Survivor spoiler ασυλία 22/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία

Survivor spoiler αποχώρηση 17/3: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Survivor spoiler αποχώρηση 17/3: Η… άσχημη μέρα για έναν παίκτη έφτασε. Ποιος θα αποχωρήσει απόψε από το ριάλιτι επιβίωσης;

Από τα ξημερώματα της Τρίτης σας ενημερώσαμε ότι η μπλε ομάδα θα κάνει το 2-0 στα αγωνίσματα ασυλίας

Μετά τον Τριαντάφυλλο, οι κόκκινοι αναγκάστηκαν να.. βγάλουν κι άλλους για κρεμάλα, δηλαδή προς αποχώρηση.

Η ανάρτηση του Περικλή για το τεστ εγκυμοσύνης της Μαριαλένας

Με έναν απαράδεκτο τρόπο σχολίασε ο Περικλής Κονδυλάτος το περιστατικό που παρακολουθήσαμε στο βράδυ της Δευτέρας (15/3) στο Survivor.

Για εκείνους που δεν το είδαν, η Μαριαλένα πήγε στο γιατρό καθώς είχε κάποιες στομαχικές διαταραχές. Εκείνος όταν την είδε, την ρώτησε αν είναι έγκυος, καθώς η κοιλίτσα της είναι λίγο φουσκωμένη.

Η παίκτρια των μπλε το αρνήθηκε όμως ο γιατρός την έβαλε να κάνει τεστ εγκυμοσύνης για να είναι σίγουρος, το οποίο και βγήκε αρνητικό.

Αυτό το περιστατικό δεν έμεινε ασχολίαστο από τον πρώην παίκτη της κόκκινης ομάδας, ο οποίος ανέβασε ένα story το οποίο ήταν απαράδεκτο.

Survivor spoiler αποχώρηση 17/3: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Επιστροφή στα της αποχώρησης…

Ο Τριαντάφυλλος είναι ήδη υποψήφιος προς αποχώρηση, η Μαριάνθη είναι κι εκείνη υποψήφια και ο Κοψιδάς ο τρίτος.

Ο Τριαντάφυλλος έχει δημιουργήσει με τη συμπεριφορά και τη στάση του στο ριάλιτι δύο ισχυρά ρεύματα. Ενα υπέρ του κι ένα εναντίον του…

Το αν το υπέρ του ρεύμα είναι ικανό να υπέρ καλύψει τις θετικές ψήφους που σταθερά λαμβάνει (και είναι πολλές) η Μαριάνθη είναι κάτι που για την αποψινή ψηφοφορία πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Ως εκ τούτου, το μεγάλο ντέρμπι θα παιχθεί, σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ της Μαριάνθης και του Κοψιδά.

Κι εδώ τα πράγματα ζορίζουν πολύ για τον Κοψιδά που είναι πολύ πιθανό να «πληρώσει» ένα μεγάλο μέρος της δυσαρέσκειας του τηλεοπτικού κοινού για τη στάση του Κόρομι και του Ασημακόπουλου απέναντι στον Τριαντάφυλλο.

Δεν αναμένει τυχαία, λοιπόν, η παραγωγή του Survivor, ένα ακόμη μεγάλο ρεκόρ τηλεθέασης τη στιγμή της διεξαγωγής της ψηφοφορίας.

Πολλοί μπορεί να θεωρούν ως έκπληξη μια πιθανή αποχώρηση του Κοψιδά. Αλλοι, πάλι, τη θεωρούν ήδη δεδομένη…