μπλε; Δειτε αναλυτικα…

Με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο επέστρεψε το Survivor στους τηλεοπτικούς δέκτες, όπου κρίθηκε ένα ακόμη μεγάλο έπαθλο φαγητού που κατέκτησαν οι Μπλε με 2-0 (6-4 και 6-3) και δώρο τη… μακαρονάδα.

Ωστόσο, τα νεύρα ήταν τσιτωμένα, καθώς μετά την αποχώρηση της Σοφιάνας Αβραμάκη, οι σχέσεις μεταξύ των παικτών της Μπλε Ομάδας άλλαξαν, η παρέα του Άρη Σοιλέδη έχασε ένα σημαντικό της μέλος, η παραμονή του Τάκη Καραγκούνια έφερε νέες εντάσεις στην παραλία και ο Γιώργος Κατσαούνης… έλαμψε δια της αποβολής του!

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν από το αγώνισμα επάθλου, ο Θεσσαλός παίκτης του Survivor έχασε το δικαίωμα να αγωνιστεί και ίσως για αρκετές ημέρες ακόμα, αφού έγινε γνωστό ότι κινήθηκε επιθετικά κατά συμπαίκτη του. Συγκεκριμένα ο Κατσαούνης επιτέθηκε στον Τάκη Καραγκούνια.

Ο τσακωμός των δύο παικτών συνέβη γιατί ο πρώτος είχε χάσει τα παπούτσια του και κατηγορούσε τους συμπαίκτες του.

Στη συνέχεια ο Τάκη Καραγκούνιας που προσβλήθηκε από αυτό επιτέθηκε στον Κατσαούνης με αποτέλεσμα να «ανάψουν τα αίματα» στην καλύβα. Για να αποφευχθούν τα χειρότερα, όλοι οι παίκτες μπήκαν στη μέση και χώρισαν τους δύο άντρες.

Εξάλλου, τις προηγούμενες ημέρες, ο Καραγκούνιας είχε δηλώσει ότι αν παρέμενε στο παιχνίδι, θα ακολουθούσε διαφορετική πορεία πλεύσης κάτι που φάνηκε στην πρώτη «στραβή» εντός της ομάδας του.

Survivor: «Nέος, καυτός έρωτας για τον Άρη Σοϊλέδη… τους βλέπω σε πολύ τρυφερά τετ α τετ»

Ακάθεκτος συνεχίζει να σχολιάζει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για τον Άρη Σοϊλέδη στο Survivor. Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην αποχώρηση της Σοφιάννας Αβραμάκη και στο τι μέλλει γενέσθαι με τον ποδοσφαιριστή.

«Ένας πολύ μεγάλος έρωτας τελείωσε αλλά ένας πολύ μεγάλος έρωτας ξαναγεννιέται. Όχι γεννιέται, ξαναγεννιέται, ξαναφουντώνει. Η παραλία έχει πάρει φωτιά πραγματικά γιατί είχαμε μια μεγάλη αποχώρηση, της Σοφιάννας και ο Άρης βρίσκεται απαρηγόρητος στην καλύβα. Αλλά δε θα μείνει απαρηγόρητος γιατί υπάρχει ένας καινούργιος, φλογερός, καυτός έρωτας, η οποία είναι η Ναυσικά που δε θα τον αφήσει απαρηγόρητο.» είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο Survivor.

«Κάνουν πάρα πολύ έντονες συζητήσεις. Τους βλέπω σε πολύ τρυφερά τετ α τετ. Μπορεί η Σοφιάννα να έφυγε αλλά η Ναυσικά ήταν, είναι και θα είναι εδώ για να υποστηρίξει, δυναμώσει και παρηγορήσει τον Άρη. Είμαι σίγουρος ότι η Ναυσικά χάρηκε πολύ με την αποχώρηση της Σοφιάννας αλλά δε θέλει να το δείξει» σχολίασε ο Εμμανουήλ στο Survivor.

survivor spoiler 8/5: «Ο Άρης ήθελε να αποχωρήσει η Σοφιάννα για να δώσει όσα της είπε»

Σχέδιο απομάκρυνσης της Σοφιάννας Αβραμάκη από τους «φίλους» της στο Survivor είδε η Ασημίνα Χατζαηανδρέου κι ο λόγος ήταν για να στείλει ένα μήνυμα.

«Ο Άρης ήθελε να αποχωρήσει η Σοφιάννα για όλο αυτό το πράγμα που έχει βγει προς τα έξω για μεταξύ τους. Το είχε μάθει ο Άρης από την επικοινωνία που είχε, οπότε δεν θα τον ωφελούσε να παραμείνει γιατί θα συνεχιζόταν αυτό το πράγμα και θα του κατέστρεφε την εικόνα. Οπότε έφυγε ο αγγελιοφόρος και πήγε να δώσει όσα της είπε να δώσει» είπε η Ασημίνα στο Survivor.

«Η Σοφιάννα μετά από ότι έχει γίνει με τη σχέση της με τον Άρη είτε είναι φιλική είτε οτιδήποτε άλλο, πιστεύω ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσει πολλά ανοιχτά μέτωπα. Πιστεύω ότι η κοπέλα του Άρη θα πάει να τη ρωτήσει ευθέως εάν όντως συνέβαινε κάτι» συμπλήρωσε η Ασημίνα για τον Άρη στο Survivor.

Survivor: Ο Τάκης πήρε το αίμα του πίσω – «Ο κόσμος είδε τα βρώμικα παιχνίδια του Άρη Σοϊλέδη»

Απόλυτα δικαιωμένος νιώθει ο Τάκης Καραγούνιας στο Survivor με την αποχώρηση της Σοφιάννας Αβραμάκη. Για ακόμα μια φορά στράφηκε εναντίον του Άρη Σοϊλέδη κι άλλων συμπαικτών του.

«Δικαιώθηκα για όλα αυτά που έλεγα κι έμεινα στο παιχνίδι. Ο κόσμος είδε την αλήθεια μέσα από τα μάτια μου κι όσα γίνονται στο Survivor. Στο μέλλον ο κόσμος θα δει πράγματα που δεν θα τα πιστεύει. Η κάθαρση που έλεγαν για το αν φύγω εγώ, ξεκίνησε από αυτούς. Ο κόσμος έχει δει τον Άρη Σοϊλέδη και τα βρώμικα παιχνίδια του. Έχει δει τα παιχνίδια του ότι προσπαθεί να στήνει ψηφοφορίες. Ο κόσμος θα δικαιώσει την αλήθεια» είπε ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Σειρά έχει να φύγει ο Άρης Σοϊλέδης, αυτός που τα υποκινεί όλα αυτά και παίζει βρώμικα παιχνίδια πίσω από την πλάτη μας. Προσπαθεί να ανακατέψει την τράπουλα προς όφελός του, έχοντας στο πλευρό του ένα γλοιώδη τύπο, τον Σπύρο Μαρτίκα. Έχει γίνει πλέον ολυμπιονίκης στην κ…οτούμπα» πρόσθεσε ο Τάκης Καραγκούνιας στο Survivor.

survivor spoiler 8/5: Αυτη η ομαδα κερδιζει σημερα την 1η ασυλια

Οι Μπλε κερδίζουν την 1η ασυλία…