survivor spoiler αποχωρηση: Οριστικο! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

survivor spoiler αποχωρηση: Οριστικο! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

survivor spoiler αποχωρηση: Τρίτο συμβούλιο για την 3η υποψηφιότητα είχε σήμερα το Survivor, με τον Ηλία Μπόγδανο να είναι ο νικητής της ασυλίας που έπρεπε να υποδείξει ακόμα έναν παίκτη προς αποχώρηση, μετά την Καρολίνα και την Ελένη, που επέλεξαν ο Σάκης και η Μαριαλένα.

Πριν από το συμβούλιο, η μπλε ομάδα απόλαυσε το έπαθλο που εκτός από γεύμα είχε και εμπειρία με zip line, με την Καρολίνα μάλιστα να μένει στα μισά της διαδρομής, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να τη «σώσουν».

Κατά την επιστροφή των Amigos στην παραλία, οι παίκτες μοιράστηκαν τα όσα έζησαν, ενώ όταν έμαθαν ότι ο Σάκης και η Μαριαλένα πρότειναν στην Ελένη να καθίσει μαζί τους το σχολίασαν αρνητικά, όπως και η ίδια η ξανθιά παίκτρια.

Η αποχώρηση θα γίνει την Κυριακή, ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός και αυτό θα ισχύει μέχρι να ολοκληρωθούν οι αποχωρήσεις.

Ο παρουσιαστής ρώτησε τον Σάκη, τη Μαριαλένα και την Ελένη αν έκαναν παρέα στην άδεια παραλία.

«Με φώναξαν τα παιδιά, με είχε πάρει ο ύπνος αλλά δεν ήθελα και να πάω. Μετά από ότι ειπώθηκε δεν είχαμε μιλήσει και δεν ήθελα να πάω επειδή δεν είχα με ποιον να κάνω παρέα», είπε η Ελένη.

«Εγώ αν ήμουν στη θέση της θα ήθελα να κάνουμε μια συζήτηση», σχολίασε η Μαριαλένα.

«Εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί η Ελένη έχει παρεξηγηθεί μαζί μας. Είναι λόγια που μετέφερε στα παιδιά, εκείνα τα εξέλαβαν αλλιώς και τα έφεραν στο συμβούλιο. Εμείς δεν έχουμε κάνει τίποτα», πρόσθεσε ο Σάκης.

Η Καρολίνα πήρε τη θέση της Ελένης. «Δεν υπήρχε λόγος να σμίξουν», τόνισε.

«Ο επόμενος αγώνας θα είναι μεικτός με τους παίκτες της Τουρκίας. Θα αγωνιστείτε για ένα υπέροχο έπαθλο», ανακοίνωσε ο Λιανός, ο οποίος πείραξε τον Κόρο λέγοντάς του ότι είπαν στην Αϊσέ ότι έφυγε κι εκείνη μόνο που δεν έκλαψε.

«Μεγάλη στεναχώρια υπήρχε και για την αποχώρηση του Ντάφυ», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιανός. «Ο Στίβεν έχει ανοιχτούς λογαριασμούς μαζί σου, αλλά σε έχουν βάλει κι άλλοι στο μάτι», επεσήμανε στον Σάκη όλο νόημα.

Ο παρουσιαστής συνέχισε με ανακοινώσεις: «Την Τετάρτη είπαμε να παίξουμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, ζωντανά, μέσω Instagram μαζί με τους Τούρκους παίκτες, τον Acun κλπ», είπε και εξήγησε.

Η απόφαση του Ηλία

«Γενικά δεν μου αρέσουν οι εντάσεις και όταν κάτι γίνεται το συζητάω και το λύνω. Με τον Σάκη έχουμε παίξει αντίπαλοι, είμαστε πάρα πολύ κοντά και με τη Μαριαλένα έχουμε έρθει τον τελευταίο καιρό πολύ κοντά. Είναι μια παίκτρια που θαυμάζω πολύ αγωνιστικά. Οι συγκυρίες τα έχουν φέρει έτσι που δεν είμαστε τόσο κοντά. Θα την επιλέξω και δεν το κάνω με χαρά», είπε ο Ηλίας Μπόγδανος.

«Θα ήθελα να πάρω τη θέση της Μαριαλένας. Το ήξερα ότι θα γίνει. Η Μαριαλένα είναι εδώ από την πρώτη μέρα, ξέρω τη δύσκολη θέση που βρίσκεται ο Ηλίας, δεν θα αλλάξει τίποτα. Θέλω να πάρω εγώ το ρίσκο αυτή τη βδομάδα. Ζητάω σαν χάρη από τον Ηλία», τόνισε ο Σάκης.

«Δεν συμφωνώ, ήξερα ότι θα βγω υποψήφια. Δεν ξέρω πώς του ήρθε αυτό. Καλά έκανε ο Ηλίας, από εκεί και πέρα Σάκη σταμάτα», είπε η Μαριαλένα.

«Είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για όσα μου έχει προσφέρει και εδώ και εκτός στην πραγματική ζωή», επεσήμανε ο Σάκης.

«Είναι μια απόφαση που πήρα, με τα δικά μου κριτήρια θεωρώ ότι… Σκέφτηκα πολύ και δεν μου πάει η καρδιά να ψηφίσω τον Σάκη, θα μείνω στην απόφασή μου», δήλωσε ο Ηλίας.

survivor spoiler αποχωρηση: Οριστικο! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί

Aπόψε Τετάρτη 9/6 δεν θα προβληθεί νέο επεισόδιο του Survivor και την αποχώρηση θα την παρακολουθήσουμε την Κυριακή που μας έρχεται.

Σύμφωνα με τα spoilersπου κυκλοφορούν στο διαδίκτυο – και σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη – η παίκτρια που αποχωρεί από το παιχνίδι είναι η Ελένη Χαμπέρη, η οποία συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους.

Υπενθυμίζεται ότι πλέον, η αποχώρηση του Survivor θα πραγματοποιείται κάθε Κυριακή.