survivor spoiler 9/5: Αυτη η ομαδα κερδιζει σημερα – Οι υποψηφιοι

survivor spoiler 9/5: Ξανά στις επάλξεις σήμερα το ριάλιτι και δεύτερη ασυλία. Ποια είναι η ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει; Δείτε παρακάτω…

Η μπλε ομάδα ήταν εκείνη που κατάφερε μα κάνει το 1-0 στις ασυλίες και μένουμε σήμερα, αν οι κόκκινοι έχουν απάντηση.

Survivor: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Ναυσικά

Το πρώτο αγώνισμα επάθλου στο Survivor απόψε κέρδισε η μπλε ομάδα με 2-0 νίκες, αφού η κόκκινη ομάδα ήταν σχεδόν αποδεκατισμένη.

poster

Ο αγώνας στον στίβο μάχης ήταν αρκετά δύσκολος και απαιτητικός με αποτέλεσμα Ασημίνα και Απόστολος Ρουβάς να βγουν σχεδόν νοκ άουτ από τη ζαλάδα.

Ο Κατσαούνης είχε αποβληθεί νωρίτερα εξαιτίας του συμβάντος με τον Τάκη Καραγκούνια, ενώ η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δεν αγωνίστηκε λόγω ενός προβλήματος υγείας.

Όπως η ίδια αποκάλυψε αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας με το στομάχι της, το οποίο δύο μέρες τώρα δεν την έχει αφήσει να ηρεμήσει.

Σε όλο αυτό προστέθηκαν και κάποιοι πονοκέφαλοι που ποτέ δεν είχε.

«Παρατηρώ ότι έχει αλλάξει η διάθεσή μου, δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα.

Και ψυχολογικά και σωματικά νομίζω πως πλέον δεν αντέχω», είπε μεταξύ άλλων.

Survivor: Χαμός στην παραλία με Κατσαούνη και Καραγκούνια

Η αποχώρηση της Σοφιάννας Αβραμάκη στο Survivor συζητήθηκε και στην πορεία ξεχάστηκε πολύ γρήγορα.

Μετά τις κόντρες Καραγκούνια – Σοϊλέδη, μία νέα κόντρα ξέσπασε στο reality επιβίωσης αυτή τη φορά ανάμεσα στον Τάκη και τον Κατσαούνη.

Ο Τάκης έχασε τα παπούτσια του και είπε μια απρεπή φράση για όποιον του τα πήρε.

Ο Κατσαούνης σηκώθηκε από την άλλη καλύβα, θιγμένος από την έκφραση που ξεστόμισε ο Τάκης και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.

Οι παίκτες τους χώρισαν πριν γίνει μεγαλύτερη μανούρα και μετά τα πνεύματα ηρέμησαν κάπως, μέχρι να σηκωθεί έξαλλη και η Ασημίνα με τον Κατσαούνη.

Και ενώ όλα έμοιαζαν να έχουν ηρεμήσει, λίγο πριν το αγώνισμα ο Γιώργος Λιανός έκανε ανακοίνωση βόμβα.

Πριν μπουν στον στίβο μάχης, ο Λιανός αναφέρθηκε στο απαράδεκτο περιστατικό που έλαβε χώρα στις καλύβες και ανακοίνωσε στον Γιώργο Κατσαούνη την απομάκρυνσή του από το Survivor, μέχρι η παραγωγή να αποφασίσει ποια θα είναι η τιμωρία του.

Survivor: Ξέσπασε η αδερφή του Κατσαούνη – «Τον έβριζε ο Καραγκούνιας, τι θέλατε να κάνει;»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor μετά και τον τελευταίο μεγάλο καυγά ανάμεσα σε παίκτες.

Ο Γιώργος Κατσαούνης και ο Τάκης Καραγκούνιας ήρθαν στα χέρια, με την παραγωγή να αποβάλει τον πρώτο, ο οποίος είναι εκτός παιχνιδιού και σύντομα θα πάρει το δρόμο της επιστροφής προς την Ελλάδα.

«Ο Γιώργος Κατσαούνης βρίσκεται ήδη εκτός Survivor και είναι οριστικό. 100% γνωρίζουμε ότι έχει αποβληθεί οριστικά από το Survivor ο Γιώργος Κατσαούνης», αναφέρει το ρεπορτάζ του OPEN.

Tην ίδια ώρα, η αδερφή του Γιώργου Κατσαούνη παρακολουθώντας το επεισόδιο έκανε μια οργισμένη ανάρτηση και εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της με την στάση της παραγωγής απέναντι στον αδερφό της.

«Ένα από τα χειρότερα επεισόδια. Ποιος άνθρωπος κάθεται να του βρίζουν το σπίτι και να μην αντιδράει; Πόσα να ανεχτούν οι παίκτες αλλά και εμείς ως τηλεθεατές από τον Τάκη που επί μήνες κάνει λεκτική βία; Υπάρχουν παίκτες που έκαναν σωματική βία σε άλλους και δεν πήραν καμία ποινή. Δε θεωρώ σωστό που πήγε να το κάνει αυτό αλλά δε μας έδειξαν ότι τον ακούμπησαν έτσι όπως είπε. Θα είναι μεγάλη αδικία να αποβληθεί. Παραγωγή δείξτε ποιοι είστε» έγραφε στην ανάρτησή της η αδερφή του Γιώργου Κατσαούνη.

survivor spoiler 9/5: Αυτη η ομαδα κερδιζει σημερα

Ξανά στις επάλξεις σήμερα το ριάλιτι και δεύτερη ασυλία. Ποια είναι η ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει; Δείτε παρακάτω…

Η μπλε ομάδα ήταν εκείνη που κατάφερε μα κάνει το 1-0 στις ασυλίες και μένουμε σήμερα, αν οι κόκκινοι έχουν απάντηση.

Η απάντηση είναι ΝΑΙ! Κόκκινη ομάδα και 1-1 στις ασυλίες.

survivor spoiler 9/5: Οι υποψηφιοι

Είναι οι Ασημίνα και Ρουβάς από την κόκκινη ομάδα.

Ενώ από τη μπλε ομάδα υποψήφιοι είναι οι Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και Αρης Σοϊλέδης.