Survivor spoiler αποχωρηση 2/6: Ανατροπή! Αυτός αποχωρεί απόψε

Survivor spoiler αποχωρηση 2/6: Ανατροπή! Αυτός αποχωρεί απόψε

Survivor spoiler αποχωρηση 2/6: Αποχώρηση ενός παίκτη αναμένεται απόψε από το ριάλιτι επιβίωσης – Ποιος φεύγει;

Μάλιστα, μας περίμενε μεγάλη… Εκπληξη!

Survivor: «Μιλάει για αξιοπρέπεια η Καρολίνα που ξεγυμνώνεται μπροστά στις κάμερες»

Τις επιθέσεις που έχει δεχθεί ο Τριαντάφυλλος στο Survivor από συμπαίκτες που και συγκεκριμένα την Καρολίνα σχολίασε ο γαμπρός του και πρόεδρος της κοινότητας Απολλώνων Ρόδου, Μάκης Λαγογιάννης.

Ο κ. Λακογιάννης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα λόγια του στη συνομιλία που είχε με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό» και μίλησε με βαριά λόγια για την Καρολίνα και τον Ηλία Μπόγδανο.

«Φώναζε η Καρολίνα να φύγει ο Τριαντάφυλλος με αξιοπρέπεια. Δεν μπορείς να μιλάς εσύ Καρολίνα για αξιοπρέπεια, ούτε για ήθος, όταν ξεγυμνώνεσαι μπροστά στις κάμερες», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Είπε ο Ηλίας Μπόγδανος ότι πήγε ταξίδι ο ξεφτίλας. Όχι φίλε μου Ηλία, δεν είναι ξεφτίλας ο Τριαντάφυλλος, δεν έβρισε ποτέ κανέναν, δεν χαρακτήρισε ποτέ κανέναν. Ξεφτίλας μπορεί να είναι ο Ηλίας που κάνει αναπαράσταση εμετού στις κάμερες».

«Υποψιάζομαι ότι η παραγωγή στήνει τις συζητήσεις για την αύξηση της τηλεθέασης», πρόσθεσε, ενώ αποκάλυψε ότι ούτε η μητέρα του Ντάφι αλλά ούτε και η αδερφή του περίμεναν ότι θα μείνει τόσο πολύ στο παιχνίδι. «Του έλεγαν να μην πάει γιατί θα μας κάνει ρεζίλι. Χαίρομαι τελικά που πήγε, γιατί έδειξε αξιοπρέπεια και ήθος».

Στέλιος Ρόκκος: «Ο Τριαντάφυλλος αγωνιστικά είναι μπάζο»

Φανατικός οπαδός του reality επιβίωσης είναι ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος από το ξεκίνημα της σεζόν δεν έχει χάσει ούτε επεισόδιο.

Μάλιστα, η Acun Media τον επέλεξε ανάμεσα στους celebrities για να παίξει με έναν από τους παίκτες στα «παιχνίδια της Καραϊβικής» και αυτός δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Τριαντάφυλλο.

«Αγωνιστικά ο Ντάφυ είναι μπάζο, αλλά δεν παίζει ρόλο μόνο το αγωνιστικό. Μην ξεχνάμε ότι ο Τριαντάφυλλος δεν είναι κανένας τραγουδιστής που έχει τους άπειρους fans, δεν είναι ο Ρέμος. Οι συμπεριφορές τους τον έχουν κάνει τόσο δυνατό. Το άδικο ο Έλληνας το τιμωρεί όταν του δοθεί ευκαιρία. Δεν θα ξεχάσω αυτό που του έκαναν όταν δεν του έδιναν να φάει. Δεν έχει κακία μέσα του», δήλωσε μεταξύ άλλων στο «Ευτυχείτε» και συνέχισε:

«Όταν ξεκίνησε το Survivor είπαμε που τους βρήκαν αυτούς, αλλά τελικά εξελίχθηκαν σε μεγάλους παίκτες. Πιστεύω ότι δεν είχαμε τόσους δυνατούς παίκτες μαζεμένους ξανά».

Όσον αφορά στους Τζέιμς και Νίκο: «Ο Τζέιμς ήταν ο πιο έξυπνος παίκτης, ενώ δεν είχε την αθλητικότητα. Έβλεπες ότι ήταν τόσο έξυπνος που το χειριζόταν ακόμα και στα ματσαρίσματα. Ο Νίκος ήταν ένας μαχητής, εγώ δεν έμενα στο τι συνέβαινε στην καλύβα».

Σχετικά με τους Σάκη και Μαριαλένα: «Είναι συγκινητικό, πήγε να τη διεκδικήσει και τον κράζουν. Αν είναι ψέματα καλά κάνουν, αν είναι αλήθεια είναι πολύ συγκινητικό. Τον Γιώργο Λιβάνη τον ήξερα, τον άκουσα από το Survivor και δεν το λέω με κακία».

Survivor spoiler αποχωρηση 2/6: Ανατροπή! Αυτός αποχωρεί απόψε

Ας επιστρέψουμε όμως στα σπουδαία.

Που δεν είναι άλλα από την αποχώρηση και τον παίκτη που φεύγει…

Σάκης, Τριαντάφυλλος, Καρολίνα και Μαριαλένα είναι οι τέσσερις παίκτες που βγήκαν υποψήφιοι.

Αν και αρχικά, όλα έδειχναν ότι θα αποχωρήσει η Καρολίνα…

Τελικά έχουμε… τέλος εποχής!

Πιο συγκεκριμένα, από χωρεί ο Τριαντάφυλλος…

-Ad-