Survivor spoiler αποχωρηση 5/5: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σημερα

Survivor spoiler αποχωρηση 5/5: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σημερα

Survivor spoiler αποχωρηση 5/5: Βραδιά ασυλίας η χθεσινή (4-05) και η κόκκινη ομάδα τα κατάφερε και πάλι και όχι απλά κέρδισε αφού το σκορ ήταν απίστευτο!

Οι μπλε ηττήθηκαν με 10 – 2 από τους κόκκινους. Και δεν κέρδισαν απλά την ασυλία αφού το μενού σήμερα είχε και έπαθλο φαγητού αλλά και πάρτι.

Πριν την έναρξη του αγωνίσματος ο Γιώργος Λιανός τους ανακοίνωσε πως όποια ομάδα κέρδιζε να είχε και την ασυλία, και το φαγητό αλλά και διασκέδαση σε ένα 90s πάρτι με παίκτες από την κερδισμένη Τουρκική ομάδα.

Survivor: Εκνευρισμός πριν από τη δεύτερη ασυλία

Έναν καθηλωτικό αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες παρακολουθήσαμε χτες στο Survivor.

Νικητές αναδείχθηκαν οι Κόκκινοι που μπήκαν σαρωτικά στο τερέν αν και για λίγο νομίζαμε πως οι Μπλε θα έκαναν την ανατροπή.

Οι τόνοι ανέβηκαν λίγο πριν από τη διεκδίκηση του δεύτερου αγώνα ασυλίας, όταν τα λόγια του Νίκου Μπάρτζη παρερμηνεύθηκαν σύμφωνα με τον ίδιο από τον Ηλία Μπόγδανο.

Αυτό που είπε ήταν ότι εφόσον ξέρει ότι αυτός θα βγει στον τάκο από τους συμπαίκτες του το μόνο που τον νοιάζει είναι το φαγητό για να έχει τη δύναμη να προχωρήσει. Ο Ηλίας του το γύρισε μπούμερανγκ με τον Μπάρτζη να τον χαρακτηρίζει τον νέο Αλέξη Παππά.

«Έφυγε ο Παππάς και σπέρνεις εσύ ρε φίλε, τι να σου πω» είπε και πήρε απάντηση «Άμα πιστεύεις αυτό ντροπή σου» απάντησε ο Μπόγδανος.

Στον δεύτερο αγώνα ασυλίας με έπαθλο φαγητό οι Κόκκινοι είχαν καλή αρχή πετυχαίνοντας γρήγορα το 6-2.

Το σερί συνεχίστηκε και πήραν πανηγυρικά τη νίκη με το απίστευτο 10-2. Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν ψάχνοντας μεταξύ τους οι Μπλε τις ευθύνες όσο ο Μπόγδανος και ο Τριαντάφυλλος φιλιόντουσαν και πάλι στο στόμα. «Ναι! Το ήθελα το φάσωμα!» φώναξε ενθουσιασμένος.

Survivor: Νέο «ερωτικό» καβγαδάκι Μαριαλένας – Σάκη!

Νέο sequel στο ρομάντζο Μαριαλένας και Σάκη παρακολουθήσαμε απόψε στο Survivor με την παίκτρια να δηλώνει δυσαρεστημένη εξαιτίας της συμπεριφοράς του πρώην αγαπημένου της απέναντί της.

Advertisement
Τα καλύτερα «φιλαράκια» της παραλίας είχαν πάλι ένταση καθώς εκείνη τον κατηγόρησε ότι της μίλησε άσχημα κι απότομα με τον Σάκη να μην το δέχεται με τίποτα.

«Δεν είμαι καλά ψυχολογικά, η ομάδα μου χάνει, δεν είμαστε δεμένοι. Είμαι η μονή γυναίκα που είμαι πέντε μήνες στο παιχνίδι. Όλο αυτό μου βγαίνει υπάρχει μία έκρηξη συναισθημάτων» άρχισε να εξηγεί η Μαριαλένα στο κιου.

«Ένας άνθρωπος που αγαπάει δεν συμπεριφέρεται όπως μου συμπεριφέρθηκε σήμερα. Όταν βλέπεις τον άνθρωπο που λες ότι αγαπάς και δεν είναι καλά – κι ίσως παρεξήγησα μια αντίδραση – κάθεσαι και του εξηγείς και του λες λίγα λόγια δεν σηκώνεσαι και φεύγεις και απαξιείς» συνέχισε.

Από πλευράς του, ο Σάκης πέρασε στην αντεπίθεση και της είπε ότι καλό είναι να αρχίσει να σκέφτεται κι εκείνη πως νιώθει ο ίδιος κι όχι μόνο να κάνει παράπονα».

Survivor spoiler αποχωρηση 5/5: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σημερα

Υποψήφιοι για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα στο Survivor είναι οι Τζέιμς Καφετζής, Νίκος Μπάρτζης και Παύλος Γαλακτερός.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα για τη δημοτικότητα των παικτών, ο τελευταίος φαίνεται φαβορί για να αποχωρήσει αλλά κανείς δεν μπορεί να το πει με σιγουριά καθώς δεν αποκλείονται οι ανατροπές!

Σε κάθε περίπτωση, οι μπλε δείχνουν σε κακό φεγγάρι αφού οι πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο αναφέρουν ότι οι κόκκινοι θα κερδίσουν και την Τετάρτη στο αγώνισμα επάθλου που παραδοσιακά παρακολουθούμε πριν τις αποχωρήσεις στο Survivor. Αν αυτό επιβεβαιωθεί, τότε θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο η γκρίνια και η ένταση στη μπλε ομάδα…

-Ad-