Survivor spoiler 8/5: ΣΟΚ! Αποχωρεί οικειοθελώς το φαβορί του παιχνιδιού;

Survivor spoiler 8/5: ΣΟΚ! Αποχωρεί οικειοθελώς το φαβορί του παιχνιδιού;

Survivor spoiler 8/5: Το φαβορί της παραλίας, παρότι μέχρι στιγμής τα έχει καταφέρει αρκετά καλά, δείχνει διατεθειμένος να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης!

Σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες δεν έχουν ωστόσο επιβεβαιωθεί το φαβορί της παραλίας, ο Ηλίας Μπογδάνος παρότι μέχρι στιγμής τα έχει καταφέρει αρκετά καλά, δείχνει διατεθειμένος να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης!

Ο λόγος είναι διότι το παιχνίδι από εδώ και πέρα δυσκολεύει ακόμη περισσότερο…

Survivor spoiler 8/5: Ο Ηλίας μπήκε στο στόχαστρο του Twitter

Θυμάσαι πριν μερικές εβδομάδες που είχε ξεσπάσει πόλεμος ανάμεσα στον Ηλία Μπογδάνο και στον Αλέξη Παππά και τότε στήριξη είχε βρει ο τραγουδιστής και στο δίδυμο Μπάρτζη – James.

Στο πρόσφατο συμβούλιο του νησιού λοιπόν, σε αυτό που τελικά την πόρτα εξόδου είδε ο Παύλος Γαλακτερός, ο Ηλίας έκανε μια απίστευτη επίθεση μαζί με τους υπόλοιπους κόκκινους κατά του James και του Νίκου, κατηγορώντας τους πως μετά την αποχώρηση Παππά και αφού πέτυχαν τον στόχο τους, απομονώθηκαν και εξαφανίστηκαν.

Έλα όμως που αυτή η επίθεση και το ξέσπασμα του Ηλία κατά των James και Νίκου, έφερε το έτερο ξέσπασμα του Twitter.

Οι φανατικοί του Survivor που στηρίζουν με πώρωση τον James Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη αλλά και πολλοί παλιοί υποστηρικτές του Ηλία, τον κατηγορούν πως έκανε επίθεση για λόγους στρατηγικής στο δίδυμο

Survivor: Αλλαγή στα πλάνα του ΣΚΑΪ για τον τελικό

Αναμφισβήτητα ο νικητής της σεζόν είναι μέχρι στιγμής το Survivor. Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έχει κάνει μια θριαμβευτική πορεία στα νούμερα τηλεθέασης μετά από έναν χρόνο «ανάπαυλας».

poster
Έτσι όσο οι παίκτες μειώνονται και το παιχνίδι θα γίνει ατομικό τόσο εντείνεται το ενδιαφέρον και πότε θα γίνει ο τελικός αλλά και ποιος θα είναι ο νικητής.

Οι πρώτες πληροφορίες που διαβάσατε στο Znews.gr από τον Γιάννη Πουλόπουλο έκαναν λόγο για τελικό στις 16 Ιουνίου στην Ελλάδα.

Μια νέα πληροφορία όμως που μας ήρθε κάνει λόγο για μετάθεση του τελικού μερικές εβδομάδες αργότερα και συγκεκριμένα την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.

Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε, το προσωπικό της παραγωγής ενημερώθηκε ότι υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα το ριάλιτι να μην ολοκληρωθεί στα μέσα Ιουνίου και θα πάρει παράταση.

Μάλιστα δεν θα γίνουν διπλές αποχωρήσεις όπως συνηθιζόταν σε άλλες σεζόν όταν το παιχνίδι γινόταν ατομικό ώστε να μπορέσουν να βγουν τα επεισόδια μέχρι τον Ιούλιο.

Σε κάθε περίπτωση, το Survivor όπως όλα δείχνουν θέλει να ολοκληρώσει τελευταίο τον τηλεοπτικό του κύκλο ώστε να επωφεληθεί το κανάλι από τα υψηλά νούμερα όσο το δυνατόν περισσότερο.

-Ad-