survivor spoiler αποχώρηση 8/6: Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα;

survivor spoiler αποχώρηση 8/6: Οι υποψήφιοι προ αποχώρηση και το μεγάλο φαβορί για… αντίο. Ποια ομάδα κερδίζει;

Είμαστε πλέον οριστικά και αμετάκλητα στην τελική ευθεία, γι’ αυτό και βλέπουμε ανοικτά πια να βγάζουν οι παίκτες όλη τους τη στρατηγική, άλλοι και τον κακό τους εαυτό, στη μάχη της επιβίωσης με φόντο μια θέση στην τελική τετράδα.

Ουσιαστικά η αποψινή ψηφοφορία είναι πολύ πιθανό να είναι και η τελευταία που ακολουθεί την ανάδειξη υποψηφίων μέσα από ομαδικά αγωνίσματα ασυλίας, αφού πληθαίνουν οι πληροφορίες που θέλουν την παραγωγή να σπεύδει προς τη διεξαγωγή της μεγάλης ψηφοφορίας δύο ημερών με τη συμμετοχή των 9 παικτών που θα μείνουν μετά την αποχώρηση της Πέμπτης.

Θα δούμε, ωστόσο, αν τελικά θα το πράξει, αφού αν αποχωρήσει παίκτης από την ομάδα των Μαχητών, υπάρχει πολυτέλεια και χρονική και ουσιαστική για τη διεξαγωγή ακόμα ενός γύρου ομαδικών ασυλιών, ώστε να πάμε στην ομαδική ψηφοφορία με το final 8 των συμμετεχόντων.

survivor spoiler αποχώρηση 8/6: Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα;

Ποιος, όμως, είναι απόψε το φαβορί να συγκεντρώσει τις λιγότερες θετικές ψήφους των τηλεθεατών, άρα και να πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα;

Κακά τα ψέματα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχει κάνει τη μεγάλη υπέρβαση και έφτασε στον τελευταίο μήνα διεξαγωγής του Survivor All Star.

Έχοντας αντιπάλους Βασάλο και Μπάρτζη εύκολα προκύπτει το συμπέρασμα ότι θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει.

Βέβαιο, όμως, είναι πως ο Ασημακόπουλος έχει κοινό και μεγάλη δυναμική την οποία πιστοποίησε στις προηγούμενες συμμετοχές του στις ψηφοφορίες για αποχώρηση.

Δεν έφυγε και στο ενεργητικό του έχει και ουκ ολίγες πρωτιές.

Οπότε, θα είναι ντέρμπι η αποψινή ψηφοφορία και θα κριθεί στο νήμα με τα προγνωστικά να θέλουν όντως τον Ασημακόπουλο να έχει ελαφρώς περισσότερες πιθανότητες αποχώρησης έναντι του Κωνσαντίνου Βασάλου. Οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, δηλαδή αποχώρηση του Νίκου Μπαρτζη θα κινηθεί στα όρια της βόμβας μεγατόνων σε αυτήν την ψηφοφορία.