Survivor spoiler αποχωρηση 28/4: Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει;

Survivor spoiler αποχωρηση 28/4: Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει;

Survivor spoiler αποχωρηση 28/4: Μετά από μία ημέρα ένταση, τόσο στο αγώνισμα όσο και στο συμβούλιομ προέκυψαν 4 υποψήφιοι. Ποιος αποχωρεί;

Ακόμα ένα ντέρμπι από τα πολλά που έχουν διεξαχθεί στο Survivor είδαμε απόψε, με τις δύο ομάδες να παλεύουν στο τελευταίο ματς για να πάρουν την ασυλία.

Με νίκη για την κόκκινη ομάδα ξεκίνησε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, καθώς ο Ηλίας επικράτησε του Κόρομι, ωστόσο η Ελένη έφερε την ισοφάριση για τους Μπλε κόντρα στη Νικολέττα.

Η αναμέτρηση εξελίχθηκε ξανά σε ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν βήμα βήμα στις νίκες. Ο Σάκης έβαλε μπροστά τους Κόκκινους με 4-3 κόντρα στον Κόρομι, ενώ ο Κώστας Παπαδόπουλος επικράτησε του Γιώργου Ασημακόπουλου για το 5-4 της μπλε ομάδας.

Ο Παύλος βγήκε νικητής από την αναμέτρηση με τον Ηλία για το 6-5 των μπλε, ενώ η Μαριαλένα νίκησε την Καρολίνα για το 7-6 της μπλε ομάδας. Ο Παύλος συνέχισε τις νίκες κόντρα στον Ηλία για το 8-6, όμως η Νικολέττα με δύο στα δύο μείωσε σε 8-7 για τους Κόκκινους. Ο Σάκης έφερε ξανά το αγώνισμα στα ίσια γράφοντας το 8-8.

Η Μαριαλένα πέτυχε το 9-8 κόντρα στην Καρολίνα, ο Σάκης ισοφάρισε για το 9-9 απέναντι στον Παύλο και έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στο flag race.

Τζέιμς και Μαριαλένα νίκησαν Σάκη και Καρολίνα και δεν θα αναγκαστούν να ψηφίσουν για δεύτερη μέρα έναν συμπαίκτη τους.

Νικητής της ατομικής ασυλίας για την κόκκινη ομάδας βγήκε ο Ηλίας Μπόγδανος. Ο ίδιος ξέσπασε σε κλάματα όταν προσπάθησε να μιλήσει με τον Γιώργο Λιανό και ο Τριαντάφυλλος έτρεξε να τον αγκαλιάσει. Μετά από τον Ντάφι ακολούθησαν ο Ασημακόπουλος και η Καρολίνα.

Survivor spoiler 28/4: Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ενα ακόμη δυνατό συμβούλιο μετά την νίκη της μπλε ομάδας και την ασυλία του Ηλία Μπόγδανου.

Στο συμβούλιο και πάλι ανέβηκαν οι τόνοι πάλι με αφορμή την αποχώρηση του Αλέξη Παππά και στη στάση των James και Νίκου.

Η κόκκινη ομάδα πέρασε σε ψηφοφορία με τους παίκτες να θέτουν από την ομάδα τους ως υποψήφιο τον Τριαντάφυλλο. Άρα αρχικά οι δυο πρώτοι παίκτες προς υποψήφιοι είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος από την μπλε ομάδα και ο Τριαντάφυλλος από την κόκκινοι.

Οι δυο παίκτες που κέρδισαν την ατομική ασυλία, ο Παύλος και ο Ηλίας κλήθηκαν να «δώσουν» τους άλλους δυο υποψήφιους.

Τα spoilers είχαν «μιλήσει» εδώ και μέρες. Ο Παύλος έθεσε ως υποψήφιο τον James και ο Ηλίας τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Άρα οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Τριαντάφυλλος, ο James και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Survivor spoiler αποχωρηση 28/4: Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει;

Σύμφωνα με το διαδικτυακό γκάλοπ του QuizChef.gr, φαίνεται πως Τζέιμς και Τριαντάφυλλος συγκεντρώνουν πάνω τους τον μεγαλύτερο όγκο των θετικών ψήφων για εξασφάλιση της παραμονής στο Survivor και αυτήν την εβδομάδα.

Φυσικά, την πρώτη θέση θα την κατακτήσει ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος κινείται σε ποσοστό κοντά στο 50%, ενώ είναι εξαιρετικά υψηλό το ποσοστό που συγκεντρώνει ο Τριαντάφυλλος, κινούμενος κοντά στο 40%.

Αυτό, βέβαια, έρχεται σε αντίθεση με τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών των προηγούμενων εβδομάδων. Τι εννοούμε. Πως με αντιπάλους και τον Παπαδόπουλο και τον Ασημακόπουλο, ο Τριαντάφυλλος συγκέντρωσε λιγότερες θετικές ψήφους και από τους δύο.

Ομως, τώρα, που είναι στην ψηφοφορία ο Καφετζής και ξανά ο Ασημακόπουλος και ο Παπαδόπουλος, διαδικτυακά τουλάχιστον, παρατηρείται μια τεράστια απόκλιση στις ψήφους.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι τρίτος με μόλις 7% θετικών ψήφων και τελευταίος ο Κώστας Παπαδόπουλος, με ακόμα μικρότερο ποσοστό, μόλις 4%.

Φαίνεται, λοιπόν, ο Κώστας Παπαδόπουλος ως το μεγάλο φαβορί -σύμφωνα με τα διαδικτυακά γκάλοπ- για την αποχώρηση.

-Ad-