Survivor spoiler αποχωρηση 19/1: Αυτός αποχωρει σημερα

Survivor spoiler αποχωρηση 19/1: Τρεις υποψήφιοι από τους Διάσημους και μία αποχώρηση θα έχουμε απόψε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Οι Μαχητές, αν και έχασαν τρεις παίκτες, κατάφεραν και πήραν τη νίκη στις ασυλίες της εβδομάδας.

Νίκος Μουτσινάς κόλαφος για Βαλάντη και Survivor: «Περάστε έξω»

Για το χθεσινό σκηνικό στο Survivor, με την ατάκα του Βαλάντη που έκανε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να βάλει τα κλάματα, μίλησε ο Νίκος Μουτσινάς. Ο γνωστός παρουσιαστής έκανε λόγο για ηθικούς κανόνες που θα πρέπει να υπάρχουν σε αυτά τα ριάλιτι και πως θα πρέπει σε τέτοιες καταστάσεις να επεμβαίνει η παραγωγή.

«Μας είπαν τι είπε; Όχι από αυτά που έχουμε μάθει και που έχει γίνει και σάλος. Είναι αυτά όντως; Εγώ δεν ξέρω ακριβώς τι είπε, δεν ήμουν εκεί, ούτε και είδα κάτι. Δεν ξέρουμε τι ειπώθηκε, αλλά ξέρουμε ότι ειπώθηκε κάτι που έκανε την κοπέλα να βάλει τα κλάματα.

Θα είχε πολύ ενδιαφέρον σε αυτά τα παιχνίδια να υπάρχουν κάποιοι ηθικοί κανονισμοί, οι οποίοι όταν θα ξεπερνιούνται να έχει το δικαίωμα η παραγωγή να λέει στον παίκτη “περάστε έξω”. Γιατί παράλληλα με το ότι κάνουμε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα με κάποιο τρόπο κάτι επικοινωνούμε μέσα από αυτό», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο Νίκος Μουτσινάς πρόσθεσε στη συνέχεια: «Όταν γίνεται κάτι τέτοιο που είναι τόσο πληγωτικό για τον άλλον, για το κομμάτι της υγείας της κοπέλας, αν όντως έχει γίνει κάτι τέτοιο, αλλά επειδή έχει γίνει σάλος, δεν πιστεύω ότι είναι κάτι εκτός. Θα έπρεπε να υπάρχουν ηθικοί κανονισμοί που θα λένε ότι “αυτή η συμπεριφορά δεν έχει θέση εδώ, παρακαλώ πολύ περάστε έξω”.

Πρέπει να μπορέσει να έρθει μια ισορροπία με όλο αυτό που δίνουμε στον κόσμο από την τηλεόραση, το οποίο στο 98% είναι σκουπίδι, οπότε το 2% να είναι κάτι καλό. Το αφήνω εδώ».

Survivor spoiler αποχωρηση 19/1: Αυτός αποχωρει σημερα

Το Survivor εξελίσσεται σε ένα σκληρό ριάλιτι με εντάσεις, αντιπαραθέσεις και συμπεριφορές που έχουν προκαλέσει την οργή των τηλεθεατών.

Ειδικότερα η παρουσία του Βαλάντη στο παιχνίδι, έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Κυρίως η επίθεση που έκανε ο τραγουδιστής στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η αναφορά του στο πρόβλημα υγείας της συμπαίκτριάς του στους Διάσημους, ήταν αυτό που εξόργισε τους πάντες.

Τους υπόλοιπους παίκτες του παιχνιδιού και κυρίως τους τηλεθεατές.

Ο Βαλάντης, βέβαια, αναδείχθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση στην ψηφοφορία που έγινε στο Συμβούλιο του Νησιού τη Δευτέρα και ήδη οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως είναι αυτός που έχει αρχίσει να… πακετάρει τα πράγματά του για να πάρει το αεροπλάνο από τον Άγιο Δομίνικο και να επιστρέψει στην Αθήνα.

Συνυποψήφιοι για αποχώρηση είναι οι Γιωρίκας Πιλίδης και Θανάσης Βισκαδουράκης. Δυο παίκτες που γενικότερα έχουν αρκετές συμπάθειες, σε αντίθεση με τον Βαλάντη ο οποίος είναι το φαβορί για να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Survivor – Κρυσταλλία Κουτσιμάνη: «Έπρεπε να φύγω, άρχισε να ατροφεί η καρδιά μου»

Τις πρώτες της δηλώσεις, μετά την αποχώρησή της από το Survivor, έκανε η Κρυσταλλία Κουτσιμάνη. Η ίδια μίλησε στην εκπομπή «Love it» για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία στο παιχνίδι και η οποία την ανάγκασε να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

«Νιώθω πάρα πολύ καλά, όχι γιατί έφυγα από το Survivor, αλλά γιατί έφαγα. Σε ένα αγώνισμα επάθλου φαγητού δεν ένιωσα καλά, αλλά μόλις φάγαμε ήμουν μια χαρά. Ξαφνικά άρχισα να ζαλίζομαι και πήγα στο νοσοκομείο με πολύ χαμηλούς παλμούς.

Το σώμα μου άρχισε να καίει τους μυς για να επιβιώσει. Οι γιατροί προσπαθούσαν να ανεβάσουν τους παλμούς μου κι έμεινα αρκετά στο νοσοκομείο. Μου είπαν οι γιατροί ότι άρχισε να ατροφεί η καρδιά μου, ότι χρειαζόμουν πρωτεϊνη», είπε αρχικά η Κρυσταλλία Κουτσιμάνη.

Η Κρυσταλλία Κουτσιμάνη πρόσθεσε στη συνέχεια: «Οι κανόνες δεν επέτρεπαν φαγητό κι έτσι οι γιατροί αποφάσισαν ότι δεν μπορώ να συνεχίσω στο παιχνίδι. Φοβήθηκα όταν είδα ότι είχα 37 παλμούς και δεν έβγαινε φωνή από το στόμα μου, δεν είχα δυνάμεις».

Για Κατσαούνη και Μυριέλλα, η Κρυσταλλία Κουτσιμάνη απάντησε: «Το ειδύλλιο, αν υπάρχει, θα λήξει άδοξα. Ο Γιώργος δείχνει αρκετό ενδιαφέρον για τη Μυριέλλα. Η Μυριέλλα δεν ξέρω κατά πόσο έχει πραγματικό ενδιαφέρον για τον Κατσαούνη ή απλά θέλει να περάσει όμορφα στο παιχνίδι».