Survivor spoiler αποχωρηση 12/5: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα

Survivor spoiler αποχωρηση 12/5: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Survivor spoiler αποχωρηση 12/5: Αγώνισμα δεύτερης ασυλίας είχε το Survivor, με την μπλε και την κόκκινη ομάδα να παλεύουν έτσι ώστε να μην βρεθούν στη δύσκολη θέση, στο συμβούλιο που θα ακολουθούσε.

Η μπλε ομάδα μετρά ήδη έναν υποψήφιο προς αποχώρηση και αυτός είναι ο Κόρομι, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης δεν μπορεί να ψηφιστεί καθώς έχει κερδίσει τη δεύτερη ασυλία.

Από εκεί και πέρα, στην κόκκινη ομάδα ο Τριαντάφυλλος ανακοίνωσε ότι δεν θα αγωνιστεί, παρά το γεγονός ότι οι γιατροί έδωσαν το «ok». «Πρόεδρος και παίκτης δεν γίνεται. Καλύτερα να παίξουν τα παιδιά σήμερα κι αν χρειαστούν βοήθεια θα μπω», είπε, τονίζοντας ότι πονάει το πόδι του.

Ο αγώνας
Η πρώτη αναμέτρηση ήταν αυτή ανάμεσα σε Νίκο και Ηλία, η οποία επαναλήφθηκε, καθώς στην πορεία της, σκίστηκαν τα παπούτσια του πρώτου. Ο Ηλίας πέτυχε το 1-0, ενώ στη συνέχεια ο Κόρο κέρδισε τον Ασημακόπουλο για το 1-1.

Η Ελένη κέρδισε τη Νικόλ για το 2-1 της μπλε ομάδας, όμως η Καρολίνα ισοφάρισε για το 2-2. Η κόκκινη ομάδα με ένα σερί πέρασε μπροστά για το 4-2 με την Ελένη ωστόσο να μειώνει σε 4-3. Το 5-3 σημείωσε ο Ηλίας Μπόγδανος κόντρα στον Τζέιμς, ενώ η Μαριαλένα μείωσε σε 6-4 απέναντι στη Νικόλ.

Ο Ασημακόπουλος νίκησε τον Μπάρτζη και το… χόρεψε για το 7-4. Η Καρολίνα πέτυχε το 8-4 απέναντι στην Ελένη και ο Σάκης το 9-4 κόντρα στον Κόρομι, ο οποίος ξέσπασε στον πάγκο του φωνάζοντας συνθήματα.

Η Νικολέττα πέτυχε το 10-4 και η κόκκινη ομάδα το πανηγύρισε με την ψυχή της.

Survivor: «Η Μαριαλένα το τελευταίο δεκαήμερο είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση»

Δύσκολο αγώνισμα για την Μπλε ομάδα η οποία δεν τα κατάφερε και στην δεύτερη ασυλία. Μετά την πρώτη ήττα, ακολούθησε η δεύτερη με τους κόκκινους παίκτες να μιλούν ανοιχτά για την κόπωση των παικτών αλλά και τις χαμηλές τους επιδόσεις.

Στο νέο επεισόδιο του Survivor η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο, όταν αποφάσισε να φορέσει το εσώρουχο του Σάκη Κατσούλη με το οποίο νιώθει πολύ πιο άνετα, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τα πράγματα σοβάρεψαν για την μπλε ομάδα μετά την δεύτερη ήττα. Ο Σάκης βλέποντας την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της Μαριαλένας, παραδέχτηκε…

«Βλέπω μια Μαριαλένα η οποία το τελευταίο δεκαήμερο είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και παρόλα αυτά, αφήνει τα δικά της προβλήματα πίσω για να βοηθήσει στην προκειμένη στιγμή τον James και τον Νίκο. Το οποίο δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να την ωφελήσει ή μπορεί να ωφελήσει τα παιδιά», ανέφερε ο Σάκης.

Survivor: Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από τον Κόρο – Τρόμαξαν οι συμπαίκτες του

Διανύει σίγουρα μια δύσκολη εβδομάδα, καθώς μετά από αρκετούς μήνες στον Άγιο Δομίνικο, ο Γιώργος Κόρομι βγήκε για πρώτη φορά υποψήφιος προς αποχώρηση. Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας -και μετά την ήττα της Μπλε ομάδας- ο Κόρο άκουσε για πρώτη φορά πως είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Είχε προηγηθεί μια έντονη διαφωνία των δύο ομάδων σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο πανηγυρίζουν οι παίκτες στις επιτυχίες τους στα αγωνίσματα.

Στο νέο επεισόδιο του Survivor οι παίκτες μπήκαν σε σκέψεις και συζητήσεις σχετικά με το ποιος θα ήταν ο δεύτερος υποψήφιος. Η ώρα του αγωνίσματος ασυλίας έφτασε και ο Γιώργος Λιανός συνάντησε τις δύο ομάδες στην παραλία. Κόκκινοι και Μπλε ρίχτηκαν ξανά στη μάχη με κοινό σκοπό τη νίκη της δεύτερης ασυλίας.

Λίγο πριν το φινάλε του αγωνίσματος ο Γιώργος Κόρομι θέλοντας να στηρίξει την ομάδα του, άρχισε από νωρίς τους πανηγυρισμούς, οι οποίοι μάλιστα ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο.

Survivor spoiler αποχωρηση 12/5: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα

Κόρομι, Τζέιμς και Μαριαλένα ήταν οι παίκτες που βγήκαν υποψήφιοι.

Κι εκεί έσκασε η… βόμβα.

Ο Τζέιμς Καφετζής ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το ριαλιτι επιβίωσης.