Survivor spoiler αποχώρηση 3/3: Αυτός είναι το φαβορί για να αποχωρήσει

Survivor spoiler αποχώρηση 3/3: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα

Survivor spoiler αποχώρηση 3/3: Ο αγώνας τελείωσε 10-8 υπέρ των κόκκινων, που κέρδισαν ακόμα μία ασυλία και πήγαν στο συμβούλιο του νησιού ως παρατηρητές.

Ανατρεπτικό ήταν το επεισόδιο της Τρίτης (2/3) στο Survivor, καθώς η απόφαση που πήραν Κρις και Αλέξης πριν το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, καθόρισαν στην ουσία το αποτέλεσμα.

Οι δυο τους αποφάσισαν να μην αγωνιστούν και έτσι η μπλε ομάδα δέχθηκε δύο πέναλτι. Σκοπός τους ήταν να δείξουν πως δεν είναι οι πιο αδύναμοι παίκτες στη μπλε ομάδα, όπως οι περισσότεροι πιστεύουν, κάτι που τελικά εν μέρει φάνηκε.

Οι κόκκινοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρον τα δύο πέναλτι και επέλεξαν για τις δύο αυτές «μάχες» τον Πάνο Καλλίδη. Και στις δύο, ο τραγουδιστής έχασε, ενώ γενικά στον αγώνα είχε 4/4 ήττες. Το «πείραμα» σύμφωνα με τον Αλέξη και το Κρις πέτυχε, όμως οι υπόλοιπο μπλε τα έβαλαν μαζί τους, ενώ υποστήριξαν στο… φουλ στον Καλλίδη.

Ο αγώνας τελείωσε 10-8 υπέρ των κόκκινων, που κέρδισαν ακόμα μία ασυλία και πήγαν στο συμβούλιο του νησιού ως παρατηρητές.

Survivor spoiler αποχώρηση 3/3: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα!

Εκεί οι μπλε ψήφισαν και με 9 ψήφους δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση βγήκε ο Αλέξης. Μετά ο Τζέιμς ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας, έπρεπε να επιλέξει τον τρίτο και τελευταίο υποψήφιο.

Όπως ανέφερε, Νίκος και Πάνος τον πλησίασαν και του ζήτησαν να τους ψηφίσει, ώστε να βγει ένας από τους δύο στον τάκο και να υπάρχει ένας αγαπητός παίκτης εναντίον στους δυο στη ψηφοφορία, ώστε να καταφέρει να «διώξει» έναν.

Τελικά ο αρχηγός της μπλε ομάδας ανέφερε πως ο Πάνος Καλλίδης είναι ο πιο διάσημος παίκτης στο παιχνίδι και έτσι σίγουρα θα έχει την υποστήριξη του κόσμου, με αποτέλεσμα να τον ψηφίσει.

Survivor spoiler αποχώρηση 3/3: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα!

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση λοιπόν είναι όλοι άντρες και δεν είναι μέσα σε αυτούς ο Ταβλαδάκης, όπως είχαν αναφέρει τα spoilers. Αλέξης Παππάς, Chris Σταμούμης και Πάνος Καλίδης!

Τα στατιστικά δείχνουν ότι το μοντέλο και ηθοποιός, Αλέξης Παππάς έχει πιστούς φίλους που τον στηρίζουν στο ριάλιτι επιβίωσης και όπως λέγεται το παιχνίδι θα παιχτεί ανάμεσα στον Chris και τον Πάνο.

Ποιος τελικά θα φύγει;

Τα στατιστικά δείχνουν τον… Chris

-Ad-