Survivor Spoiler αποχώρηση 27/1: Αυτός αποχωρεί σήμερα

Survivor Spoiler αποχώρηση 27/1: Βραδιά… αποχώρησης η αποψινή στο Survivor και μετά το συγκλονιστικό επεισόδιο της Τρίτης το ενδιαφέρον εστιάζεται στο ποιος ή ποια (για να είμαστε πιο σωστοί) θα αποτελέσει παρελθόν για το ριάλιτι επιβίωσης.

Οι Κόκκινοι κατάφεραν με τις ψήφους τους να βγάλουν ως υποψηφίους προς αποχώρηση και τα τρία μέλη της «ομάδας» Σαλαγκούδη, κοινώς τον Περικλή, την Ανθή και την Ασημίνα και το ενδιαφέρον εστιάζεται ποια στο ποιος θα είναι αυτός που απόψε θα αποχωρήσει.

Το ερώτημα δεν είναι άλλο απ’ το αν μπορεί μέσα σε μια εβδομάδα να αλλάξει η διάθεση και η στάση του τηλεοπτικού κοινού, εκείνου τουλάχιστον που την περασμένη εβδομάδα είχε αναδείξει την Ανθή Σαλαγκούδη ως δημοφιλέστερη.

Τι σημαίνει αυτό; Πριν μια εβδομάδα η Ανθή πήρε τις περισσότερες θετικές ψήφους μεταξύ όλων των παικτών της κόκκινης ομάδας, όπερ σημαίνει ότι ακόμα και στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και με αντιπάλους μόνο τον Περικλή και την Ασημίνα, πολύ δύσκολα θα ανατραπεί αυτή η «δημοφιλία» σε αποχώρηση.

Κοινώς, θα είναι τεράστια έκπληξη αν απόψε ανακοινωθεί η αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη. Ποιος, όμως, εκ των Ασημίνα Ιγγλέζου και Περικλή Κονδυλάτου θα αποχωρήσουν, εφόσον επιβεβαιωθεί ξανά η δυναμική της Σαλαγκούδη;

Survivor Spoiler αποχώρηση 27/1: Αυτός αποχωρεί σήμερα

Οι πρώτες πληροφορίες που έχουν φτάσει από διάφορες πηγές θέλουν την Ασημίνα Ιγγλέζου να μένει πίσω στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού. Δεν πρόκειται για επιβεβαιωμένο Spoiler, αλλά για διαρροές και ως τέτοιες τις καταγράφουμε.

Είναι άλλωστε, εντελώς διαφορετικός ο τρόπος με τον οποίο προκύπτει το αποτέλεσμα στη διαδικασία της τηλεοπτικής ψηφοφορίας, αφού το δυνατό fan club της Σαλαγκούδη είναι πολύ πιθανό να έχει προσφέρει και δεύτερη ψήφο υποστήριξης στον Περικλή.
Αυτή είναι μια λεπτομέρεια που θα καθορίσει τις εξελίξεις εις βάρος της Ασημίνας.

Πάντως, στην απλή διαδικτυακή ψηφοφορία, όπου δεν επιτρέπονται διπλές, τριπλές και… εκατονταπλές ψήφοι, το μέχρι στιγμής αποτέλεσμα είναι πολύ πιο κοντά στις πραγματικές διαθέσεις του τηλεοπτικού κοινού.

Κι αυτό, αν και σήμερα δεν επιβεβαιωθεί, θα πρέπει να προβληματίσει ξανά την παραγωγή του Survivor…

Πηγή: dokari.gr