Survivor Spoiler αποχώρηση 28/4: Οριστικό! Αυτός αποχωρεί σήμερα

Survivor Spoiler αποχώρηση 28/4: Οριστικό! Αυτός αποχωρεί σήμερα

Survivor Spoiler αποχώρηση 28/4: Από τη μία στιγμή στην άλλη αλλάζουν οι συμπάθειες στο Survivor και από εκεί που στο περιθώριο ήταν ο Αλέξης Παππάς και ο Τριαντάφυλλος, αυτή τη στιγμή στην ίδια θέση βρίσκονται οι Τζέιμς και Νίκος Μπάρτζης.

Οι δύο φίλοι βρίσκονται στόχαστρο από τους υπόλοιπους και ειδικά από την μπλε ομάδα, με την Καρολίνα μάλιστα να σχολιάζει αρνητικά τα λόγια τους, τα οποία δεν της άρεσαν. Η Καρολίνα τόνισε ότι δεν είναι ωραίο να λένε ότι έχουν πιάσει μια γωνία και δεν ενοχλούν κανέναν, ενώ λόγος έγινε και για το γεγονός ότι φέρονται σαν να περιμένουν να τελειώσει το παιχνίδι.

Η Μαριαλένα δήλωσε ότι δικαιώνεται ο Αλέξης Παππάς για τα όσα έλεγε κατά του «δίδυμου». «Τα βλέπουν όλοι από μόνοι τους χωρίς να τους έχουμε πει εμείς κάτι ή να τους έχουμε δασκαλέψει. Αποδείχτηκε ότι δεν είμαστε οι τρελοί του χωριού, έχουν κάνει πράγματα που ενοχλούν και δόξα τω Θεώ δικαιωνόμαστε».

Η ίδια, χαρούμενη που κέρδισε στο τελευταίο ματς τον Σάκη Κατσούλη δεν τον άφησε σε ησυχία από τα πειράγματα, ωστόσο όλα τελείωσαν με αγκαλιές και χάδια.

Παράλληλα, ο Τριαντάφυλλος τα βρήκε ξανά με τον Ηλία Μπόγδανο, με τον δεύτερο να του λέει ότι δεν θέλει να φύγει. «Έχουμε αφήσει πίσω μας ότι μας έφερνε σε ένταση. Έχει παίξει ρόλο ότι έφυγε ο Άλεξ».

Η αλλαγή συμπεριφοράς Τζέιμς και Νίκου

Με ένα ψηλό κλαρί αγκαλιά εμφανίστηκε στο συμβούλιο ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος σύστησε σε όλους τον Αλέξη Παππά, ο οποίος για τον ίδιο δεν έχει αποχωρήσει ποτέ και δικαιώνεται για τα όσα έλεγε.

Ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τον Ηλία Μπόγδανο αν έχει αλλάξει η σχέση του με τους δύο «μπλε», με τον τραγουδιστή να το παραδέχεται.

«Από τη στιγμή που έφυγε ο Άλεξ δεν έχουμε επαφή, ενώ λέγαμε και 10 πράγματα. Τώρα ξαφνικά είμαστε στα τυπικά και με παραξένεψε γιατί έγινε μέσα σε μια νύχτα».

»Την ημέρα που έφυγε ο Αλέξης θα φτιάξουν οι σχέσεις στην κόκκινη ομάδα. Στο συμβούλιο το αρνήθηκαν και την επόμενη μέρα το επιβεβαίωσαν», είπε ο Τζέιμς.

Η ψηφοφορία

Πρώτος υποψήφιος από την κόκκινη ομάδα βγήκε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος σηκώθηκε και άρχισε να φιλάει έναν προς έναν τους συμπαίκτες του.

Ο Παύλος υπέδειξε τον Τζέιμς και ο Ηλίας Μπόγδανος τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Ως εκ τούτου η τετράδα των υποψηφίων είναι οι Κώστας, Ντάφι, Τζέιμς και Ασημακόπουλος.

Survivor Spoiler αποχώρηση 28/4: Οριστικό! Αυτός αποχωρεί σήμερα

Απόψε ο ζαχαροπλάστης θα αποχωρήσει από το reality επιβίωσης, όμως πριν συμβεί αυτό θα έχουμε το αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία. Μπορεί η πλειοψηφία του τηλεοπτικού κοινού να περιμένει πως και πως την αποχώρηση, όμως το έχουμε ξαναπεί πως για τους παίκτες το σημερινό αγώνισμα, ίσως και να είναι το πιο σημαντικό.

Αυτοί που θα χαμογελάσουν σήμερα λοιπόν, θα είναι οι κόκκινοι. Για δεύτερη συνεχόμενη βδομάδα κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας και έτσι απόψε θα χαμογελάσουν και πάλι.