Survivor Spoiler αποχώρηση 24/3: Ανατροπή! Αυτός αποχωρεί απόψε

Survivor Spoiler αποχώρηση 24/3: Ανατροπή! Αυτός αποχωρεί απόψε

Survivor Spoiler αποχώρηση 24/3: Βραδιά αποχώρησης και έχουμε το οριστικό ανατρεπτικό spoiler σχετικά με τον παίκτη που αποχωρεί.

Τρεις υποψήφιοι μάχονται για να μείνουν στο παιχνίδι. Πρόκειται για την Αννα Μαρία Βέλλη, τον Τζέιμς και την Χριστίνα Κεφαλά.

Survivor Spoiler: Τελικά τι συμβαίνει με τον Σάκη και τη Μαριαλένα;

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (22/3) στο Survivor, είδαμε τον Σάκη να ζητά από τη Μαριαλένα να κοιμηθούν πιο κοντά. Ο 30χρονος τραυματίστηκε και έκανε ράμματα στο πόδι και ήθελε να έχει πιο κοντά του ένα άτομο που γνωρίζει και έτσι η πρώην σύντροφός του, το δέχθηκε.

Αυτό προκάλεσε διάφορα σχόλια στο Twitter, καθώς η Μαριαλένα έχει σχέση με τον Γιώργο Λιβάνη, όμως βλέπουμε στο Survivor πως όσο περνούν οι μέρες, έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Σάκη. Τι συμβαίνει τελικά ανάμεσά τους;

Η Έλενα Πολυκάρπου προχώρησε σε μία αποκάλυψη στην εκπομπή «Ευτυχείτε». Η δημοσιογράφος μίλησε με άτομο της παραγωγής από τον Άγιο Δομίνικο και διάβασε στον αέρα το μήνυμα που δέχθηκε, ξεκαθαρίζοντας τι συμβαίνει ανάμεσα στους δύο παίκτες.

Η δημοσιογράφος διάβασε τα εξής: «Υπάρχουν διάφορα spoiler που λένε ότι η Μαριαλένα έμαθε ότι στην Αθήνα την σχολιάζουν για τη σχέση της με τον Σάκη. Αλήθεια, αυτό δεν είναι δυνατόν, εκτός αν την πήραν τηλέφωνο… Η αλήθεια απέχει πολύ από αυτές τις φαντασιώσεις, η Μαριαλένα προφανώς και δεν έμαθε ποτέ όσα σχολιάζονται στην Αθήνα ούτε και η μητέρα της ζήτησε να επικοινωνήσει μαζί της.

Ο Γιώργος Λιβάνης ήξερε ότι ο Σάκης Κατσούλης θα πάει στο Survivor και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη… Ήξεραν ότι θα παίξει πολύ το reality της πρώην και του πρώην, Όσο για την αντίδραση της Μαριαλένας όταν είχε μπει στο παιχνίδι ο Σάκης, αυτό όντως συνέβη γιατί η Μαριαλένα πίστευε επειδή είχε περάσει ένας μήνας ότι δεν θα έμπαινε. Πιο πολύ πειράχτηκε επειδή μπήκε στο παιχνίδι μαζί με την Χριστίνα, καθώς θεωρούσε ότι είναι η νυν του Σάκη. Έτσι είχε αντιδράσει και είχε πει τον Σάκη «Καραγκιόζη». Αυτό ήταν και λίγο ίντριγκα της παραγωγής».

Survivor Spoiler αποχώρηση 24/3: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

Ας επιστρέψουμε, όμως, στο ποιος παίκτης θα αποχωρήσει απόψε από το ριάλιτι.

Εδω φαίνεται ότι έχουμε ανατροπή. Πληροφορίες ανέφεραν ότι η Χριστίνα… φεύγει!

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή «Ευτυχείτε», τελικά, θα φύγει η Άννα Μαρία. Ναι. Μεγάλη ανατροπή…