Survivor Spoiler αποχώρηση 7/4: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα

Survivor Spoiler αποχώρηση 7/4: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα

Survivor Spoiler αποχώρηση 7/4: Τέσσερις υποψήφιοι, μία αποχώρηση απόψε από το ριάλιτι επιβίωσης. Ποιος είναι αυτός;

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από νωρίς, οι κόκκινοι ήταν οι νικητές στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας. Έτσι έχουμε 4 παίκτες στον… τάκο!

Survivor: Είναι ζευγάρι τελικά η Μαριαλένα και ο Σάκης;

Η παραγωγή χώρισε τον Σάκη Κατσούλη από τη Μαριαλένα, όσα ακολούθησαν δίνουν… τροφή για σχόλια, όμως η μητέρα της παίκτριας του Survivor είναι κατηγορηματική. Ο Λιανός, από την άλλη, όχι…

Το μέγα ερώτημα είναι ένα. Εξακολουθούν να έχουν σχέση ο Σάκης Κατσούλης με τη Μαριαλένα; Οι δυο τους είναι ολοφάνερο ότι έχουν έρθει πιο κοντά. Οποιος ανατρέξει πίσω στο χρόνο, δεν μπορεί να αγνοήσει το «καραγκιόζης» με το οποίο «στόλισε» η Μαριαλένα τον Σάκη όταν έκανε την εμφάνισή του στην παραλία.

Από το «καραγκιόζης» στα δάκρυα και τις αγκαλιές, τις αφιερώσεις νίκης και τα «μαλλιοτραβήγματα» στο άκουσμα του «χωρισμού» κατ’ εντολή της παραγωγής, υπάρχει απόσταση. Οχι, μεγάλη, αλλά υπάρχει…

Η μητέρα της Μαριαλένας μίλησε στο «Πρωινό» και ξεκάθαρα διαμηνύει πως δεν υπάρχει τίποτα το ερωτικό ανάμεσα στην κόρη της και τον Σάκη Κατσούλη. Αφησε, μάλιστα ξεκάθαρες αιχμές για την παραγωγή και για παιχνίδια που παίζονται στην πλάτη της κόρης της.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Λιανός, που ζει από κοντά (πιο κοντά απ’ τον καθένα) όσα διαδραματίζονται στον Αγιο Δομίνικο, μόνο κατηγορηματικός δεν είναι: «Αρχίζουν κι εμένα τα νεύρα μου, μου έρχεται να τους πω, άντε τελειώνετε…» τονίζει χαρακτηριστικά.

Ο,τι κι αν τελικά ισχύει, βέβαιο είναι πως θα το δούμε να διαδραματίζεται στις οθόνες μας στα προσεχή επεισόδια.

Survivor Spoiler αποχώρηση 7/4: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα

Πάμε όμως στα πιο σημαντικά που δεν είναι άλλα από την αποψινή αποχώρηση.

Χριστίνα Κεφαλά και ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι οι υποψήφιοι της μπλε ομάδας.

Έτσι, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι ο Τριαντάφυλλος, ο Αλέξης, η Χριστίνα και ο Κώστας.

Ποιος αποχωρεί;

Ολα, συνηγορούν πως το μεγάλο φαβορί και αυτήν την εβδομάδα θα είναι η Χριστίνα, όπως ήταν και την περασμένη κι ας αποχώρησε τελικώς η Αννα Μαρία Βέλλη.