survivor spoiler αποχωρηση 2/3: Τεράστια έκπληξη! Αυτός αποχωρει σημερα

survivor spoiler αποχωρηση 2/3: Οριστική διαρροη για τη σημερινη αποχωρηση απο τι ριαλιτι. Ποιος κερδιζει σημερα;

Διπλό το ενδιαφέρον απόψε καθώς θα έχουμε αγώνα με έπαθλο φαγητό.

Επίσης ένας παίκτης από την τετράδα θα αποχωρήσει.

Survivor: Οι «κουτοπόνηρες» και το μυαλό «γρανάζι»

Στην ειδυλλιακή Καραϊβική οι ίντριγκες ποτέ δεν σταματούν ανάμεσα στα δύο team του Survivor.

Στο τελευταίο επεισόδιο οι πρωταγωνιστές είναι οι Μαχητές χάρη στις πλεκτάνες που έφερε στο φως ο Σπύρος Μαρτίκας.

Ο δαιμόνιος φαρμακοποιός έκανε λόγο για σκοτεινές δυνάμεις που δρουν στην καλύβα του και που έχουν σκοπό να στοχοποιήσουν το ίδιο αλλά και άλλους παίκτες. Το επιβεβαίωσε και ο Σάββας στο χτεσινό συμβούλιο όταν ανέφερε ότι κάποιοι για χάρη των εντυπώσεων προσπαθούν να δημιουργήσουν καταστάσεις με μικροκλοπές στα πράγματα των παικτών.

Ο Μαρτίκας είπε ανοιχτά πως για όλα αυτά ευθύνονται η Ασημίνα και η Σοφιάννα. Μάλιστα, θεωρεί αυτές τους «εγκεφάλους» πίσω από το σόου που έστησε ο Κατσαούνης κατηγορώντας τον ίδιο ότι του έκλεψε την καρύδα.

«Μήπως δεν καταλαβαίνει ότι τον χρησιμοποιούν να εκτελεί κάθε τους ιδέα και κουτοπονηριά» είπε ο Σπύρος στην κάμερα.

Βέβαια, για τη Σοφιάννα οι ρόλοι είναι αντεστραμμένοι και ο μέγιστος ιντριγκαδόρος είναι ο φαρμακοποιός.

«Το μυαλό του Μαρτίκα έχει αποδειχτεί τεράστιο γρανάζι, δεν σταματά να δουλεύει ποτέ. Για άλλη μία φορά στο συμβούλιο έβγαλε ένα νέο σχέδιο, σενάριο στο βραζιλιάνικο σίριαλ που του είπε η Μυριέλλα. Μας κατηγόρησε ότι καταστρώσαμε σχέδιο για να τον ενοχοποιήσουμε για κλέψιμο».

Όσο για το Twitter; Πολλά είχαν να πουν για τα όσα συμβαίνουν στο μπλε στρατόπεδο… Κυρίως έθαψαν την κλίκα των κοριτσιών που τόλμησαν να τα βάλουν με τον Μαρτίκα ενώ για τον ίδιο μόνο μέλι έσταξε το στόμα τους.

Survivor: Η Βρισηίδα κούρασε τους τουιτεράδες

Δεν αντέχει άλλο το Twitter ούτε τις γκρίνιες ούτε τις τσιρίδες της Βρισηίδας.

Ειδικά από όταν ψηφίστηκε για αποχώρηση δεν έχει σταματήσει να παραπονιέται από το κιου, μέχρι το συμβούλιο και από το συμβούλιο μέχρι στους συμπαίκτες της.

Το φυσάει και δεν κρυώνει αλλά αυτό δεν αναιρεί την υποψηφιότητά της.

Άλλη μία φορά απόψε έριξε τα βέλη της στην αιώνια εχθρό της Μυριέλλα, άλλο ένα επεισόδιο στην κόντρα της σαπουνόπερας του Αγίου Δομίνικου.

«Η Μυριέλλα έχει καταλάβει ότι κάποια στιγμή θα φύγει από εδώ οπότε πάει όπου φυσάει ο άνεμος. Αυτή και ο Τάκης φέρθηκαν αυτή τη φορά περίεργα, δεν σκέφτηκαν καθόλου τι μπορεί να συμβεί.

Η Μυριέλλα και ο Τάκης δεν σκέφτονται μελλοντικά, σκέφτονται την εβδομάδα που θα έχουμε και την ομάδα που θα μας έρθει, γιατί έχουν υπογράψει την καταδίκη τους…. δεν έχουν καταλάβει ότι είναι πιόνια της τριάδας ειδικά η Μυριέλλα θα πουλήσει και την ψυχή της για να παραμείνει στο παιχνίδι» ανέφερε.

Την ίδια ώρα ο Τάκης άνοιγε την καρδιά του αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της ζωής του στο κιου. Μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια αλλά και το διαζύγιο που πήρε από τη σύζυγό του.

«Μεγάλο κομμάτι της ζωής μου είναι όταν πήγα να εκπαιδευτώ στην ομάδα υποβρυχίων καταστροφών. Εκεί ήμουν βατραχάνθρωπος κι έμαθα πραγματικά να ξεπερνώ τα όριά μου. Το πιο δύσκολο κομμάτι της δουλειάς μου είναι ότι λείπω πολύ από το σπίτι. Δεν άντεξε με τη γυναίκα μου ο γάμος μας γιατί έφευγα για πολύ καιρό και κάπου χάθηκε αυτό. Δεν την κατηγορώ είναι μια υπέροχη γυναίκα, η μητέρα του παιδιού μου. Την αγαπώ πάρα πολύ την Δήμητρα» είπε.

survivor spoiler αποχωρηση 2/3: – Σάκης Αρσενίου: «Καρφώνει» τη Μυριέλλα

Ο Σάκης Αρσενίου μπορεί να επέστρεψε στην Ελλάδα μόλις τη Δευτέρα από το Survivor αλλά πριν φύγει από τον Άγιο Δομίνικο μίλησε στο Love it και είχε πολλά «ράμματα για τη γούνα» της Μυριέλλας.

«Ένιωθα ότι ήμουν ο εύκολος στόχος της εβδομάδας. Οι ψήφοι που πήρα δεν ήταν αγωνιστικοί. Ο Άρης ξέρω ότι στεναχωρήθηκε. Μου είπε “θέλω να προσέχεις τη Μαρία” γιατί κάνουμε παρέα.

Το μόνο που μετέφερα μέσα στο παιχνίδι ήταν ο Άρης για το πώς φαίνεται αλλά και αν είναι η γυναίκα του καλά. Σε κανέναν άλλον γιατί ήξερα ότι θα φέρει μια αναμπουμπούλα».

«Ένα άτομο που δεν θα μπορούσα να κάνω παρέα και είναι μακριά από μένα είναι η Μυριέλλα. Δεν μπορώ τους ανθρώπους που προσποιούνται ή είναι διπρόσωποι. Είναι ένα άτομο που έχει τρελές εναλλαγές συμπεριφοράς σε βαθμό που με φόβιζαν.

Είναι λίγο ανώριμη για την ηλικία της. Χρησιμοποιεί πάρα πολλά τεχνάσματα για να πετύχει τον σκοπό της, να μείνει στο παιχνίδι.

Η Ναυσικά είναι πολύ ντόμπρο παιδί, ό,τι είναι θα στο πει.

Η Μυριέλλα παίζει το παιχνίδι όπως τη βολεύει. Off camera να σου λέει άλλα και μόλις ανοίγει η κάμερα να μην πιστεύεις στα αυτιά σου και είναι ένα από τα πράγματα που με έχει εξοργίσει πάρα πολύ» είπε ο παίκτης.

survivor spoiler αποχωρηση 2/3: Τεράστια έκπληξη! Αυτός αποχωρει σημερα

Οι Διάσημοι έκαναν το 1-1 χθες (28/2) στο Survivor και έστειλαν τους Μαχητές με τη σειρά τους για να βγάλουν δύο υποψήφιους στο συμβούλιο του νησιού.

Μυριέλλα και Βρισιήδα από τους «κόκκινους», Σπύρος και Γιάννης από τους «μπλε». Τέσσερις υποψήφιοι που έχουν δικό τους κοινό, έδωσαν τη μάχη τους για να αποφύγουν την επιστροφή στην Ελλάδα. Ένας ή μία, όμως, ήδη έχει τεθεί εκτός Survivor.

Ποιος είναι ο παίκτης ή η παίκτρια που θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης να παίρνει τη δάδα και να αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης; Το πρωί της Τρίτης (1/3) σας γράψαμε πως το φαβορί για αποχώρηση είναι ο Γιάννης και τελικά επιβεβαιωθήκαμε.

Ο παίκτης των Μαχητών είναι εκείνος που θα αποχωρήσει, έχοντας συγκεντρώσει τις λιγότερες ψήφους. Έτσι οι «μπλε θα μείνουν με πέντε άνδρες στην ομάδα τους και συνολικά 9 παίκτες, ενώ οι Διάσημοι θα μείνουν 8.