survivor spoiler: Ανατροπή με την αποχώρηση, άλλαξε τα δεδομένα!

survivor spoiler: Η δεύτερη αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης θεωρήθηκε έκπληξη. Ποιος αποχώρησε τελικά;

Το άτομο που αποχώρησε αλλάζει τα δεδομένα στο survivor. Πριν φτάσουμε όμως στο Συμβούλιο, ας δούμε όσα συνέβησαν χθες.

Survivor: Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος σαν άλλη… Αργεντινή στο Μουντιάλ

Την τετράδα των υποψηφίων προς αποχώρηση στην πρώτη εβδομάδα του Survivor All Star συμπλήρωσε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος το βράδυ της Τρίτης. Μια μέρα μετά, λοιπόν, στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, ο μισθοφόρος του ριάλιτι επιβίωσης εξομολογήθηκε στην κάμερα τα συναισθήματα του.

Ειδικότερα, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σήμερα που ξύπνησα η ψυχολογία μου ήταν λίγο πεσμένη, όχι για το ότι είμαι υποψήφιος, αλλά γιατί δεν είμαι ο Κώστας και δεν είμαι στον στόχο αυτός που θέλω. Έφτασα εκεί και ψιλοθόλωσα, όχι από κούραση, δεν ξέρω τι έπαθα αλλά με έπιασε ένας πανικός και δεν ήξερα πως να ρίξω.

Θεωρώ πως θα το βρω άλλωστε… και η Αργεντινή στο Μουντιάλ ξεκίνησε με ήττα και μετά το πήρε! Οπότε γιατί να μην αρχίσω και γω με κάποιες ήττες και μετά να πάω καλύτερα. Δεν λέω να πάρω την κούπα, κρατάω χαμηλό προφίλ».

«Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς οπότε θα κρατήσω αυτό και χαίρομαι που κάποια παιδιά που δεν γνώριζα, ήρθαν και μου κράτησαν το χέρι σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για μένα ψυχολογικά».

«Από την άλλη, όμως, είδα και άλλους ανθρώπους που έχω περάσει πάρα πολλά μαζί τους αλλά δεν με ρώτησαν καν τι έχω. Και αυτό ίσως με στεναχωρεί λίγο παραπάνω. Η αλήθεια είναι πως περίμενα κάποιους παίκτες, που ήμασταν μαζί στα προηγούμενα Survivor, για παράδειγμα ο Κωνσταντίνος, να έρθουν να μου μιλήσουν και να με συνεφέρουν.

Μπορεί να έχουμε περάσει τόσα πολλά, να έχουμε τσακωθεί χθες και προχθές αλλά συνήθως με τα οικεία σου πρόσωπα τσακώνεσαι και δεν μιλάς αλλά όταν τον βλέπεις τον άλλον στα down του, έλα ρίξε μου μια σφαλιάρα και ένα χαστούκι» πρόσθεσε, ακόμα, ο μισθοφόρος του Survivor All Star στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη νύχτα της Τετάρτης στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

survivor spoiler: Ράκος ο Σπύρος Μαρτίκας – «Βρισηίδα μου, το κορμάκι σου δεν άντεξε»

Δύσκολες στιγμές μοιάζει να βιώνει στο Survivor All Star ο Σπύρος Μαρτίκας μετά την απρόσμενη οικειοθελή αποχώρηση της συντρόφου του, Βρισηίδας Ανδριώτου. Μια αποχώρηση που πραγματικά τον… τσάκισε όταν και πραγματοποιήθηκε στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

Έτσι, στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, 0 παίκτης της κόκκινης ομάδας δεν έκρυψε την δυσκολία διαχείρισης της συναισθηματικής του φόρτισης. «Βρισηίδα μου, χθες, ένιωσα ότι δεν άντεξες. Το κορμάκι σου δεν άντεξε. Ωχ Θεέ μου, τι ζούμε σε αυτό το παιχνίδι. Βρισηίδα μου ήθελα και γω να φύγω μαζί σου χθες αλλά γνωρίζεις πάρα πολύ καλά ότι είμαι εδώ για να παλέψω».

«Χθες το μεσημέρι που μου μίλαγες ότι δεν αντέχει το κορμί σου την πείνα και όλο αυτό που περνάμε εδώ, πεντέμιση μήνες μετά το προγηούμενο, κατάλαβα πόσο σοβαρά πήρες αυτή την απόφαση το βράδυ στο συμβούλιο. Ξέρω ότι θα είσαι εκεί, θα με περιμένεις και να ξέρεις ότι δεν θα σου λείπω γιατί θα με βλέπεις».

«Έχεις αγωνία για την μητέρα σου. Εύχομαι να είναι καλά και να μη συνέβη τίποτα αυτές τις μέρες που έλειπες. Θα περάσει, όσος καιρός απομείνει για μένα, σύντομα και θα έρθω δίπλα σου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μαρτίκας μιλώντας στην κάμερα του Survivor All Star τη νύχτα της Τετάρτης.

survivor spoiler: Ανατροπή με την αποχώρηση, άλλαξε τα δεδομένα!

Αυλαία έπεσε στην πρώτη εβδομάδα του Survivor All Star τη νύχτα της Τετάρτης και στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Σε αυτό, Διάσημοι και Μαχητές βρέθηκαν για μια ακόμα φορά στον στίβο μάχης προκειμένου να διεκδικήσουν το έπαθλο φαγητού.

Όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, με λιγοστές δυνάμεις ειδικά για τους Μαχητές, αλλά η νίκη βάφτηκε σε χρώματα… κόκκινα! Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του νέου αγωνίσματος επάθλου, η Εύη Σαλταφερίδου υπερβεί εαυτόν προκειμένου να πάρει τον πόντο για την ομάδα της. Κάτι που κατάφερε μεν με την ευστοχία της αλλά την οδήγησε στο έδαφος καθώς έχασε για πολύ λίγο τις αισθήσεις της.

Αμέσως μετά, όμως, ήρθε η ώρα να βρεθούν όλοι μαζί ξανά στο συμβούλιο του νησιού όπου και συνάντησαν τον παρουσιαστή του Survivor All Star, Γιώργο Λιανό. Αυτό έμελλε να είναι και το πλέον κρίσιμο συμβούλιο για έναν εκ των Περικλή Κονδυλάτου, Κώστα Αναγνωστόπουλου, Γιώργου Ασημακόπουλου και Κώστα Παπαδόπου οι οποίοι και βρέθηκαν στον… τάσο από τους συμπαίκτες τους.

Για έναν παίκτη της μπλε ή της κόκκινης εβδομάδας, το νέο ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο μέσα από την All Star εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης θα τελείωνε νωρίς και συγκεκριμένα σε αυτήν ακριβώς την στιγμή. Λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, λοιπόν, ο Γιώργος Λιανός κλήθηκε να προχωρήσει στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού.

Και τα spoilers επιβεβαιώθηκαν μιας και την πόρτα της εξόδου από το Survivor All Star, πρώτος, είδε ο… Περικλής Κονδυλάτος! «To αποτέλεσμα ήταν προκαθορισμένο στο μυαλό μου και χαίρομαι πολύ για τον φίλο μου Κώστα Παπαδόπουλο γιατί ξέρω πόσο πολύ το θέλει και το έχουμε συζητήσει πάρα πολλές φορές. Κώστα μου, χαίρομαι πάρα πολύ. Βεβαίως συγκινούμαι που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση και άλλος ένας κύκλος, μικρός αυτή τη φορά, κλείνει».