Survivor spoiler: Απίστευτο! Στημένη ψηφοφορια – Οι υποψήφιοι, ποιος αποχωρεί

Survivor spoiler: Απομονωμένος μακριά από την υπόλοιπη ομάδα είναι ο τραγουδιστής στην παραλία των Διασήμων εξαιτίας της συμπεριφοράς του στο Συμβούλιο.

«Φάνηκε χθες 100% το τι εστί Βαλάντης. Το τί έχει κάνει ο Βαλάντης στην ομάδα. Είπε κάτι απαράδεκτο στην Ευρυδίκη», λέει η Μυριέλλα. «Μια που θα το έλεγα, μια που θα το συνειδητοποιούσα και μια που θα αποχωρούσα», συνεχίζει η ηθοποιός.

Η Ευρυδίκη από την πλευρά της σημείωσε ότι «μετά το συμβούλιο ψηφοφορίας είπε ότι αυτό που πέρασα, δεν με έκανε καλύτερο άνθρωπο κι ότι πρέπει να ντρέπομαι για αυτά που είπα. Μετά την πρόταση για ψεύτικο ειδύλλιο την οποία εγώ αρνήθηκα, μου είπε αυτό το απαράδεκτο πράγμα κι έβαλα τα κλάματα. Συνειδητοποίησα ότι αυτός ο άνθρωπος είναι κακός, έχει πονηριά και διχασμό μέσα του. Ό,τι μου είπε ήταν χυδαίο. Κάποια πράγματα δεν τα αγγίζουμε».

Μάλιστα ο ίδιος στην συνέχεια προσπάθησε να ζητήσει συγγνώμη από την Ευρυδίκη κι η Αθηνά έγινε έξαλλη: «Αν είχες τσίπα, δεν θα ερχόσουν εδώ. Αν είχες τσίπα, θα είχες φύγει». Η Ευρυδίκη πρόσθεσε: «Είναι σαν να μην τον βλέπω, έχει πεθάνει για εμένα».

Απίστευτα πράγματα είδαμε σε ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor, με το παιχνίδι πλέον να μην φαίνεται πως είναι Μαχητές εναντίον Διάσημοι, αλλά Βαλάντης εναντίον όλων.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Μετά το συμβούλιο του νησιού την Κυριακή (16/1) και το χυδαίο σχόλιο του Βαλάντη απέναντι στην Ευρυδίκη, όλοι σχολίασαν την απαράδεκτη στάση του τραγουδιστή.

Οι Μαχητές ακόμη δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι είπε: «Είναι αδιανόητο» μονολογούσαν όλοι και αναρωτιόνταν πώς θα τον αντιμετώπιζαν εκείνοι αν τον είχαν στην καλύβα. Ο Σάββας, που είναι από τη Ρόδο όπως και ο Βαλάντης, κάλεσε τον κόσμο να μην του δώσει ούτε μια θετική ψήφο.

Survivor: Τι είπε ο Βαλάντης στη Ευρυδίκη

«Φάνηκε το τι εστί Βαλάντης. Το τί έχει κάνει ο Βαλάντης στην ομάδα. Είπε κάτι απαράδεκτο στην Ευρυδίκη», είπε η Μυριέλλα.

«Μια που θα το έλεγα, μια που θα το συνειδητοποιούσα και μια που θα αποχωρούσα», συνεχίζει η ηθοποιός. Η Ευρυδίκη από την πλευρά της σημείωσε ότι «μετά την πρόταση για ψεύτικο ειδύλλιο την οποία εγώ αρνήθηκα, μου είπε αυτό το απαράδεκτο πράγμα κι έβαλα τα κλάματα. Συνειδητοποίησα ότι αυτός ο άνθρωπος είναι κακός, έχει πονηριά και διχασμό μέσα του. Ό,τι μου είπε ήταν χυδαίο. Κάποια πράγματα δεν τα αγγίζουμε».

Στη συνέχεια, Διάσημοι και Μαχητές αναμετρήθηκαν στο αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Νικητές αναδείχθηκαν οι Μαχητές με σκορ 10-7 και έτσι έκαναν το 2-0 στις ασυλίες αυτή την εβδομάδα και έστειλαν τους Διάσημους για να ψηφίσουν ακόμα δύο παίκτες. Στο συμβούλιο του νησιού είδαμε κάτι πρωτόγνωρο στο Survivor.

Survivor spoiler: Απίστευτο! Στημένη ψηφοφορια – Οι υποψήφιοι, ποιος αποχωρεί

Οι Διάσημοι αποφάσισαν πως για το καλό της ομάδας πρέπει να φύγει ο Βαλάντης, ο οποίος ήταν ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την Κυριακή (16/1). Έτσι «χάραξαν» μία στρατιγική και έστησαν τη ψηφοφορία, αποφασίζοντας να ψηφίσουν όλοι αρχικά τον Γιωρίκα Πιλίδη.

Όπως είπαν οι παίκτες της κόκκινης ομάδας, ο Γιωρίκας είναι ο πιο δυνατός και αγαπητός παίκτης και σίγουρα ο κόσμος θα τον ψηφίσει για να παραμείνει και έτσι θα χάσει ψήφους ο Βαλάντης.

Στο ίδιο μήκος κύμματος, κινήθηκε και ο κάτοχος της ασυλίας, Λάμπρος Κωνσταντάρας. Ο δημοσιογράφος έδωσε για τελευταίο υποψήφιο τον Θανάση Βισκαδουράκη, τονίζοντας πως είναι αγαπητός στο κοινό και χαρακτηριστικά είπε: «Είναι το φως ενάντια στο σκοτάδι».

Οι Μαχητές υποστήριξαν την απόφαση των αντιπάλων τους και μάλιστα η Ασημίνα τόνισε πως είναι η καλύτερη ψηφοφορία που έχει δει. Μένει να δούμε αν η στρατιγική των Διασήμων θα πιάσει τόπο.

Survivor spoiler: Στο τέλος, ο Βαλάντης ζήτησε από το κοινό να μην τον στηρίξει γιατί έχει κουραστεί και θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα.