Survivor Spoiler αποχώρηση 13/4: Ποιοι είναι οι 4 υποψήφιοι;

Survivor Spoiler αποχώρηση 13/4: Ποιοι είναι οι 4 υποψήφιοι;

Survivor Spoiler αποχώρηση 13/4: Δεύτερο αγώνισμα ασυλίας απόψε στο ριάλιτι επιβίωσης και 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Και λέμε 4, διότι σήμερα θα γίνει το 1-1 στις ασυλίες. Ποιοι είναι οι υποψήφιοι;

Survivor Spoiler αποχώρηση 13/4: Αηδιαστική αποκάλυψη για δύο παίκτες

Σε συνέντευξη που έδωσε η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου για το Survivor, στον Παναγιώτη Ραφαηλίδη, έκανε κάποιες αποκαλύψεις, ορισμένες εκ των οποίων ήταν ιδιαίτερα αηδιαστικές!

«Είχαμε ορίσει ένα μέρος 150 μέτρα μακριά για τουαλέτα, στην άμμο ώστε να τα καλύπτουμε. Το θέμα είναι ότι κάποιοι ήθελαν να δοκιμάσουν πώς είναι να κάνεις την ανάγκη σου μέσα στη θάλασσα. Ήταν δύο, το δοκίμασαν και το έκαναν. Ευτυχώς δεν ήμουν μαζί τους στη θάλασσα εκείνη τη μέρα».

Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των παικτών του Survivor, σύμφωνα με την Μαριπόζα; «Ο James είναι πανέξυπνος, ο Νίκος έχει πολύ καλή ψυχή. Ο Αλέξης Παππάς είναι πανούργος. Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι πονηρή. Όσο έλειπα στο νοσοκομείο με έθαβε. Ο Τριαντάφυλλος είναι κουραστικός. Ο Κόρομι είναι αρκετά στρατηγικός».

Για την Μαριαλένα και τον Σάκη, η Έλενα Κρεμλίδου αναφέρει: «Ισχύει ότι η Μαριαλένα έκραζε σε εμάς τον Σάκη σαν να μην υπάρχει αύριο. Η Μαριαλένα είναι όπου φυσάει ο άνεμος, δεν έχει ακεραιότητα χαρακτήρα».

Survivor Spoiler αποχώρηση 13/4: Ποιοι είναι οι 4 υποψήφιοι;

Οπως γράψαμε, σήμερα, η μπλε ομάδα θα πάρει τη νίκη και θα έχουμε το 1-1 στις ασυλίες.

Αναφορικά με τους υποψηφίους προς αποχώρηση, τις τελευταίες ώρες διακινούνται τρία σενάρια.

Χθες, η μπλε ομάδα ήταν εκείνη που ηττήθηκε στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας και κλήθηκε να ψηφίσει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Ο Νίκος Μπάρτζης κέρδισε στο αγώνισμα την ατομική ασυλία.

Αργότερα, στο συμβούλιο του νησιού, ύστερα από μια ιδιαίτερη ψηφοφορία, η μπλε ομάδα αποφάσισε πως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση θα είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Απόψε, το αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία κερδίζει η Μπλε ομάδα. Έτσι, οι Κόκκινοι είναι αυτοί που ψηφίζουν απόψε στο συμβούλιο του νησιού.

Πάμε στα σενάρια

Πρώτο: Υποψήφιοι είναι από τη μπλε ομάδα οι:  Κώστας Παπαδόπουλος και Γαλακτερός.

Δεύτερο: Από την κόκκινη οι: Τριαντάφυλλος και Αλέξης Παππάς.

Τρίτο: Υπάρχει η φήμη ότι ο Τριαντάφυλλος κερδίζει την ατομική ασυλία και δεν θα είναι υποψήφιος. Ποιον θα ψηφίσει, άραγε, ο Τριαντάφυλλος για να αποχωρήσει από το Survivor;

Σε λίγες ώρες θα επανέλθουμε με το οριστικό spoiler.