Survivor spoiler αποχώρηση 15/5: Αυτός αποχωρεί την Κυριακή

Survivor spoiler αποχώρηση 15/5: Αυτός αποχωρεί την Κυριακή

Survivor spoiler αποχώρηση 15/5: Ο Γιώργος Λιανός πάντως στην πρωινή του εκπομπή στο ραδιόφωνο τρόλαρε όπως πάντα τα νέα, δηλώνοντας με χιούμορ ότι στο παιχνίδι θα μπει ο… Νίκος Βέρτης.

Εξελίξεις αναμένονται στο Survivor αφού επίκειται η αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη. Οι πρωινές εκπομπές είχαν πλούσιο ρεπορτάζ για τον παίκτη που βρίσκεται στο νοσοκομείο εξαιτίας τραυματισμού του.

Σύμφωνα με το «Ευτυχείτε» χθες γράφτηκε το μισό επεισόδιο που θα προβληθεί την Κυριακή ώστε να κριθεί αν θα φύγει ο παίκτης και ανάλογα να προσαρμοστεί.

Ο Γιώργος Λιανός πάντως στην πρωινή του εκπομπή στο ραδιόφωνο τρόλαρε όπως πάντα τα νέα, δηλώνοντας με χιούμορ ότι στο παιχνίδι θα μπει ο… Νίκος Βέρτης.

Οι αποκλειστικές πληροφορίες του «Πρωινού» από την άλλη αναφέρουν ότι ο Νίκος Μπάρτζης βγήκε από το νοσοκομείο και μάλιστα ο Ατζούν Ιλιτζαλί έφερε δικό του γιατρό για να τον εξετάσει.

Survivor spoiler αποχώρηση 15/5: Αυτός αποχωρεί την Κυριακή

Ο παίκτης βρίσκεται σε διαφορετικό ξενοδοχείο από τον Τζέιμς με απόφαση της παραγωγής.

Και στο «Πρωινό» αναφέρθηκε ότι η απόφαση τη παίκτη να αποχωρήσει είναι σχεδόν οριστική.

Σιγουριά έβγαλε και ο πρώην παίκτης του ριάλιτι, Κώστας Αναγνωστόπουλος:

Την ίδια στιγμή, οι συγγενείς των παικτών σε δύο εβδομάδες ταξιδεύουν για τον Άγιο Δομίνικο και συγκεκριμένα οι μητέρες τους. Εξαίρεση αποτελεί ο Τριαντάφυλλος αφού στο νησί θα πάει η αδελφή του και όχι η σύζυγός του, για πρακτικούς λόγους.

Τι θα γίνει όμως με τα επεισόδια του Survivor μετά τις δύο ξαφνικές αποχωρήσεις; Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα, ο τελικός του ριάλιτι τοποθετείται μεταξύ 4 και 7 Ιουλίου.

Στο τραπέζι έπεσε το σενάριο να μειωθούν τα εβδομαδιαία επεισόδια και να γίνεται αποχώρηση ανά δύο εβδομάδες αλλά δεν προχώρησε.

Η πρώτη συνέντευξη του Τζέιμς Καφετζή – Δίνει στεγνά τον Σάκη και αποκαλύπτει: «Δεν έχει αισθήματα για τη Μαριαλένα, παίζει τον ρόλο του»

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρηση του από το Survivor έδωσε ο Τζέιμς Καφετζής. Το Love it πρόβαλε το πρώτο μέρος.

Ο παίκτης συγκινήθηκε μιλώντας για τον Νίκο λέγοντας ότι θα τον στηρίζει έξω.

«Εδώ και καιρό και οι δύο δεν ήμασταν καλά και λέγαμε τι θα κάνουμε. Υπήρχε ένα ροντέο συναισθημάτων. Του είπα ότι δεν την παλεύω άλλο και θέλω να σηκωθώ να φύγω. Αλλά η διαφορά μας είναι ότι εγώ πέτυχα τον στόχο ενώ εκείνος μπήκε για να κερδίσει το έπαθλο.

Του ζήτησα συγγνώμη και του υποσχέθηκα ότι θα τον υποστηρίζω έξω. Όταν φτάσω Αθήνα θα πάω στο χωριό του να φάω το γαλακτομπούρεκο της μάνας του. Το σκεφτόμουν καιρό να αποχωρήσει. Ένιωθα ότι με έχει ρουφήξει το παιχνίδι. Για μένα το να χάσω το μυαλό μου είναι κόκκινη γραμμή. Αυτό με οδήγησε στο να πω τέλος. Ο Νίκος ήξερε ότι θα αποχωρήσω. Ήλπιζε ότι μέχρι τελευταία στιγμή θα άλλαζα γνώμη» είπε.

«Οι άλλοι ή θα προσπαθήσουν να τον φάνε ή θα επειδή έχουν καταλάβει ότι είναι δημοφιλής θα γυρίσουν την μπιφτέκα και θα προσπαθήσουν να τον πάρουν με το μέρος τους. Ξέρω τον Νίκο. Θα μείνει μόνος του, είμαι σίγουρος» είπε.

«Τον είχε πιάσει ο Τριαντάφυλλος πριν από έναν μήνα και του λέει ότι το ποσοστό δημοφιλίας του είναι 85% και το δικό μου 15%. Κι αυτό επειδή του το είχε πει ο Παππάς που το ήξερε από κάπου. Γι’ αυτό κατηγορούσαν μόνο εμένα, επειδή ο Νίκος είναι γνήσιο, λαϊκό παιδί και δεν ήθελαν να του πάνε κόντρα».

«Λέγαμε ότι αν φτάναμε τετράδα ο ένας θα έκανε στον άλλον ένα καλό δώρο» απάντησε για το αν θα μοιράζονταν το έπαθλο του τελικού.

Survivor spoiler αποχώρηση 15/5: Όσα είπε για τον Σάκη και τη Μαριαλένα

Ο Τζέιμς Καφετζής αναφέρθηκε και στο περιβόητο ζεύγος Σάκης-Μαριαλένα.

«Η Μαριαλένα μας είχε πει πολλά αμφιλεγόμενα πράγματα για τον πρώην της. Όταν μπήκε ο Σάκης στο παιχνίδι μας είπε ότι το παιχνίδι είναι ψυχολογικό και ότι έχει φάει τρελή φρίκη. Τότε της είπαμε ότι αν είναι να της ρημάζει την ψυχολογία, τον ψηφίζουμε και φεύγει. Αυτό είχε γίνει από την πρώτη μέρα που κανείς μας δεν ήξερε αν είναι καλός αγωνιστικά.Η Μαριαλένα είναι η βασίλισσα της γυριστής μπιφτέκας».

Ο Τζέιμς δεν πίστευε όταν άκουσε τη Μαριαλένα στο κιου να τον λέει κακό άνθρωπο. «Κακός άνθρωπος είναι πολύ χοντρό, δεν το έχω πει ούτε για τον Παππά. Με τον Νίκο λέγαμε ότι Μαριαλένα μας θυμίζει κακιά Μεξικάνα πρωταγωνίστρια. Δε νομίζω ότι παρασύρεται από τον Σάκη. Άλλαξε εντελώς τη στάση της γιατί της είπαν πράγματα απ’ έξω».

«Ο Σάκης κινείται σίγουρα υπόγεια. Δεν ήταν ποτέ πρωταγωνιστής απέναντί μου επειδή ήξερε ότι σε μια αντιπαράθεση θα μπορούσα να τον κάνω τούρμπο και να δείξει τον πραγματικό του εαυτό.

Θεωρεί ότι έχει μια πολύ καλή εικόνα έξω. Η στάση του άλλαξε εντελώς όταν έφυγε ο Παύλος. Ξαφνικά μας έλεγε καλημέρα, αν θέλουμε καρύδες. Γελάνε και οι πέτρες.

Το ότι με τον Νίκο ήμασταν μόνοι μας το γύρισαν εναντίον μας, ότι το κάναμε για να μας λυπηθεί ο κόσμος. Προσπαθούσαν πάρα πολύ να πιαστούν από τα λόγια μου.

Μια μέρα που ο Νίκος ήταν χάλια ψυχολογικά, ο Σάκης τον είχε πιάσει off camera να του πει ότι ο Τζέιμς και η Άννα Μαρία σου χαλάνε την εικόνα».

«Στην αρχή η σχέση του Σάκη με τη Μαριαλένα ήταν κόλπο δημοσιότητας. Δεν υπάρχει love story στο Survivor, έλα να το πουλήσουμε εμείς. Αλλά τώρα στο τέλος, είναι πολύ πιο κοντά. Νομίζω ότι ο Σάκης παίζει τον ρόλο του» είπε για το αν ο παίκτης έχει συναισθήματα για την πρώην του.

«Ο Νίκος πρόσφατα μου είπε ότι από τον ένα είναι φτιαχτό, από τον άλλον όχι. Απορία έχω εγώ αν ο Γιώργος Λιβάνης θα θέλει να μιλήσει στη Μαριαλένα» είπε ακόμα.

Αιχμηρός όμως ήταν και για τον Γιώργο Ταβλαδάκη: «Ο Ταβλαδάκης ο καημένος έφυγε νύχτα, είχε δηλώσει άλλες 3 φορές συμμετοχή, ήθελε να κάνει καριέρα στο Survivor».