Survivor Spoiler αποχώρηση 20/1: Αυτός αποχωρεί σήμερα

Survivor Spoiler αποχώρηση 20/1: Αν προκύψει σήμερα αποχώρηση και δεν γίνουν ξανά… ανατροπές, τότε υπάρχει απόλυτο φαβορί για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Οι μπλε έκαναν, όπως πρώτοι σας αποκαλύψαμε για μια ακόμη φορά, το 2 στα 2 στα αγωνίσματα για την κατάκτηση της ασυλίας, επιβεβαιώνοντας ξανά πως είναι πολύ πιο ισχυροί και με τη νέα τους σύνθεση ως πρώην Μαχητές, από τους κόκκινους, πρώην Διάσημους.

Οι Κόκκινοι, λοιπόν, μετά την Ανθή Σαλαγκούδη, έβγαλαν στον… τάκο των υποψηφίων προς αποχώρηση και τον Περικλή Κονδυλάτο και πλέον, αυτό που όλοι περιμένουν είναι να ανακοινωθεί απόψε, από τον Γιώργο Λιανό, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού.

Σαλαγκούδη ή Κονδυλάτος; Ποιος αποχωρεί; Spoiler δεν υπάρχει ακόμα, όμως από τη στιγμή που στη διαδικασία αποχώρησης έχουν μπει δύο από τους λιγότερο δημοφιλείς παίκτες, οποιαδήποτε εκτίμηση θα είναι παρακινδυνευμένη.

Την προηγούμενη εβδομάδα δεν υπήρξε διαδικασία αποχώρησης, τελικώς, με αποτέλεσμα η Ανθή Σαλαγκούδη να παραμείνει στο Survivor.

Αυτή τη φορά θα τα καταφέρει να βγάλει εκτός τον Περικλή Κονδυλάτο;
Οι δικές μας πληροφορίες λένε πως και πάλι η Ανθή Σαλαγκούδη θα μείνει στον Αγιο Δομίνικο, καθώς είναι ελαφρώς καλύτερο το αποτέλεσμά της από εκείνο του Περικλή Κονδυλάτου.

Κάτι που πιστοποιείται και στις διαδικτυακές ψηφοφορίες.

Οπότε, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και εφόσον δεν έχουμα ξανά καμία έκπληξη και ακυρωθεί η αποχώρηση, από το Survivor θα αποχωρήσει ο Περικλής Κονδυλάτος.

Survivor Spoiler αποχώρηση 20/1: Survivor Ελλάδας

Το Survivor Ελλάδας (αγγλικά: Survivor Greece[1]) είναι η ελληνική εκδοχή του ριάλιτι επιβίωσης Survivor και είναι βασισμένο στην πρωτότυπη εκδοχή Expedition Robinson (αποστολή Robinson) που προβάλλεται στη Σουηδία. Προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2003 και μέχρι σήμερα έχει προβάλει 8 κύκλους.

Οι κύκλοι 1, 2, 3 & 4 προβλήθηκαν από τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ενώ στις αρχές του 2017 τα δικαιώματα του reality αγόρασε το ΣΚΑΪ, ο οποίος μετέδωσε τον πέμπτο κύκλο, και λόγω υψηλής αποδοχής και τηλεθέασης από το κοινό, το παιχνίδι συνεχίστηκε με τον έκτο κύκλο το 2018, τον έβδομο κύκλο το 2019 και τον όγδοο το 2021. Στην Κύπρο, το Survivor προβάλλει ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΙΓΜΑ, ταυτόχρονα με τον ΣΚΑΪ στην Ελλάδα.

Την παρουσίαση των πρώτων δύο κύκλων ανέλαβε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, του τρίτου κύκλου ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, του τέταρτου ο Γιάννης Αϊβάζης, του 5ου έως τον 7ο ο Σάκης Τανιμανίδης, ενώ παρουσιαστής του 8ου κύκλου είναι ο Γιώργος Λιανός[2]. Οι δυο πρώτοι κύκλοι γυρίστηκαν στην Μαλαισία, ο 3ος στον Παναμά, ο 4ος στην Αργεντινή, ενώ ο 5ος, ο 6ος, ο 7ος και ο 8ος κύκλος στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Το έπαθλο του νικητή στους δύο πρώτους κύκλους ήταν 200.000 ευρώ, στον τρίτο 250.000, στον τέταρτο 150.000, ενώ από τον πέμπτο και μετά 100.000 ευρώ.

Πηγή: dokari.gr