Survivor spoiler αποχώρηση 7/3: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα

Survivor spoiler αποχώρηση 7/3: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα

Survivor spoiler αποχώρηση 7/3: Διπλό ενδιαφέρον σήμερα στο ριάλιτι επιβίωσης. Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο; Ποιος παίκτης αποχωρεί τελικά;

Survivor spoiler αποχώρηση 7/3: Όσα θέλετε να μάθετε για το Survivor 2024 και τις εξελίξεις της Πέμπτης 7 Μαρτίου. Η ομάδα που κέρδισε τον αγώνα επάθλου φαγητού είναι η “Ακρόπολη”. Η παίκτρια που αποχωρεί οριστικά από το παιχνίδι και έχει ήδη ξεκινήσει το ταξίδι επιστροφής στην Ελλάδα είναι η Μαρία Παπαδάκη.

Survivor spoiler 7/3: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο

Οι διάσημοι και οι μαχητές θα αγωνιστούν με μεγάλη αποφασιστικότητα για να φτάσουν στην κορυφή με 10 πόντους και να ενισχύσουν τις δυνάμεις τους. Τα πιο πρόσφατα νέα δείχνουν ότι η μπλε ομάδα κέρδισε τον αγώνα επάθλου, δίνοντας στους μαχητές την ευκαιρία να απολαύσουν την Τσικνοπέμπη.

Αν δεν υπάρξει ανατροπή της τελευταίας στιγμής, αυτό είναι το πρώτο έπαθλο φαγητού μετά από καιρό για την μπλε ομάδα, που είχε μείνει με αυτό το παράπονο. Άλλωστε αυτό έλεγαν μετά από κάθε ήττα, πως οι κόκκινοι δεν χάνουν αγώνα με έπαθλο φαγητό. Τώρα ήρθε η σειρά τους λοιπόν.

Εκεί που σίγουρα θα παιχτεί η ανατροπή είναι στις μονομαχίες αποχώρησης που θα προβληθούν μετά από τον αγώνα. Καθώς πάντα πραγματοποιούνται μια ημέρα αργότερα, αλλά προβάλλονται στο ίδιο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor spoiler αποχώρηση 7/3: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα

Η Ευγενία Μπόρλα, η Αναστασία Τσέρου και η Μαρία Αντωνά από την κόκκινη ομάδα και η Μαριλίνα Βακονδίου από τη μπλε ομάδα θα αναμετρηθούν δια ζευγαριών για να διασφαλίσουν τη θέση τους στο Survivor 2024. Στον αγώνα για την 4η ασυλία, η Αναστασία κατάφερε να αντλήσει 4 πόντους σε 4 διαδρομές, ανατρέποντας τα δεδομένα των επιδόσεών τους και προηγούμενη της Μαρίας Αντωνά. Έτσι, είναι αυτή που αναμένεται να επιλέξει τον τελικό στόχο.

Οι συνδυασμοί διαμορφώνονται ως εξής: Αναστασία Τσέρου – Ευγενία Μπόρλα και Μαρία Αντωνά – Μαριλίνα Βακονδίου. Το ζευγάρι που πιθανότατα θα αναμετρηθεί στον τελικό, βάσει των προβλέψεων για την εβδομάδα, είναι η Μαρία Αντωνά με την Ευγενία Μπόρλα. Ωστόσο, το φαβορί για αποχώρηση από το Survivor 2024 φαίνεται να είναι η Ευγενία Μπόρλα. Αναμένουμε το οριστικό spoiler για το επεισόδιο της Πέμπτης 7/3.