Survivor spoiler: Αλλάζει ξανά το παιχνίδι - Σφοδρές αντιδράσεις από τους παίκτες

Survivor spoiler: Αλλάζει ξανά το παιχνίδι – Σφοδρές αντιδράσεις από τους παίκτες

Survivor spoiler: Με πολλή συγκίνηση, δάκρυα και έντονα συναισθήματα πραγματοποιήθηκε το αποψινό συμβούλιο του νησιού στο Survivor.

Ο Τριαντάφυλλος έσπασε κάθε ρεκόρ, βγήκε 11 φορές προτεινόμενος και αποχώρησε με χαμόγελο από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο Ντάφυ είναι αυτός που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο και ο Σάκης με τη Μαριαλένα έμειναν άφωνοι και δεν πίστευαν στα αυτιά τους.

«Πάω σπίτι. Πάω στο παιδί και στην οικογένειά μου», είπε ο Τριαντάφυλλος στους φίλους του, ενώ η μπλε ομάδα σηκώθηκε να αγκαλιάσει την Καρολίνα, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να λέει χαρακτηριστικά: «Παναγία μου έγινε το θαύμα».

«Δεν σου κρύβω ότι είμαι χαρούμενος, Φεύγω με το κεφάλι ψηλά στους 8. Αξίζουν αυτά τα παιδιά που είναι εδώ να μείνουν. Είμαι χαρούμενος που έφθασα ως εδώ, τελευταίος από τους διάσημους. Ευχαριστώ τον κόσμο που με στήριξε και με κράτησε μέσα μισό χρόνο. Ανυπομονώ να μπω στο αεροπλάνο, να φθάσω στο αεροδρόμιο και να δω τον γιο μου, να τον πάρω αγκαλιά και να τον φιλήσω. Να δω τη γυναίκα μου και να την αγκαλιάσω», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

Και συνέχισε: «Είμαι χαρούμενος, υπερήφανος. Τιμή μου που κοιμήθηκα, που αγκαλιαζόμουν και τρώγαμε με αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο, τον Σάκη Κατσούλη. Τον λατρεύω. Θα είναι για πάντα στην καρδιά μου, αδελφός μου».

Τέλος, αναφέρθηκε και στη Μαριαλένα: «Αυτό το κορίτσι, η Μαριαλένα θα είναι μια ζωή αδελφή μου».

Survivor spoiler: Αλλάζει ξανά το παιχνίδι – Σφοδρές αντιδράσεις από τους παίκτες

Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πως το παιχνίδι αλλάζει, οι πάικτες θα αγωνίζονται ατομικά και πλέον θα βλέπουμε μονομαχίες ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες.

Όσο για τα αγωνίσματα ασυλίας; Κάθε εβδομάδα θα έχουμε 3 αγώνες ασυλίας και τρία συμβούλια του νησιού και δικαίωμα ψήφου θα έχουν μόνο οι νικητές του κάθε αγωνίσματος.

Και έτσι στο τέλος της εβδομάδας θα έχουμε τρεις πάικτες υποψήφιους προς απόχώρηση.

Αυτή η εξέλιξη προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις με τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα να δηλώνουν έτοιμοι να έρθουν αντιμέτωποι ο ένας με τον άλλον, τον Τριαντάφυλλο να αναφέρει πως του αρέσει αυτή η εξέλιξη και τον Κόρομι να εξομολογείται πως το περίμενε αυτό το στάδιο του παιχνιδιού εδώ και καιρό.

-Ad-