survivor spoiler: Αποχωρηση εκπληξη, αλλαξε τα δεδομενα – Χαμός στο Συμβούλιο

survivor spoiler: Αποχωρηση εκπληξη ειχαμε το βραδυ της Τετα΄ρτης απο το ριαλιτι επιβιωσης, στο τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας!

Παράλληλα, δεν έλειψαν οι εντάσεις. Δείτε τι συνέβη…

Survivor: «Μιλά για γάμο και κάνει τα αίσχη εδώ μέσα»

Ασταμάτητος ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας στο Survivor, μετά τα όσα έγιναν με τον Άρη Σοϊλέδη και τον Γιώργο Ταλάντσεβ και την επικοινωνία τους με τον έξω κόσμο.

«Χθες δικαιώθηκα έστω μακροπρόθεσμα κι είχα την υπομονή, το σθένος και τη δύναμη να μπορέσω να αντισταθώ σε αυτούς. Έλαμψε η αλήθεια και ξεσκεπάστηκαν. Θα πρέπει επιτέλους να φερθεί σαν άντρας κι όχι σαν παιδάκι. Έχεις κλέψει από εμάς το να είμαστε όλοι ίσοι.

Είσαι ένας τιποτένιος κλέφτης, που είχες επικοινωνία έξω. Έχεις επικοινωνία για να σου λέει η κοπέλα σου τι γίνεται εδώ μέσα. Σου είπε ότι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ανέφερε όσα έκανες με την Σοφιάνα, ας μην τα έκανες. Σε έβγαλε στη φόρα κι έπεσες σαν τον ποντικό στη φάκα.

Είπες στον Εμμανουήλ ότι ξέρω τι λες έξω και σε παρακαλώ να διορθώσεις γιατί πάω για γάμο και με έχεις κάψει με όσα έχεις πει για εμένα και την Σοφιάνα» είπε ο Τάκης Καραγκούνιας στο Survivor.

«Δεν ντρέπεστε ρε κλεφτοκοτάδες, που κλέψατε και θέλετε να είμαι ήρεμος; Ποιον κοροϊδεύεις ρε Ταλάντσεβ; Φύγε μακριά από αυτόν γιατί είσαι και καλός παίκτης. Δεν βλέπεις ότι παραποιεί και λέει ψέματα για να επικρατήσει αυτός; Δεν ντρέπεται που ετοιμάζεται λέει για γάμο και κάνει όλα αυτά τα αίσχη και τα έκτροπα εδώ μέσα;» συμπλήρωσε ο Τάκης στο Survivor.

Χαμός στο Survivor – «Φτου σας ξεφτίλες»

Καταπέλτης ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας στο Survivor, μετά την αποκάλυψη πως ο Άρης Σοϊλέδης κι ο Γιώργος Ταλάνσεβ επικοινώνησαν με τον έξω κόσμο.

«Σήμερα ξεσκεπάστηκε η συμμορία που υπάρχει στο Survivor. Το βλέπει ο κόσμος. Κυρίως ο Άρης έχε κάνει τα αδιανόητα και ξέρουν τι γίνεται έξω. Να ξέρει ο κάθε Άρης τι λέω στις προσωπικές μου συνεντεύξεις για να το εκμεταλλευτεί. Ξεσκεπάστηκε, ο κόσμος βλέπει την αλήθεια»

«Φτου σας ξεφτίλες! ‘Ελαμψε η αλήθεια και θα δει το κοινό ότι βγήκα αληθινός. Που στήνετε ψηφοφορίες κι έχετε επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Παλιοξεφτίλες που πιέσατε κι εκβιάσατε στο συμβούλιο την Στέλλα για να ψηφίσει τον Εμμανουήλ. Αλλά δεν σας βγήκε, ψηφίστηκε η Βρισηίδα. Θα λάμψει η αλήθεια, το κοινό βλέπει» είπε σε έντονο ύφος ο Τάκης στο Survivor.

survivor spoiler: Η Μαρία Αντωνά απαντά στον Τάκη Καραγκούνια για τον Άρη Σοϊλέδη

Όσα συμβαίνουν στα τελευταία επεισόδια του Survivor έχουν βρεθεί στο επίκεντρο των τηλεοπτικών εκπομπών. Στο επεισόδιο της Τρίτης, ο Τάκης Καραγκούνιας ξέσπασε άγρια κατά του Άρη Σοϊλέδη. Μάλιστα, μεταξύ άλλων τον χαρακτήρισε και «τιποτένιο κλέφτη».

Τα σχετικά αποσπάσματα προβλήθηκαν στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα και η Μαρία Αντωνά δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει…

«Πού ξέρει πόσα κιλά ήταν ο Άρης πριν μπει στο παιχνίδι; Τον ζύγισε; Ζυγαριά είναι; Από την πρώτη μέρα που πήγε ο Άρης είναι πρόβλημα για τον Τάκη. Λογικό είναι να είναι πρόβλημα, πέντε στα πέντε είναι πολλές οι νίκες Τάκη μου. Με ποιον τρόπο προσπαθεί δύο βδομάδες να τον ξεσκεπάσει; On camera; Στην παραγωγή; Στους παίκτες; Πού υπήρξε ρουφιάνος και έλεγε αυτά τα πράγματα;», αναρωτήθηκε η Μαρία Αντωνά

«Και εγώ έχω δικαίωμα να μη θέλω να αναφέρεται το όνομα μου στο παιχνίδι, αλλά βλέπω ότι δεν το σέβεται κανείς. Συνεχίζουν εκεί κάθε μέρα», κατέληξε η Μαρία Αντωνά.

Survivor: «Η Βρισηίδα με προσέγγισε με ύπουλο τρόπο»

«Πάγωσαν» οι σχέσεις του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου στο Survivor με τον πρώτο να εκτοξεύει καρφιά προς το πρόσωπό της. Η ίδια ανέφερε πως τον θεωρούσε φίλο της αλλά ο Σπύρος είχε διαφορετική άποψη.

«Δεν υπήρξε καμία προδοσία. Αυτό τον άνθρωπο, δε θέλω να την εκθέσω, αλλά ένιωσα με ύπουλο τρόπο να διεκδικεί την εύνοια και την υποστήριξή μου. Δεν ένιωσα ποτέ ότι ήταν κάτι αληθινό από μεριάς της προς το πρόσωπό μου. Ήταν μια σχέση λίγο περίεργη. Καλλιέργησε μόνη της μια σχέση απέναντί μου λίγο περίεργη, μόνο και μόνο για να κερδίσει την εύνοια και την υποστήριξή μου. Δεν την πρόδωσα ποτέ.

Δεν την θεώρησα ποτέ φίλη μου. Αυτή με πλησίασε, το ξέρουν όλοι γύρω μας» είπε ο Σπύρος Μαρτίκας στο Survivor.

survivor spoiler: Αποχωρηση εκπληξη, αλλαξε τα δεδομενα

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας, η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Σοφιάνα Αβραμάκη.

Από το Survivor αποχωρησε η Σοφιάννα και αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι θα πει η ίδια στις πρώτες της δηλώσεις, όταν μάθει για όλα όσα ακούγονται περί φλερτ με τον Άρη.

Παράλληλα η αποχώρησή της θα δώσει ένα ηχηρό μήνυμα στον Άρη και την παρέα του και αναμένουμε να δούμε τις δικές τους αντιδράσεις.

«Είμαι στενοχωρημένη, όχι γιατί φεύγω. Το ένιωθα ότι θα φύγω. Μπήκα μπλε και φεύγω μπλε κι είμαι υπερήφανη για όσα κατάφερα. Πριν αποχωρήσω, να ζητήσω συγγνώμη από όποιον πλήγωσα εδώ και χάρηκα πολύ που γνώρισα κάποιους ανθρώπους από την απέναντι ομάδα. Τα παίρνω όλα μαζί μου και φιλαράκια μου κανονίστε να είστε όλοι στον τελικό» είπε η Σοφιάνα Αβραμάκη.