Survivor Spoiler αποχώρηση 7/4: ΟΡΙΣΤΙΚΟ. Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

Survivor Spoiler αποχώρηση 7/4: ΟΡΙΣΤΙΚΟ. Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

Survivor Spoiler αποχώρηση 7/4: Είναι «κλειδωμένο» και… επιβεβαιωμένο. Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα από το ριάλιτι επιβίωσης.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από νωρίς, οι κόκκινοι ήταν οι νικητές στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας. Έτσι έχουμε 4 παίκτες στον… τάκο!

Τέσσερις υποψήφιοι, μία αποχώρηση απόψε από το ριάλιτι επιβίωσης. Ποιος είναι αυτός;

Survivor Spoiler αποχώρηση 7/4: «Τα ρεύματα παρέσυραν δύο παίκτριες, παραλίγο να πνιγούν»

Ο Χάρης Γιακουμάτος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Love it» και αναφέρθηκε στο δεύτερο κύκλο του Survivor, καθώς και σε ένα άγνωστο περιστατικό με δύο παίκτριες που παραλίγο να έχαναν την ζωή τους.

Ένα άγνωστο περιστατικό από τον δεύτερο κύκλο του Survivor αποκάλυψε ο πρώην παίκτης του Survivor, Χάρης Γιακουμάτος.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως δύο παίκτριες παραλίγο να χάσουν τη ζωή τους στη θάλασσα, καθώς πήγαν να πνιγούν. Ευτυχώς, ένας ένας συμπαίκτης τους κολύμπησε και τις τράβηξε έξω από το νερό, σώζοντας τη ζωή τους.

«Είναι πράγματα, σκηνικά που αν δεν παιχτούν δεν το καταλαβαίνεις. Θα σου πω ένα πράγμα που έγινε. Δύο κοπέλες του Survivor τις είχε πάρει το κύμα, είχαν πάει πολύ μακριά, δεν μπορούσαν να βγουν και θα πνιγόντουσαν. Ένας παίκτης πήγε και τις έβγαλε. Δεν βγήκε ποτέ αυτό, δεν έπαιξε τρέιλερ, δεν έπαιξε τίποτα, να τον απογειώσεις αυτόν», δήλωσε χαρακτηριστικά. Οι δηλώσεις του αυτές έρχονται δύο ημέρες μετά τα όσα υποστήριξε ο Γιώργος Κοψιδάς για περιστατικά που δεν τους αφήνουν να αποκαλύψουν η παραγωγή.

Survivor Spoiler αποχώρηση 7/4: ΟΡΙΣΤΙΚΟ. Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

Μια ψηφοφορία με 4 υποψηφίους, τους οποίους πρώτοι μάθατε εδώ, με τον Τριαντάφυλλο και τον Αλέξη Παππά από την Κόκκινη ομάδα και την Χριστίνα Κεφαλά και τον Κώστα Παπαδόπουλο από την Κόκκινη να δίνουν τη μάχη για την εξασφάλιση της παραμονής τους στο Survivor.

Ποιος αποχωρεί ομως;

Η επιβεβαίωση του spoiler από τα ξημερώματα ήρθε!

Η Χριστίνα Κεφαλά, λοιπόν, έχει ήδη αποχωρήσει από το Survivor.