Survivor spoiler αποχώρηση 13/4: «Βόμβα» - Ζήτησε να φύγει ο Τζέιμς;

Survivor spoiler αποχώρηση 13/4: «Βόμβα» – Ζήτησε να φύγει ο Τζέιμς;

Survivor spoiler αποχώρηση 13/4: Λέτε να σκάσει η «βόμβα»; Φήμες θέλουν τον Τζέιμς να έχει ζητήσει να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Είχε γραφτεί ότι ο Τζέιμς χειροδίκησε με φύλακα στην παραλία. Μάλιστα, μετά από το συγκεκριμένο επεισόδιο ο παίκτης ζήτησε να φύγει.

Ποια είναι η αλήθεια; Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε», δεν αναμένεται να υπάρξει τέτοια εξέλιξη, κάτι που θα φανεί το επόμενο διάστημα.

Survivor spoiler αποχώρηση 13/4 – Γιώργος Λιανός για Αλέξη Παππά: «Αυτό που κάνει είναι ρόλος»

λέξη Παππά και στο «ξεφάντωμα» της κόκκινης ομάδας μετά τη νίκη της στο αγώνισμα επάθλου αναφέρθηκε σήμερα το πρωί στη ραδιοφωνική εκπομπή του Sfera 102,2 o Γιώργος Λιανός. στο απόσπασμα που έπαιξε η εκπομπή «Ευτυχείτε« ο παρουσιαστής του Survivor παίρνει θέση για τον Αλέξη Παππά και «τρολάρει» την κόκκινη ομάδα.

«Ο Αλέξης Παππάς είναι ρόλος», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός αναφέροντας με χιούμορ πως ακολουθεί σενάριο.

Ενώ, αναφερόμενος και στο έπαθλο του Survivor και το «ξεφάντωμα» στο Κόκο Μπόνκο είπε: «Χθες πήγαν στο Κόκο Μπόνκο, ένα από τα πιο γνωστά club στην Καραϊβική. Τους έφεραν εδώ με χορευτικά, ήταν και άλλοι Survivors και δικοί μας έγιναν ρεντίκολο. Δεν είναι να τους βγάλεις έξω. Δεν έβαλαν κ@@λο κάτω. Έγινε χαμός. Αν τους έλεγες να καθίσουν άλλους τρεις μήνες εδώ, θα ήθελαν με τρέλα».

Survivor: Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Μαριαλένας

Ιδιαίτερα ενοχλημένη είναι η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τα τελευταία επεισόδια του Survivor και την έκταση που έχει πάρει η πρώην σχέση της κόρης της με τον Σάκη Κατσούλη. Το πρώην ζευγάρι βρίσκεται μαζί στον Άγιο Δομίνικο, οι δυο παίκτες φαίνεται να έχουν έρθει πολύ κοντά (παρόλο που η Μαριαλένα έχει αποκαλύψει πως έχει σχέση με τον Γιώργο Λιβάνη στην Ελλάδα) και η μητέρα της έχει ένα ακόμη ξέσπασμα.

ίδια έχει δηλώσει ανοιχτά πως όλα όσα ακούγονται περί αναθέρμανσης της σχέσης της κόρης της με τον πρώην σύντροφό της Σάκη Κατσούλη στο Survivor δεν ισχύουν και γίνονται για την τηλεθέαση και μόνο. Ενώ, είχε κάνει και έκκληση στην παραγωγή για να επικοινωνήσει με την κόρη της, καθώς δεν της άρεσε η εικόνα που έβγαινε προς τα έξω για το παιδί της.

Τώρα, όμως, όπως αποκαλύπτει η εκπομπή «Ευτυχείτε» μια νέα ανάρτησή της δείχνει πως εκείνη επιμένει να κατηγορεί την παραγωγή πως τα κάνει όλα για τα νούμερα της τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η Έλενα Πολυκάρπου, κάτω από ανάρτηση του Χάρη Λεμπιδάκη για την παραδοχή της αγάπης της Μαριαλένας στον Σάκη, όπως είδαμε και στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, η μητέρα της Μαριαλένας άφησε ένα «αιχμηρό» σχόλιο λέγοντας: «Μην γράφετε ότι… Όλα για τηλεθέαση. Ντροπή!»