Survivor spoiler αποχωρηση 5/1: Αυτός αποχωρεί σημερα από το παιχνίδι

Survivor spoiler αποχωρηση 5/1: Αποχωρηση έχουμε απόψε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ποιος παίκτης θα είναι εκείνος που θα πει «αντίο»;

Ελισάβετ Σπανού σοκάρει τον Μουτσινά: «Δεν παίζει κα…α»

Η Ελισάβετ Σπανού αποχώρησε πρώτη από το Survivor και το απόγευμα της Τρίτης βρέθηκε καλεσμένη στο Καλό Μεσημεράκι. Ο Νίκος Μουτσινάς είχε δεκάδες ερωτήσεις και η τραγουδίστρια δημιούργησε νέα ερωτηματικά με κάποιες λεγόμενά της. Βέβαια, δεν έλειψαν και οι… ακατάλληλες στιγμές.

Όταν ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε για να μάθει τι έχει συμβεί με την έκρηξη του Βαλάντη προς τη Μυριέλλα Κουρεντή, η Ελισάβετ Σπανού απάντησε: «Η Μυριέλλα Κουρεντή έσπρωχνε κι άλλους από την άλλη μεριά και δεν πέθαινε. Νομίζω ότι ήταν αφορμή για όλα τα άλλα που υποβόσκουν και δεν βλέπετε».

«Τι δεν βλέπουμε; Όντως παίζει κάτι;», ρώτησε ο Νίκος Μουτσινάς και τότε πήρε την απάντηση που δεν έπρεπε…

«Ρε συ, δεν μπαίνω στη διαδικασία τώρα. Παίζει δεν παίζει κα…α!», είπε η Ελισάβετ Σπανού και ο Νίκος έπεσε λιπόθυμος…

Survivor: Ο Βαλάντης «πετσοκόβει» και τον Κωνσταντάρα – «Διπρόσωπος, γνωριζόμαστε από παλιά»

Με μεγάλη ένταση επέστρεψαν από το τελευταίο συμβούλιο του Survivor, όπου βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση ο Βαλάντης, οι Διάσημοι στην παραλία τους. Μάλιστα, ο δημοφιλής τραγουδιστής απασφάλισε κατά πάντων ενώ για πρώτη φορά κατακεραύνωσε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

«Είναι πολύ διπρόσωπος! Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που το ζω, γνωριζόμαστε και παλιότερα… Το παιδί έχει μάθει να φέρεται έτσι, είναι η ζωή του έτσι. Είναι διπλωμάτης; Δεν ξέρω… Εγώ είμαι καθαρός. Για αυτό και πάντα τους φέρνω αντιμέτωπους με αυτά που λένε και αυτά που πράττουν και δεν μπορούν να μου απαντήσουν» σημείωσε με νόημα ο Βαλάντης στην κάμερα του Survivor ενώ προηγήθηκε έντονος καβγάς ανάμεσα τους.

«Αλλάζουν συνεχώς τη συζήτηση όπως κάνουν οι πολιτικοί, γιατί ο Λάμπρος προσπάθησε να υπάρξει και πολιτικός οπότε το έχει στο αίμα του λίγο να διπλωματίζει. Εγώ δεν διπλωματίζω. Εγώ είμαι στρέιτ και όποιος με γουστάρει».

«Βρε τι λες; Τι λες; Τι λες; Είσαι καλά; Πήγαινε κάνε μια βόλτα! Τι λες; Μου είπες ότι σου έκανα επίθεση; Δεν σου έκανα παρά ανέφερα τις επιθέσεις που έκανς στους άλλους, αγόρι μου… Γιατί επιτέθηκες άδικα σε δύο ανθρώπους! Δεν μείωσε έναν άνθρωπο λέγοντας «ποια είσαι εσύ Μυριέλλα»; Δεν είπες χθες «σε γράφω στα αρχ@ι@ μου»; Μη λες τώρα ότι εγώ έκανα επίθεση όταν αναφέρω τις επιθέσεις που κάνεις εσύ στους άλλους, κάνω αναφορά. Την έκανες σκουπίδι και απλά του ανέφερα» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας εξοργισμένος προς τον τραγουδιστή και συμπαίκτη του.

Μια ωραία ατμόσφαιρα σίγουρα… δεν είναι οι Διάσημοι στο Survivor!

Survivor spoiler αποχωρηση 5/1: Αυτός αποχωρεί σημερα από το παιχνίδι

Πάμε, όμως, και στα… φρέσκα νέα! Που δεν είναι άλλα από την αποψινή αποχώρηση.

Τρεις υποψήφιοι από την ομάδα των Διασήμων.

Οι Βαλάντης, Κουρεντή και Ευρυδίκη.

Από την τριάδα υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, εκτός και αν…

Πιο συγκεκριμένα, ο Βαλάντης είναι φαβορί για να αποχωρήσει εκτός κι αν ο κόσμος θέλει να τον κρατήσει στο παιχνίδι, ώστε να έχουμε νέες κόντρες με Κατσαούνη-Κουρεντή.

Σε λίγες ώρες, θα επανέλθουμε με το οριστικό spoiler.