Survivor Spoiler αποχωρηση 13/6: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Survivor Spoiler αποχωρηση 13/6: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Survivor Spoiler αποχωρηση 13/6: Καρολίνα, Ελένη και Μαριαλένα τέθηκαν κατά σειρά ως υποψήφιες προς αποχώρηση, από τους Σάκη, Μαριαλένα και Ηλία αντίστοιχα.

Ποιος θα αποχωρήσει απόψε από το παιχνίδι;

Βρίσκεται ήδη εκτός παιχνιδιού – Ποια δεν κατάφερε να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης;

Καρολίνα, Ελένη και Μαριαλένα τέθηκαν κατά σειρά ως υποψήφιες προς αποχώρηση, από τους Σάκη, Μαριαλένα και Ηλία αντίστοιχα.

Από την αρχή του παιχνιδιού είχαμε μάθει να βλέπουμε τις αποχωρήσεις κάθε Τετάρτη, όμως αυτό άλλαξε, καθώς αυτή τη βδομάδα δεν προβλήθηκε επεισόδιο και έτσι θα δούμε ποια παίκτρια θα αποχωρήσει την Κυριακή (13/6).

Survivor Spoiler αποχωρηση 13/6: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Από τον Άγιο Δομίνικο δεν θα αποχωρήσει η Ελένη Χαμπέρη όπως γράφτηκε σε αρκετά δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, αλλά η Καρολίνα.

Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες του Dokari.gr, η Μαριαλένα βρέθηκε στην κορυφή της προτίμησης του τηλεοπτικού κοινού, με την Ελένη Χαμπέρη να είναι δεύτερη και την Καρολίνα στην τελευταία θέση.

Έτσι τα πράγματα δυσκολεύουν για τους «Amigos» που βλέπουν να φεύγει μέλος της ομάδας τους και αν αναλογιστούμε πως ο Σάκης Κατσούλης είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό και πως η Μαριαλένα βρέθηκε στην κορυφή ανάμεσα στις γυναίκες, οι επόμενες ψηφοφορίες για τους παίκτες της μπλε ομάδας θα είναι δύσκολες…

Survivor: Ο Αλέξης Παππάς απάντησε για τις φημολογούμενες συνευρέσεις στο παιχνίδι

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε στο «Πρωινό» την Τετάρτη (9/6) και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως υπήρξε ερωτική συνεύρεση μέσα στο παιχνίδι.

«Εγώ πιστεύω πως είχε γίνει ναι. Έχουν αποχωρήσει, κάνουν παρέα έξω, είναι φίλοι και καλά. Εννοείται ότι το είχαμε καταλάβει όλοι. Ο ένας την έλεγε στον άλλον και καλά μπροστά μας, τσακωνόντουσαν συνέχεια, κλάματα και γιατί το είπες αυτό και γιατί το έκανες αυτό κι εγώ ξέρω και έμαθα ότι κάτι είχε παιχτεί», είπε χαρακτηριστικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής, «Το Πρωινό», Μαίρη Αρώνη, συνάντησε τον Αλέξη Παππά και μεταξύ άλλων τον ρώτησε για τις δηλώσεις της πρώην παίκτριας του Survivor.

Πώς απάντησε ο Αλέξης Παππάς γι΄αυτές; «Εγώ έκανα κάτι με την Ελέτσι; Έκανε η Ελίζαμπεθ σεξ; Για ποιους αναφέρθηκε; Δεν είδα κάτι, ούτε βίωσα εγώ προσωπικά κάτι».