Survivor spoiler αποχώρηση 28/2: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα

Survivor spoiler αποχώρηση 28/2: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα

Survivor spoiler αποχώρηση 28/2: Το βραβευμένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ επιστρέφει αποφασισμένο να σας συναρπάσει ξανά!

Το αποψινό επεισόδιο του Survivor υπόσχεται να ανατρέψει τα δεδομένα και να κρατήσει τους φανατικούς τηλεθεατές σε αγωνία. Π
αρακολουθήστε τη συναρπαστική δράση καθώς οι παίκτες αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις και ανατροπές που θα σας καθηλώσουν από την αρχή ως το τέλος. Μη χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε μια αξέχαστη τηλεοπτική εμπειρία απόψε το βράδυ στον ΣΚΑΪ!

Survivor spoiler αποχώρηση 28/2: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα

Διάσημοι και Μαχητές θα παλέψουν για να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας, την ίδια ώρα που οι εντάσεις μεταξύ των δύο ομάδων δεν σταματούν.

Σήμερα επίσης, η Έλενα Αμανατίδου, η Μαρία Αντωνά, η Κατερίνα Δαλάκα και η Χρύσα Χατζηγεωργίου θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στον αγώνα αποχώρησης προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Αυτή η παίκτρια αποχωρεί από το Survivor

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο σήμερα θα αποχωρήσει από το παιχνίδι παίκτρια των Διασήμων.

Συγκεκριμένα, η Έλενα Αμανατίδου δεν θα τα καταφέρει στον αγώνα αποχώρησης και έτσι θα φύγει από το παιχνίδι.

«Θεωρεί η ομάδα μου ότι αγωνιστικά είμαι η πιο αδύναμη και το σέβομαι. Είμαι λίγο καιρό στο παιχνίδι και ήξερα ότι είναι μειονέκτημα να μπαίνεις στα μέσα του παιχνιδιού», είχε πει μεταξύ άλλων η παίκτρια των Κόκκινων όταν άκουσε πως θα είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση της εβδομάδας.