survivor spoiler: Αποχώρηση έκπληξη; Ποιος αποχωρεί – Οι υποψήφιοι

survivor spoiler: Οι Μαχητές διέλυσαν του Διάσημους στις ασυλίες.

Πέντε κόκκινοι υποψήφιοι και αποχωρηση έκπληξη…

Εξαλλη η Ναυσικά με Βρισηίδα: «Δε θα επιτρέψω σε κανένα κοριτσάκι να μιλήσει για τη σχέση μου»

Νέο επεισόδιο, νέες εντάσεις στο αποψινό Survivor, με το στρατόπεδο των Διασήμων να έχει πάρει «φωτιά» παρόλο που έχουν ανέβει οι αγωνιστικές τους επιδόσεις. Στο προσκήνιο πλέον έχει τεθεί η κόντρα της Ναυσικάς με την Βρισηίδα, με την πρώτη να της τα «χώνει» άγρια στην κάμερα.

Συγκεκριμένα, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποκάλυψε στον φακό του Survivor πως η Μυριέλλα της εκμυστηρεύτηκε ότι η Βρισηίδα είχε αναφέρει κάποια πράγματα για εκείνη πριν μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης, στο ξενοδοχείο που έμεναν.

«Ας ξεκινήσω από κάποια πράγματα, τα οποία δεν έχω πει, κρατιέμαι, κρατιέμαι αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα να ειπωθούν. Η Μυριέλλα με την Βρισηίδα πριν μπούμε στο Survivor, την ημέρα που ήμασταν στο ξενοδοχείο ήταν μαζί στο δωμάτιο, η Βρισηίδα είπε κάποια πράγματα άσχημα για μένα, δεν μπορώ να τα πω καν τηλεοπτικά και αυτό το ξέρω εγώ εδώ και ένα μήνα». Και πρόσθεσε:«Δε θα επιτρέψω σε κανένα κοριτσάκι να μιλήσει για τη σχέση μου και το ποιόν μου», δείχνοντας πως μία από τις αιτίες της «έκρηξης» της ήταν αναφορές προς τον σύντροφό της και γνωστό επιχειρηματία, Κώστα Πηλαδάκη.

Survivor: Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατά Αρη Σοϊλέδη – «Με χρησιμοποιούν για να μην βγουν υποψήφιοι»

ΗΕυρυδίκη Παπαδοπούλου ισχυρίζεται πως οι συμπαίκτες της στο Survivor την χρησιμοποιούν επειδή είναι δημοφιλής και τη βγάζουν υποψήφια προς αποχώρηση επίτηδες. Πίσω από την… ενορχηστρωμένη προσπάθεια υποστηρίζει πως κρύβεται ο Αρης Σοϊλέδης και η παρέα που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα των Διασήμων.

«Όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τη δεύτερη ψηφοφορία ήμουν 99% σίγουρη ότι τα παιδιά θα ψηφίσουν εμένα. Αυτό γιατί πριν πάμε στο συμβούλιο ο Αρης έπιασε την Αθηνά και της είπε να πιάσει τη Βρισηίδα και να της πει να προτείνει προς αποχώρηση εμένα. Πραγματικά δεν ξέρω που το στηρίζει ο Αρης αυτό. Ερχόμενος απ’ έξω είπε πως εγώ δεν κινδυνεύω γιατί είμαι αγαπητή κλπ. Αυτό δεν το ξέρουμε. Δεν γίνεται να με χρησιμοποιεί η ομάδα μου συνέχεια να μπαίνω μπροστά, να έχουν εξασφαλισμένη τη θέση τους και εγώ να κινδυνεύω με αποχώρηση. Ξεκάθαρα με χρησιμοποιούν για να μη φύγει κάποιος από αυτούς», είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Από την πλευρά της η Βρισηίδα Ανδριώτου τόνισε πως «δεν θα δώσω ποτέ την Ευρυδίκη που πιστεύω ότι είναι τόσο καλή παίκτρια και το έχει και στους στόχους. Όπως όλοι ξέρετε στην ομάδα μας υπήρχε η “αγία τριάδα”, Ναυσικά, Λάμπρος, Μυριέλλα. Επειδή ο Αρης είναι φίλος με τη Ναυσικά απ’ έξω την ανεβάζει ψυχολογικά και επειδή η Ναυσικά είναι φίλη με τον Λάμπρο και τη Μυριέλλα έγινε και ο Αρης. Ο Αποστόλης ξεκίνησε να κάνει παρέα με τον Αρη, ταιριάζουν ηλικιακά, μπήκε και αυτός στην παρέα. Είναι μια πεντάδα και εγώ με την Ευρυδίκη ξαφνικά είμαστε μόνες μας».

survivor spoiler: Αυτοί είναι οι νέοι παίκτες που μπαίνουν στο παιχνίδι

Νέες αφίξεις αναμένεται να υπάρξουν αυτήν την εβδομάδα στο Survivor καθώς δύο νέοι παίκτες θα ανατρέψουν τα δεδομένα.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 12.02 στο ριάλιτι επιβίωσης θα μπούνε ο Σάκης Αρσενίου κι η Κάτια Ταραμπάνκο για να ενδυναμώσουν την ομάδα των Διασήμων. Ο τραγουδιστής είχε συμφωνήσει πριν από λίγο καιρό να είναι στο παιχνίδι ενώ το όνομα της Κάτιας Ταραμπάνκο ακουγόταν εδώ κι αρκετό καιρό. Μάλιστα οι κάμερες την εντόπισαν στο αεροδρόμιο την ώρα που ήταν να αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο.

Πώς θα αλλάξουν οι ισορροπίες στο Survivor, μετά την άφιξη των δύο νέων παικτών;

Survivor: Μυθική ανατροπή από τους Μαχητές και πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση για τους Διάσημους

Αν ήταν ποδοσφαιρικός ή μπασκετικός αγώνας, θα έμεινε σίγουρα στην ιστορία. Επειδή όμως μιλάμε για το Survivor, ο αγώνας που είδαμε το βράδυ της Δευτέρας (7/2), γράφτηκε με «χρυσά» γράμματα στη «Βίβλο» του Αγίου Δομίνικου.

Οι Διάσημοι ήταν μπροστά στο σκορ με, 7-4 και στη συνέχεια με 9-6, όμως οι Μαχητές κατάφεραν να κάνουν μία μυθική ανατροπή. Ασημίνα και Ανδρέας κατάφεραν να φέρουν την τελική νίκη απέναντι στους Άρη και Ευρυδίκη και στο flag race κέρδισαν 10-9.

survivor spoiler: Αποχώρηση έκπληξη; Ποιος αποχωρεί – Οι υποψήφιοι

Ας πάμε όμως στα φρέσκα κουλούρια!

Οι Μαχητές κατάφεραν μετά από πολλές ήττες να σηκώσουν κεφάλι και να κερδίσουν και στις δύο ασυλίες της εβδομάδας.

Ετσι, οι Διάσημοι αναγκάστηκαν να βγάλουν στον τάκο 5 παίκτες από την ομάδα τους.

Ποιο είναι αυτός, όμως, που θα αποχωρήσει το βράδυ της Τετάρτης, 9 Φεβρουαρίου;

Ανάμεσα στους Αθηνά, Ευριδίκη, Λάμπρο, Μυριέλλα και Απόστολο Ρουβά, θεωρούμε πως υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί!

θεωρούμε ότι η Αθηνά είναι εκείνη που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να φύγει!