Survivor spoiler 9/2: Κλείδωσε η ανατροπή! Αυτός αποχωρεί σήμερα

Survivor spoiler 9/2: Αποχώρηση έχουμε απόψε από το ριάλιτι επιβίωσης. Ποιος Διάσημος είναι εκείνος που θα φύγει;

Οι Μαχητές έκαναν το 2-0 στις ασυλίες, 5 Κόκκινοι βγήκαν στον τάκο και πλέον ετοιμάζονται να αποχωριστουν έναν συμπαίκτη τους.

Survivor spoiler 9/2: Υποψήφιοι για πρώτη φορά Λάμπρος Κωνσταντάρας και Απόστολος Ρουβάς

Οι Διάσημοι έχασαν στον αγώνα ασυλίας στο Survivor και ήταν εκείνοι που βρέθηκαν στη θέση να βγάλουν τρεις ακόμα υποψήφιους στον τάκο.

Στην πρώτη ψηφοφορία βγήκε σχεδόν κατά πλειοψηφία η Μυριέλλα όπως είχε ζητήσει από τους συμπαίκτες της.

Στη δεύτερη ψηφοφορία ο Απόστολος Ρουβάς πήρε τις περισσότερες ψήφους έναντι του Λάμπρου Κωνσταντάρα και ήταν ο δεύτερος υποψήφιος της βραδιάς.

Η Βρισηίδα κατέχοντας το τοτέμ ασυλίας υπέδειξε τον τρίτο υποψήφιο της βραδιάς. Η παίκτρια που εξαρχής είχε ψηφίσει τον Λάμπρο και όχι τον Απόστολο και με μία ωραιότατη ντρίμπλα έβγαλε στον τάκο τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Καθώς ψήφιζε δήλωσε ότι δεν προσφέρει στην καλύβα ενώ μπροστά στους συμπαίκτες της δήλωσε ότι δεν ψηφίζει με βάση συμπάθειες και αντιπάθειες λέγοντας ότι ο Λάμπρος είναι “ένα τσακ” χειρότερος αγωνιστικά από τους συμπαίκτες της.

Οι υποψήφιοι είναι λοιπόν 5 και μίλησαν.

Η Αθηνά Ευμορφιάδη ήταν εκείνη που παρακάλεσε ουσιαστικά από το κοινό να τη βγάλει από το παιχνίδι για να δει το παιδί της και να μην «παίξει» με τα συναισθήματά της.

Η Ευρυδίκη δήλωσε ότι δεν θέλει να φύγει αλλά είναι σίγουρη ότι θα την ξαναψηφίσουν οι συμπαίκτες της την επόμενη εβδομάδα.

Ο Απόστολος Ρουβάς έκανε μια ανάλυση του πώς το παιχνίδι τον έκανε να αναθεωρήσει πολλά πράγματα στη ζωή του που θεωρούσε σημαντικά ενώ δεν είναι.

Η Μυριέλλα πάλι ζήτησε από τους φανς της να την κρατήσουν μέσα ενώ και ο Λάμπρος δήλωσε ότι δεν θέλει να φύγει και έκανε λόγο ότι πλέον ανήκει στο κλειστό γκρουπ των ανθρώπων που μπήκαν στο Survivor!

Η πιο δύσκολη νύχτα για τους παίκτες

Δύσκολη νύχτα βίωσαν οι παίκτες του Survivor καθώς η έντονη βροχή τους έκανε «πάπια».

Τα πάντα στις καλύβες μουσκεύτηκαν κι οι παίκτες ήταν μαζεμένοι σε ορισμένες γωνιές. «Χθες ήταν το πιο δύσκολο βράδυ που έχουμε περάσει στο Survivor» είπε ο Απόστολος Ρουβάς. «Η βροχή ήταν ασταμάτητη, μπήκε επάνω στο deck μας» συμπλήρωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η Βρισηίδα την «έφερε» στους συμπαίκτες της

“Εγώ χάρηκα που έκανα την ανατροπή γιατί το παίζουν συνέχεια ότι έχουν το πάνω χέρι με το να στήνουν ψηφοφορίες.”

Για την επιλογή του Λάμπρου Κωνσταντάρα από την ίδια ως υποψήφιο προς αποχώρηση μίλησε η Βρισηίδα Ανδριώτου στο Survivor.

«Στο Συμβούλιο χθες ήταν όλοι σίγουροι πως θα ψηφίσω τη Ναυσικά γιατί μου έκανε επίθεση τις προάλλες. Είχαν βάλει στο μυαλό τους ότι δεν πρέπει να ψηφίσουμε άντρες. Όταν ένας άντρας είναι πιο αδύναμος και δεν φέρνει νίκες, πρέπει να ψηφιστεί. Ήμουν ανάμεσα στη Ναυσικά και στον Λάμπρο. Δεν ήθελα να ψηφίσω γυναίκα ακόμα επειδή είναι δυνατή, όχι τόσο στους στόχους» συμπλήρωσε η Βρισηίδα… Ο Λάμπρος δεν είμαι σίγουρη ότι θα φέρει τον πόντο» ανέφερε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Όταν άκουσαν το όνομα του Λάμπρου, δεν το περίμεναν. Εγώ χάρηκα που έκανα την ανατροπή γιατί το παίζουν συνέχεια ότι έχουν το πάνω χέρι με το να στήνουν ψηφοφορίες» συμπλήρωσε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Survivor spoiler 9/2: Κλείδωσε η ανατροπή! Αυτός αποχωρεί σήμερα

Η μεγάλη έκπληξη έγινε και το τηλεοπτικό κοινό έριξε «βόμβα» με το πρόσωπο που επέλεξε να αποχωρήσει.

Γνωρίζαμε πως η αποχώρηση θα κριθεί ανάμεσα σε Ευρυδίκη, Αθηνά και Λάμπρο, με φαβορί να είναι η Αθηνά, η οποία μάλιστα είχε ζητήσει από τους συμπαίκτες της να την ψηφίσουν καθώς δεν μπορεί άλλο, όπως είπε, γιατί της έχει λείψει το παιδί της.

Ποιος είναι ο παίκτης που θα δούμε την Τετάρτη να παίρνει τη δάδα και να αποχωρεί από το φετινό Survivor;

Αν, βέβαια, δεν προκύψει κάποια νέα ανατροπή, ικανή να δώσει ευκαιρία παραμονής σε όλους… Πάντα, θα το σημειώνουμε, διότι φέτος δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος για οτιδήποτε…