Survivor Spoiler αποχωρηση 19/5: Αυτός αποχωρεί απόψε από το παιχνίδι

Survivor Spoiler αποχωρηση 19/5: Αυτός αποχωρεί απόψε από το παιχνίδι

Survivor Spoiler αποχωρηση 19/5: Βραδιά αποχώρησης απόψε από το ριάλιτι επιβίωσης, μετά το νέο τρόπο αγωνισμάτων. Ποιος είναι αυτός που θα αποχωρήσει;

Survivor: Ο κακός χαμός πριν από τον αγώνα ασυλίας…

Ατομικές έχουν γίνει σε αυτή τη φάση του Survivor οι ασυλίες και το ενδιαφέρον έχει χτυπήσει «κόκκινο» με τις στρατηγικές που ακολουθούν οι παίκτες προκειμένου να φτάσουν στο πολυπόθητο έπαθλο.

Αυτός που κέρδισε χτες την ασυλία ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος που έβγαλε στον τάκο τον Σάκη δίπλα στον Τριαντάφυλλο που είχαν ψηφίσει άπαντες προηγουμένως.

Πριν από την έναρξη της δεύτερης ασυλίας το κλίμα μύριζε μπαρούτι στον απόηχο του συμβουλίου. Η Μαριαλένα στράφηκε εναντίον του Ασημακόπουλου με εκείνον να της λέει συνεχώς ποιο είναι το πρόβλημα σε αυτό που έκανε αφού το παιχνίδι έγινε ατομικό.

Οι τόνοι ανέβηκαν και η παραλία θύμισε κάτι από χάβρα Ιουδαίων…

«Θέλω να βγάλω έναν δυνατό παίκτη και δεν θέλω να βγάω τους φίλους μου τι θα κάνουμε δηλαδή; Θα μας πρήζετε τα ουμπ@λ@ γιατί ψηφίσαμε τον Σάκη;»

Ασημακόπουλος: «Θα μου πει εμένα για στρατηγική η Μαριαλένα που με τον Σάκη έγιναν όπως ο Νίκος και ο Τζέιμς;»

Αλλαγή πλεύσης αποφάσισε να κάνει ο Γιώργος Ασημακόπουλος έπειτα από την αλλαγή σε ατομικούς αγώνες.

Ο Κόκκινος – προς το παρόν – παίκτης σάρωσε τους πάντες στο χθεσινό αγώνισμα και ήταν αυτός που κέρδισε την πρώτη ασυλία.

Έτσι έβγαλε στον τάκο τον Σάκη δημιουργώντας πανικό και αναστάτωση στο συμβούλιο με τη Μαριαλένα να βάζει τα κλάματα και τον Ντάφυ να τον κατηγορεί για δόλια στρατηγική.

«Δεν υπάρχουν ομάδες, το παιχνίδι έγινε ατομικό ο καθένας θέλει να σώσει το τομάρι του και να πάει όσο πιο μακρυά μπορεί Θα μου πει εμένα για στρατηγική; Ποια; Η Μαριαλένα που έγινε με τον Σάκη όπως ο Νίκος και ο Τζέιμς. Θα μου πει εμένα; Που ψήφιζε αγωνιστικά τον Τζέιμς;» είπε ενοχλημένος στο κιου.

«Αυτά που ήξεραν να τα ξεχάσουν» συνέχισε υποσχόμενος πως θα κάνει από εδώ και πέρα ό,τι μπορεί για να βγει νικητής του ριάλιτι.

Survivor Spoiler αποχωρηση 19/5: Αυτός αποχωρεί απόψε από το παιχνίδι

Ας επιστρέψουμε, όμως, στα πολύ σημαντικά!

Ποια είναι αυτά;

Φυσικά η αποψινή αποχώρηση…

Τριαντάφυλλος, Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα και Νικολέττα είναι οι υποψήφιοι!

Πολλοί, ίσως, στο άκουσμα των υποψηφιοτήτων να θεωρούσαν εύκολη την αποχώρηση της Νικολέττας, φαίνεται όμως εκ των πρώτων αποτελεσμάτων ότι η πάμε σε μια ανατροπή και μάλιστα με ξεκάθαρο φαβορί για αποχώρηση.

Ενα φαβορί που δεν είναι η Νικολέττα, αλλά η Μαριαλένα.