Survivor spoiler αποχώρηση 31/3: Αυτός αποχωρεί απόψε

Survivor spoiler αποχώρηση 31/3: Αυτός αποχωρεί απόψε

Survivor spoiler αποχώρηση 31/3: Όπως σας είχαμε ενημερώσει από τα ξημερώματα της Τρίτης, οι μπλε έκαναν το 2-0.

Οι κόκκινοι το πάλεψαν, αλλά στο τέλος οι μπλε ήταν εκείνοι που χαμογέλασαν, κερδίζοντας και τη δεύτερη ασυλία.

Survivor spoiler ασυλία – ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ σήμερα: «Θέλω να κερδίσει ο Νίκος στο Survivor 4»

Η Άννα Μαρία Βέλλη μίλησε για την εμπειρία που έζησε στο «Survivor 4» και τόνισε ότι ο Νίκος Μπάρτζης «δεν είναι υποχείριο κανενός»

ΗΆννα Μαρία Βέλλη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Love it», λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της από το «Survivor 4».

«Είμαι καθαρή, φαγωμένη και έχω κοιμηθεί σε κρεβάτι. O Νίκος δεν έπρεπε να δώσει τη Χριστίνα. Του είχα πει ότι εφόσον τα παιδιά δεν ψηφίζουν αγωνιστικά πρέπει να δώσει είτε τη Μαριαλένα είτε τον Αλέξη».

Παράλληλα, τόνισε ότι ο πιο διπρόσωπος παίκτης στο ριάλιτι, σύμφωνα με την ίδια, είναι ο Αλέξης Παππάς.

«Θα πει αυτό που χρειάζεται για να δημιουργήσει την ίντριγκα που θέλει, ανεξαρτήτως αν προηγουμένως είχε πει κάτι άλλο», ενώ για τον Νίκο Μπάρτζη είπε ότι «δεν είναι υποχείριο κανενός. Είναι ο πιο ξεροκέφαλος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου».

Για τη σχέση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, σχολίασε: «Ο Σάκης σίγουρα μετέφερε πράγματα στη Μαριαλένα.

Δεν ήταν ένας απλός φίλος της, ήταν ένας άνθρωπος που ήταν μαζί αρκετό καιρό, ζούσαν μαζί, ήξερε καλά πώς να τη χειριστεί.

Η μεταστροφή στη συμπεριφορά της ήταν αυτό που με πλήγωσε περισσότερο. Έχει κάνει τη μεγαλύτερη κωλοτούμπα μέσα στο παιχνίδι.

Μόλις μπήκε ο Σάκης, έκανα χιουμοριστικά μια κουβέντα μαζί του και τον είχα ρωτήσει: “της την πέφτεις;” και μου είχε απαντήσει “ναι” αλλά είχαμε γελάσει.

Γενικότερα έχουν έρθει πολύ κοντά τα παιδιά, αν θέλουν να είναι ξανά μαζί και είναι όντως ευτυχισμένοι, τους το εύχομαι».

Αναφερόμενη στο στιγμιότυπο που τη βλέπουν οι τηλεθεατές να κρύβει το μπαλάκι της αντίπαλης ομάδας στον στίβο μάχης, είπε ότι «αποκλείεται να έχω κάνει εγώ τέτοιο πράγμα. Δεν ξέρω πώς έχει παιχτεί στον αέρα.

Δεν υπάρχει περίπτωση να έκρυψα το μπαλάκι της αντίπαλης ομάδας. Είμαι κάθετη σε αυτό. Είναι μια κίνηση που δεν θα έκανα ποτέ».

Κλείνοντας, στην ερώτηση αν έφθαναν στον τελικό ο Τζέημς και ο Νίκος, ποιος θα επιθυμούσε να κερδίσει, τότε η ίδια απάντησε ο Νίκος.

Survivor spoiler αποχώρηση 31/3: Αυτός αποχωρεί απόψε

Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Τριαντάφυλλος, η Μαριάνθη Κάσδαγλη και η Ελένη Χαμπέρη.

Ποιος θα φύγει όμως;

Οι πρώτες μας πληροφορίες αναφέρουν ότι φαβορί για να αποχωρήσει είναι Ελένη.

Μείνετε, όμως… συντονισμένοι, διότι σε λίγες ώρες θα επανέλθουμε με το οριστικό spoiler.