Survivor spoiler αποχώρηση: «Θρίλερ» με την παραμονή του Ηλία Μπόγδανου

Survivor spoiler αποχώρηση: «Θρίλερ» με την παραμονή του Ηλία Μπόγδανου

Survivor spoiler αποχώρηση: Μεγάλη ήταν η αγωνία μετά τη φήμη για το μέλλον του Ηλία Μπόγδανου στο Survivor.

Τις προηγούμενες μέρες υπήρξαν φήμες, σύμφωνα με τις οποίες ο Έλληνας τραγουδιστής είχε επικοινωνία με την παραγωγή του διάσημου ριάλιτι επιβίωσης όπου κατέθεσε ένα… αίτημα.

Όπως ανέφεραν δημοσιεύματα, ο παίκτης των «Κόκκινων» θέλησε να έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους από την Ατζούν Media, ζητώντας να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο και να μην συνεχίσει την πορεία του στο παιχνίδι. Ο λόγος έχει να κάνει με τις άσχημες συνθήκες διαβίωσης στο νησί και τις πολλές κακουχίες.

Survivor spoiler αποχώρηση: Ανατροπή με Ηλία Μπόγδανο!

Πάντως, η αλήθεια είναι λίγο… διαφορετική, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Γιώργος Λιανός. Ο παρουσιαστής του Survivor μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή, στην οποία ήταν μέχρι την αποχώρησή του για τον Άγιο Δομίνικο και παρουσίασε κάποια διαφορετικά δεδομένα για τον Ηλία Μπόγδανο.

Αρχικά, ο Γιώργος Λιανός εξέφρασε την απορία του για τις συγκεκριμένες φήμες, αστειευόμενος πως αν έχει αποχωρήσει ο παίκτης των «Κόκκινων», τότε βλέπει κάποιον… άλλο στο παιχνίδι. Παράλληλα, μίλησε και για τις κουβέντες περί ορών στα συμβόλαια των παικτών.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ο παρουσιαστής του διάσημου ριάλιτι επιβίωσης διέψευσε όλα τα σενάρια περί αποχώρησης του Ηλία Μπόγδανου ξεκαθαρίζοντας πως ουδέποτε έχει εκφράσει την επιθυμία του να μην συνεχίσει στο Survivor. Ούτε καν έχει φτάσει στο σημείο να σκεφτεί πως δεν αντέχει άλλο στον Άγιο Δομίνικο.

Δείτε…