Survivor spoiler 9/3: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα – Ποιος αποχωρεί

Survivor spoiler 9/3: Οριστική διαρρή, ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα από το παιχνίδι και ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού.

Διπλό το ενδιαφέρον απόψε!

Survivor spoiler 9/3: Ποιος αποχωρεί

Το ενδιαφέρον όλων, όμως, θα στραφεί και στο Συμβούλιο του Νησιού καθώς εκεί θα ανακοινωθεί μια ακόμα αποχώρηση από το Survivor All Star.

Ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει μια ακόμα αποχώρηση από το Survivor All Star.

Οι υποψήφιοι αυτή την εβδομάδα είναι οι Ελευθερία Ελευθερίου, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Σπύρος Μαρτίκας και Γιώργος Ασημακόπουλος. Προφανώς και είναι περισσότερες οι πιθανότητες να αποχωρήσει παίκτης της κόκκινης ομάδας, κάτι που θα συμβεί σύμφωνα με τα spoilers.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έχει ήδη «πακετάρει» και επιστρέφει στην Ελλάδα…

Survivor spoiler 9/3: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα – Ποιος αποχωρεί

Έχουμε ομως σήμερα και έπαθλπ φαηξτού.

Σύμφωνα με πληροφορίες καρδίζει η μπλε ομάδα.

Τι απαντά η Ελευθερίου για την «κατασκοπεία» στον Μαρτίκα

Η κόντρα του Σπύρου Μαρτίκα με την Ελευθερία Ελευθερίου άγγιξε «κόκκινο» στο σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star.

Την ώρα που ο παίκτης των Κόκκινων έδινε προσωπική συνέντευξη, η διάσημη τραγουδίστρια εθεάθη σε πολύ κοντινό σημείο και δημιούργησε σοβαρές υποψίες ότι κρυφάκουσε τον συμπαίκτη της.

Έπειτα από τη λογομαχία που είχε η Ελευθερίου τόσο με τον Μαρτίκα όσο και με την παραγωγή, η ένταση συνεχίστηκε και λίγο πριν το αγώνισμα.

«Ακουσε όλες τις προσωπικές σας συνεντεύξεις», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας στους συμπαίκτες του κατηγορώντας την Ελευθερία Ελευθερίου ότι είχε κρυφτεί στους θάμνους για να «κατασκοπεύσει».

«Είναι η μοναδική απόρρητη επικοινωνία μας με τον έξω κόσμο και η προσωπική επαφή μας υποκλάπηκε, είναι η εσχάτη της κλεψιάς και της παραβίασης των κανόνων», πρόσθεσε ο Σπύρος Μαρτίκας

Ύστερα πήρε τον λόγο η Ελευθερία Ελευθερίου η οποία αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι υπήρχε δόλος σε ό,τι έκανε και δεν άκουσε κανέναν συμπαίκτη της:

«Όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα, ξύπνησα πάρα πολύ νωρίς το πρωί όταν όλοι κοιμόντουσαν… Ήθελα να κάτσω κάτω στη λίμνη να απομονωθώ και να περάσω χρόνο με τον εαυτό μου χωρίς να με βλέπουν οι συμπαίκτες μου.

Δεν θα έκανα τίποτα εις βάρος των παιδιών σε καμία περίπτωση. Γύρισα στην καλύβα την ώρα που θα φεύγαμε για το αγώνισμα….Δεν έχω ακούσει τίποτα», δήλωσε η Ελευθερία Ελευθερίου υποστηρίζοντας ότι ο Σπύρος Μαρτίκας την στοχοποιεί

«Μπορεί να το δει και ο κόσμος ότι αν γνώριζα τι λέει ο καθένας στις προσωπικές του συνεντεύξεις θα είχα κινηθεί διαφορετικά στο ριάλιτι Δεν είχα καμία πρόθεση να ξυπνήσω από τις 6 για να ακούσω τα κιού των παιδιών», κατέληξε η ίδια.

Έπιασαν την Ελευθερίου να κατασκοπεύει τον Μαρτίκα – Ο καυγάς με την παραγωγή

Ο Σπύρος Μαρτίκας μιλούσε στην κάμερα του Survivor All Star σε μια από τις καθιερωμένες συνεντεύξεις και εξαπέλυσε νέα «πυρά» κατά της Ελευθερίας Ελευθερίου.

«Γιατί τρελάθηκες Ελευθερία μου; Γιατί μετά το συμβούλιο άρχισες να με βρίζεις τόσο χυδαία που δεν το πίστευε κανένας μας; Συζητήθηκε πάρα πολύ άσχημα από την ομάδα μας. Να με βρίζεις χυδαία, γιατί; Γιατί δεν μπορείς να αναλάβεις τις ευθύνες σου; Γιατί δεν μπορείς να αντέξεις το κακό που έκανες στην ομάδα μας και εξαιτίας σου έφυγε ένα φαβορί που λέγεται Στάθης; Τι δεν αντέχεις από όλα αυτά; Το ξεμπρόστιασμα σου;», ανέφερε ο παίκτης των Κόκκινων όμως διακόπηκε από την ίδια την Ελευθερία Ελευθερίου.

Η διάσημη τραγουδίστρια βρέθηκε πολύ κοντά στο σημείο που η παραγωγή είχε στήσει τις κάμερες και προφανώς της έγινε παρατήρηση καθώς φαίνεται πως κατασκόπευε τον συμπαίκτη της. «Τι είναι αυτά τώρα; Τι έκανες, Ελευθερία, εκεί; Κάθεσαι εκεί και ακούς όλα τα κιου;», ακούγεται να λέει άτομο της παραγωγής.

Έξαλλος έγινε και ο Σπύρος Μαρτίκας και ακολούθησε ένας έντονος διάλογος με τους δύο παίκτες και την παραγωγή:

Ελευθερίου: Τι κάνω; Ξέρεις πόση ώρα κάθομαι εκεί; Εκεί κοιμάμαι. Τον Μαρτίκα άκουσα τώρα! Δεν μπορεί ο Μαρτίκας να το κάνει αυτό το πράγμα!

Μαρτίκας: Κατάλαβες τώρα τι γίνεται; Κατάλαβες τι γίνεται, Άσπα;

Παραγωγή: Πόση ώρα είσαι εκεί;

Ελευθερίου.: Από το πρωί.

Μαρτίκας: Όλα τα κιου έχει δει!

Παραγωγή: Έχεις ακούσει όλα τα κιου;

Ελευθερίου: Δεν έχω ακούσει όλα τα κιου, όχι, τον Μαρτίκα άκουσα.

Μαρτίκας: Όλα τα κιου έχει δει!

Ελευθερίου: Τον Μαρτίκα άκουσα.

Παραγωγή: Πάμε, Ελευθερία, σε παρακαλώ!

Μαρτίκας: Κατάλαβες τι κάνει, Άσπα;

Παραγωγή: Όσα λέει στα κιου του είναι δικός του λογαριασμός.

Ελευθερίου: Άσπα μου, ξέρεις πόση ώρα λείπω;

Παραγωγή: Είναι ανεπίτρεπτο αυτό και δεν έχω και ιδέα ότι βρίσκεσαι εκεί!

Ελευθερίου: Άσπα μου, ξέρεις πόση ώρα λείπω; Από το πρωί λείπω.

Παραγωγή: Και γιατί πρέπει να ξέρω που είσαι; Δεν ξέρεις ότι κάνω κιου εκεί;